ReganushA פורסם דצמבר 12, 2024 פורסם דצמבר 12, 2024 כאלה שלא נמאס לשחק בהם? המשחקים שכבר יש לי: קלאש רויאל, קנדי קראש, רמיקוב, pet city (משחק כזה שיש בפייסבוק), text or die (זה משחק שצריך לענות על שאלות ומתחרים עם עוד כמה אנשים). משחקים שלא כדאי להציע לי: fun run (היה לי והשקעתי בדמות אבל נהיה ממש משעמם חח), gta (היה לי את וייסיטי דפיניטיב אדישן מהנטפליקס אבל צריך לעשות משימות כי אי אפשר להוריד שמירה לאייפון אז אין לי כוח) ציטוט
ירין1 פורסם דצמבר 12, 2024 פורסם דצמבר 12, 2024 call of duty, 8 Ball Pool, Block Blast!, Bubble Shooter, UNO 1 ציטוט
RanSaymour פורסם דצמבר 13, 2024 פורסם דצמבר 13, 2024 רמירוב בצבא זה וואו, מעבר לזה כל משחק קופסא אפשרי שאפשר להעביר איתו את הזמן עם חברים זה מטורף 1 ציטוט
Yohad פורסם דצמבר 17, 2024 פורסם דצמבר 17, 2024 COC 1 ציטוט שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
crocodama פורסם פברואר 4 פורסם פברואר 4 לא יודעת אם יש את זה לאייפון אבל אני מכורה לdragon village collection פשוט לאסוף מליון דרקונים חמודים ויפיםםםם 1 ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.