טיפוסט פורסם אוקטובר 31, 2024 פורסם אוקטובר 31, 2024 אפל מציגה את ה-MacBook Pro שלה עם המעבד M4 אפל סיכמה אמש את שבוע ההכרזות שלה עם לא מעט חידושים ל-MacBook Pro, הנה מה שאנחנו יודעים. Macbook Pro M4 (מקור: אפל). ה-Macbook Pro יהיה זמין לרכישה בגדלים של 14.2" ו-16.2" יחד עם תצוגת Liquid Retina XD שמגיע עד 1,000 ניטים בהירות SDR ועם מעבדי הסיליקון הבלעדיים של אפל M4, M4 Pro ו-M4 Max. המקבוקים החדשים יתמכו ב-Apple Intelligence ועם חיי סוללה של עד 24 שעות. [align=center] ה-M4 יגיע עם עד 32 זיכרון מאוחד ועד 2TB מקום אחסון לעומת ה-M4 Pro ו-M4 Max שהם יגיעו עם עד 128 זיכרון מאוחד ועד 8TB מקום אחסון. כל הדגמים יגיעו עם כפתור Touch ID שהוא כאמור אמצעי ביומטרי ומאובטח להזדהות לצורך פעולות ב-MacBook. את ההשוואה המלאה תוכלו לראות דרך האתר הרשמי של אפל בקישור: Compare Mac models (Apple.com)[/align] [align=center] מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו ונתקן בהקדם[/align] ציטוט
RanSaymour פורסם נובמבר 3, 2024 פורסם נובמבר 3, 2024 אני ממש רוצה לקנות מחשב כזה אבל אני ממש בעייתי לי כל הנושא שאי אפשר להתקין עליו ווינדאוס... ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.