Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות! כאן קרוקודמה והיום אלמד אתכם איך לאמן את הדרקון שלכם!

מדריך זה הוא תרגום של המדריך האהוב עליי, הקישור כאן

הודעה: המדריך מיושן ואין בו את כל האיזורי לחימה החדשים, אז אם אתם רואים משהו במשחק שאין פה זה בגלל זה (אני רק מתרגמת)

שנתחיל?

איך לאמן את הדרקון שלך

תורגם על ידי קרוקודמה

לפני שנתחיל אני אראה לכם מה התוצאה הסופית שאליה אנחנו מכוונים, דרקון ברמה מקסימלית עם לוחות וסטטים כאלה:

IuGxpUQ.pngZRjRuCB.png

הרמה המקסימלית לדרקון היא 25, וכדי להגיע לשם צריך לחרוש, הרבא.

גם כדי לאמן דרקון לרמה מקסימלית עם האבני לחימה שאנחנו רוצים זה יעלה המון כסף, אז תכינו את הכיס שלכם!

בואו נתחיל עם משהו קל, בחרו שלושה דרקונים שאתם רוצים לאמן, אלה יהיו הצוות שלכם.

כדי לשים דרקונים בצוות אתם צריכים ללכת לקולוסיאום וללחוץ על כפתור "סידור צוות"

BWhpGpw.png

וכאן אתם גוררים דרקון מהרשימה בימין לאחד המקומות בשמאל

mTxjdck.png

אתם יכולים לשמור את הצוות על ידי הכפתור הימני מתחת לצוות, תנו לו שם ותוכלו להחליף צוותים בלי לדאוג!

כדי להתחיל אתם צריכים את האבנים הבאות:

EeGWEZP.pngאבן התקפה התחלתית שריטה(scratch), מאוד חשובה כי היא תיהיה על הדרקון שלכם לנצח.

יש דרקונים שמתחילים איתה, ואם שלכם לא התחיל איתה, אפשר תמיד לקנות אותה בחנות המשחק ב250 אוצר או למצוא אותה על ידי הריגת מפלצות (זה מאוד קל להשיג אותה).

אין מה שאתם מחפשים בחנות המשחק? מזל שיש את בית המכירות! השחקנים במשחק תמיד ימכרו דברים שהם לא צריכים, וזה מביא אותי לאבנים הבאות שנצתרך.

h1FmfJr.pngאבני כח! (might fragment)

בהתחלה, הדרקון שלכם לא יהיה ברמה מספיק גבוהה כדי שנשים עליו את אבני הn6vJR87.pngברזרקר (berserker), אז עד אז אתם תצתרכו אבני כח.

כל דרקון צריך 3 אבני כח באותו סוג שלו, אתם יכולים לדעת את סוג הדרקון שלכם בסידור צוות מתחת לרמה.

אז אם יש לי דרקון אש ושני דרקוני קסם, אני אצתרך 3 אבני כח של אש ו6 אבני כח של קסם.

חשוב מאוד! להכין את כל האבנים לפני שאתם מתחילים לאמן, שלא תתקעו בלי באמצע האימון. (קרה לי)

אבל ההתקפה הכי חשובה של הדרקון שלכם (אחרי האבן ההתחלתית) היא השמדה (eliminate) bv9ty9R.png

האבן הזאת היא הכי יקרה מכל מה שתקנו פה, ואתם צריכים 3 כאלה, אחד לכל דרקון.

למה היא כל כך יקרה? כי היא חזקה וקשה להשגה. מה שהיא עושה בעצם זה מהלך ממש חזק, ואם היריב מת, היא לא מבזבזת אנרגיה שטענתם על ידי שריטה.

האבן הבאה שתצתרכו היא אמבוש (ambush) bGtXkPS.png אשר נותנת לכם להתחיל לפני המפלצות, אתם תצתרכו סה"כ 6 אבנים כאלה, 2 לכל דרקון.

עכשיו, איך אנחנו משנים סטטים?

שהדרקון שלכם עולה רמה הוא מקבל נקודות לבזבז על סטטים שהשחקן בוחר, אז המדריך הזה בעצם עוזר לכם להבין איך לשים את הנקודות האלה נכון.

כל דרקון נולד עם בין 5-8 סטטים, זה רנדומאלי ואין דרך להרביע דרקונים חזקים יותר.

כדי לשנות את הסטאטים שלכם ואבני מלחמה אתם תצתרכו ללחוץ על כפתור "יכולות וסטטים" בקולוסיאום

VjwAw2d.png

2xMywnu.png

זה דרקון שלי שכרגע באימונים, כדי לעבור בין דרקונים יש את החצים ליד השם דרקון.

כדי לשים אבנים אתם צריכים לגרור את האבנים מהתיק (איפה שכתוב inventory) למקום הרצוי על הדרקון, ואז ללחוץ על "נעל אבנים" כדי שהאבנים ישארו שם.

