TheKiller פורסם אפריל 20, 2016 פורסם אפריל 20, 2016 אני ממש צריך לשפר את האנגלית שלי ואני אשמח אם מישהו/י אוכל לדבר איתי באנגלית הסקייפ שלי - itay6526 רציני לחלוטין ציטוט
harel פורסם אפריל 20, 2016 פורסם אפריל 20, 2016 ישלך אלפי אתרים באינטרנט שאתה יכול להשתפר באנגלית או שתראה סרטים באנגלית באמת זה משפר ציטוט [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
TheKiller פורסם אפריל 20, 2016 Author פורסם אפריל 20, 2016 ישלך אלפי אתרים באינטרנט שאתה יכול להשתפר באנגלית או שתראה סרטים באנגלית באמת זה משפר אני כבר רואה וקורא סרטים וספרים באנגלית, אבל אני צריך להשתפר בחלק של לכתוב באנגלית ציטוט
harel פורסם אפריל 20, 2016 פורסם אפריל 20, 2016 יענו חוקים? זה לא בעיה בגוגל אתה מוצא אלפי אתרים ותבדוק גם ביוטיוב ציטוט [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
PlanetBoy פורסם אפריל 20, 2016 פורסם אפריל 20, 2016 מסכים עם הראל , בתור אחד שזה שיפר לו את האנגלית ואני עושה 4 יח' זה ממש מעולה :) יש מלא אתרים אשמח לעזור . ציטוט
TheKiller פורסם אפריל 20, 2016 Author פורסם אפריל 20, 2016 יענו חוקים? זה לא בעיה בגוגל אתה מוצא אלפי אתרים ותבדוק גם ביוטיוב יעני grammer. מדריכים לא יעזרו לי.. אני צריך לדבר עם מישהו באנגלית כדי לפתח את החלק של ה"הקרוא וכתוב" אצלי ציטוט
TheKiller פורסם אפריל 20, 2016 Author פורסם אפריל 20, 2016 מסכים עם הראל ' date=' בתור אחד שזה שיפר לו את האנגלית ואני עושה 4 יח' זה ממש מעולה :) יש מלא אתרים אשמח לעזור .[/quote'] אבל זה לא משפר את הדרך שבה אתה מדבר, ואני עוד 5 יחידות. ציטוט
PlanetBoy פורסם אפריל 20, 2016 פורסם אפריל 20, 2016 אבל זה לא משפר את הדרך שבה אתה מדבר' date=' ואני עוד 5 יחידות.[/quote'] ישנם דרכים שכן, אגב אני ממליץ לך על קורס אנגלית לשיפור השפה + כתיבה ישנם קורסים שונים חפש באינטרנט יש גם קורס דרך הטלפון נדמה לי שמישהו מדבר באנגלית ואתה בייחד איתו. ציטוט
TheKiller פורסם אפריל 20, 2016 Author פורסם אפריל 20, 2016 ישנם דרכים שכן' date=' אגב אני ממליץ לך על קורס אנגלית לשיפור השפה + כתיבה ישנם קורסים שונים חפש באינטרנט יש גם קורס דרך הטלפון נדמה לי שמישהו מדבר באנגלית ואתה בייחד איתו.[/quote'] יש אפליקציה שנקראת HelloTalk, אחלה אפליקציה אבל אני מעדיף לדבר עם ישראלים. אני כבר אמרתי, אני שולט בשפה אבל פחות בחלק של הדיבור ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.