crocodama פורסם ינואר 13 פורסם ינואר 13 שלומות, לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי בגרפיקה ואומנות כי כתיבה זה אומנות. פה זה קולקציה של רעיונות לסיפורים שיש לי, או שכתבתי שהייתי בת 16 ואין מצב שאשכתב. בואו נתחיל כי למה לא? רעיון מספר 1- בית ספר ליצורים מיוחדים: תכנית זה היה מונסטר-היי, רק שלא ידעתי על קיום הדבר שניקרא מונסטר-היי שהייתי קטנה. אז הסיפור היה על ערפדית נערה שהיא חרדתית ברמות והיפוכונדרית, ככה שהיא חושבת שהיא מתה למרות האלמוות שלה. היה לה חברה אישת זאב (בבקשה תאמינו לי שלא ידעתי מה זה מונסטר-היי) שהיא ליטרלי יאנג מהסדרה RWBY רק שהיא מתעצבנת היא לא עולה באש היא הופכת לצורת הלילה שלה. צורת לילה של אנשי זאב זה ליטרלי הם אבל פרוותיים (furries). אוקי הינה פה מה שונה, היה את הלאב אינטרסט שהוא ערפד שקט ומסטורי שיש לו סוד, הוא בעצם ערפד דם טהור והוא סופר חזק. אבל לא עשיתי אותו OP כי הקטע שהוא רעב 24.7, בקיצור הוא סובל כמוני :) . ולערפד יש חבר שהוא איש ינשוף שזה איש שיכול להפוך לינשוף שהוא סופר חכם. יש בן ים בסגנון בנות הים פיצ'יפיצ'י שרק שהוא נוגע במים הוא בן ים, והוא צריך משאף מיוחד כדי להיות בלי מים הרבא זמן. לבן ים יש חבר שהוא איש זאב שהבן ים משפפ עם החברה הכי טובה של הדמות הראשית. ויש שני דמויות שהן תאומות סיאמיות כי הן אנשות נחש אבל מחוברות בזנב, אז זה כמו הטרוליות מהסרט הטרולים שהשיער שלהם מחובר רק שפה זה הזנב של הצד הנחשי שלהן, מזכיר לי גם את הגמדים מנומיאו ויוליה שיש להם את אותו בסיס אבל הם שני גמדים שונים. אגב נחשה אחת היא ליטרלי ביץ' והשניה היא חמודה אבל החמודה תמיד סובלת מהביץ'. אלה כל הדמויות, סתם לא. אמא של הערפד דם טהור היא פסיכופטית ומנהלת את הבצפר והמטרה שלה היא להביא את יום האבדון על ידי שאיבת האנרגיה של כל התלמידים בבצפר ולהטעין איזה מאובן שישמיד את העולם, שאני אומרת פסיכופטית אני מתכוונת פסיכופטית מניפולטיבית משוגעת וקרן. בקיצור אז הסיפור זה על איך החבורה הזאת מגלה על המנהלת המטורפת ומנסים לעצור אותה בסתר או שהיא הורגת אותם עם להב קסומה שיכולה להרוג בני אלמוות. אה וכן הם עדיין בבצפר והם צריכים להישאר עם פרופיל נמוך, בקיצור כיף! רעיון מספר 2- הכוכב הנטוש (זה היה רעיון לקומיקס ללא מילים): על כוכב נטוש חיי יצור שחור עם ראש פירמידה, יום אחד הכוכב שלו התחיל להירקב והוא הבין שהוא חייב לעזוב לפני שהוא מתפוצץ. אז הוא מפעיל את החללית שלו אחרי כמה שנים טובות שהיא לא פעלה ובורח שהכוכב מתפוצץ מאחוריו והוא מוריד דמעה על הבית שלו. בגלל שהחללית ישנה ובעייתית היא קורסת על כוכב אחר, ששם היצורים נראים שונה ולא מבינים מאיפה הוא הגיע אליהם כי הם פרמיטיבים יותר ממנו. בקיצור הם חושבים שהוא האל שלהם לפי סיטוטים על האבנים הקדושות שלהם ומתייחסים אליו כאחד, הם מציעים לו אוכל אבל הוא מראה להם שאין לו פה והוא פשוט צריך לחות ומים כדי לחיות, הם גם שמים לב שהוא לא דיבר ורק הם דיברו. שהם נתנו לו נייר ועט הם לא הבינו מה הוא כתב. בקיצור הוא חיי בניהם ולימד אותם דברים ולמד את שפתם וכתבם כדי לתקשר יותר טוב. היו כמה מתנגדים בין היצורים אל "האל החדש" אבל המון השתיקו אותם. הוא היה נחמד אליהם והם אליו, ומסתבר שהגז שהוא פולט זה עוזר לחקלאות של הכוכב, אז הם קראו לו אל היבול. עברה שנה בדיוק ובחגיגות השנה לכבוד הגעתו של האל היצורים עשו טקס של שמחה לאל שלהם. ואז עוד חללית בצורת פירמידה לבנה כמו הראש של היצור האלי נחתה בכוכב, ומתוכה יצאה יצורה שחורה עם ראש פירמידה, האל בא אליה וראה שהם דומים, הוא אף פעם לא ראה מישהו כמוהו. היצורים שחיים על הכוכב התחילו להיבהל ולהיות בפאניקה כי איך יש שני אלים?! אבל הוא מרגיע אותם ומשקר להם שזה אל של כוכב אחר בשמיים. ואז היצורה מדברת איתו טלפתית והוא לא מבין איך, אז היא מקרבת את שפיצי הפירמידה שלהם וזה נותן לו עכשיו את היכולת לטלפתיה, הוא שואל אותה מי היא והכי חשוב, מי הוא? היא מסבירה לו שהוא הנסיך האבוד של העם שלהם והוא נחטף שהיה תינוק והם לא מצאו אותו עד היום כי מישהו שם עליו כישוף והיום הכישוף הוסר אז הם מיד שלחו אותה להביא אותו הביתה לכוכב שלהם. -עד פה אני זוכרת, אני כניראה גם אז התלבטתי מה יהיה הסוף חחח. רעיון מספר 3- אין עוד רעיון תאמת, או שיש, אבל המוח שלי לא עובד כי עכשיו 12 בלילה. לילה טוב! ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.