crocodama פורסם ינואר 10 פורסם ינואר 10 אוקי אז הינה משחק שאני מאוד אוהבת, קוראים לו Flight Rising. מה עושים בו? מגדלים דרקונים וחורשים כמובן! כי כל משחק דפדפן צריך להיות חרישתי :D . זה המשתמש שלי אם אתם רוצים להוסיף אותי כחברה במשחק. אני אסביר פה בקטנה על המשחק. דבר ראשון אתם נרשמים, ויש לכם אופציה לעצב בערך דרקון, אני אומרת בערך כי אתם יכולים להחליט רק על 2 צבעים מרכזיים וזן נפוץ אתם גם צריכים לבחור CLAN, שזה כאילו איזה קבוצה אתם שיכים, אפשר להחליף אבל זה יקר בכסף משחק. אני נגיד אש (כי אומת האש הכי שווה חחח) ככה ניראה דף דרקון: כן, הרבא לעכל. דבר ראשון: שם הדרקון,מספר זהות, רמה וזן. לדרקון שלי קוראים ויקטור עם ת"ז 57972796 הוא רמה אחת מזן וואילספאן. אח"כ יש תמונה שלו, כמה אנרגיה יש לו, את ה"חיית מחמד" שלו שקוראים לזה באתר Familiar ואופציות כמו להאכיל לעצב. ולמטה יש את הדברים ה"משעממים" כביכול אבל גם כמה חשובים. לא אכפט לנו באמת מהגודל שלו, אכפט לנו בן כמה הוא, איזה זן הוא, והגנים שלו למקרה שנירצה לעשות איתו עוד דרקונים. אה ואם אכפט לכם מ"דורות" אז יש גם את ההורים וצאצאים של הדרקון. אבל בתח יש לכם הרבא שאלות, כמו... שאלה: מה זה חיות מחמד? תשובה: חיות מחמד הם סוג של מפלצות שאפשר לאסוף, לא חייב, אבל זה נחמד, יש חיות מחמד שנמכרות בשוק במלא כסף. שאלה: כמה זנים של דרקונים יש ומה שונה בניהם? תשובה: יש 16 זנים עדכניים ו10 זנים עתיקים, חוץ מהמראה של הזנים יש גם את הזנים העתיקים שהם לא יכולים לשים בגדים או כמו שבמשחק קוראים לזה "Aparel". שאלה: מה הגנים עושים? תשובה: הגנים של דרקון הם מה שעוזרים לנו להבין איזה ילדים יצאו לו, זה טיפה מסובך, אני יכולה לעשות מדריך על הרבעות דרקונים אם מישהו חפץ. שאלה: איך ממלאים אנרגיה של דרקון? תשובה: על ידי אוכל! ואני אגיע לזה עכשיו. זה חמודים כל הקישורים שאיי פעם תצתרכו במשחק. אבל הכי חשוב זה הCLAN, SHOP והקולוסיאום מתחת לPLAY. CLAN: מאורת הדרקונים- שם תוכלו ליראות את כל הדרקונים שלכם. איזור הקנים- שם דרקונים שומרים על הביצים שלהם עד שיבקעו אסוף חפצים- פה כל יום אתם יכולים לאסוף חפצים או אוכל בשביל הדרקונים שלכם. הורד- זה בעצם האינבנטורי שלכם שבו יש את כל החפצים זה בעיקרון כל הקישורים שתצתרכו כדי להתחיל, זה והקולוסיאום! הקולוסיאום זה מקום בו תוכלו לשלוח 3 דרקונים לקרבות נגד מפלצות, ופה החרישה... אבל אני לא אחפור לכם, לכו לשחק בעצמיכם כאן! אם אתם צריכים עזרה מוזמנים להגיב בדיון זה, אענה על כל שאלה! ציטוט
crocodama פורסם ינואר 11 Author פורסם ינואר 11 מזכיר קצת את המשחק שהיה פעם howrse שנסגר תע"ה! רק השרתים בישראל נסגרו לצערי ף-ף אבל זה גם משחק ילדות שלי 1 ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.