חשוב מאוד! אבנים לא יכולות לרדת מדרקון! שמתם בטעות שני השמדה על דרקון ונעלתם? זה בעיה שלכם! (כן המשחק לא סימפטי) לעומת זאת, אם לא נעלתם אתם יכולים להציל את המצב על ידי כפתור האיקס שכתוב עליו "נקה" והוא מחזיר את האבנים הלא נעולות לתיק שלכם.

טוב אחרי כל ההכנות אתם יכולים לקחת את הדרקונים שלכם ברמה 1 עם אבן ההתקפה ההתחלתית שריטה וללכת להילחם!

מקומות לחימה הם לפי רמות מומלצות, אם הדרקון שלכם ברמות האלה הוא מקבל בונוס נקודות רמה בסוף הקרב.

אני לדוגמא לא כל כך הצלחתי להישאר ברמות האלה ולכן הייתי תמיד על איזור לחימה נמוך יותר ממה שהדרקונים שלי היו ולא תמיד קיבלתי את הבונוס נקודות רמה.

זה לגמרי בסדר אם יש לכם זמן לחרוש!

חשוב מאוד! תעקבו אחרי המדריך בדיוק! לא לשים נקודות סטטים במקומות שונים כי אז זה פוגע ביכולת הלחימה של הדרקון שלכם

טעיתם? תמיד אפשר לתקן!

שיקוי איפוס (tincture of dissolution)K4GrhXX.pngמאפס את הסטטים של הדרקון שלכם ל5 ומחזיר לכם את הניקוד כדי שתוכלו לנסות שוב.

[align=center]מדריך עליית רמות ומקומות לחימה:

(המדריך אומר דרקון אבל מתכוון לכל הדרקונים בצוות)[/align]

IbwB42w.png

עולם ראשון- איזור אימונים.

רמה 2- שימו נקודות סטטים על הדרקון שלכם ככה שיהיה לו 10STR ו10QCK, נקודות ספייר הולכות לSTR

רמה 3- שימו את כל נקודות הסטטים על STR ככה שיהיה במקסימום ככה שיהיה בין 16-21

חשוב מאוד! אם נשאר לכם נקודות ספייר ולא כתוב מה לעשות איתם אל תבזבזו אותם! שמרו אותם להמשך!

רמה 4- תעשו שהSTR של הדרקון יהיה 20 (אם הוא עבר אותו משלב קודם תתעלמו) ותעשו שהQCK יהיה 15 או הכי קרוב שתוכלו (יש דרקונים שיוכלו רק 14)

רמה 5- דבר ראשון שתרצו לעשות זה להוסיף אבן כח אחת לדרקון שלכם ולנעול, אחרי שזה נעול (תוכלו לבדוק על ידי החלפת דרקון בחיצים, אם זה נשאר זה אומר שהאבן נעולה) שימו את QCK ב15 אם הוא לא היה כבר ושאר הנקודות לSTR שישים אותו בין 27-30

gOM3yQu.png

עולם שני- דרך העצים.

רמה 6- עשו שQCK יהיה 20 ותוסיפו לSTR כמה שתוכלו, זה יהיה בסביבות 29-32

רמה 7- הוסיפו את אבן ההשמדה להתקפות ואבן כח ותנעלו, אחרי זה שימו את כל הנקודות לSTR זה ישים את הדרקון שלכם בין 37-40 STR עם 20 QCK

HIJjLyN.png

עולם שלישי- היער חרוך

רמה 8- שימו את הSTR של הדרקון ל43, ושאר הנקודות הולכות לQCK

רמה 9- תעשו שהSTR של הדרקון יגיע ל47 ושאר הנקודות הולכות לQCK, הוסיפו אבן אמבוש לדרקון ונעלו.

kMnDfLQ.png

עולם חמישי- מדבר דלטא

רמה 10- תעשו שהSTR יהיה 50 והQCK יהיה 25, השאר הולך לSTR

FMhwhQx.png

עולם שביעי- קרחת היער הפורחת

רמה 11- תעשו שSTR יהיה הכי גבוהה שתוכלו, זה יהיה בין 56-57

רמה 12- שSTR יהיה 60, והשאר הולך לQCK

רמה 13- תוסיפו את אבן הכח השלישית של הדרקון ותנעלו, תעשו שQCK יהיה 35 והשאר הולך לSTR

lnnQzWy.png

עולם תשיעי- מפלי במבוק

רמה 14- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה לכם 68-69 STR ו35 QCK

רמה 15- הוסיפו את האמבוש האחרון לדרקון, וSTR הכי גבוהה שתוכלו שזה אומר בין 73-74

Qa3fEY0.png

עולם אחת עשרה- מפרץ האבן האדומה

רמה 16- תעשו שSTR יהיה 77, ותדחפו את QCK הכי גבוהה שתוכלו שזה בין 37-40

רמה 17- עכשיו החליפו את כל אבני הכח שלכם בברזרקר ותנעלו, אחרי זה שימו את QCK ב50 ושאר הנקודות הולכות לSTR שיהיה 89-90

Oe7W1QS.png

עולם ארבע עשרה- תעלות ולקניות

רמה 18- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 94-95

רמה 19- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 99-100

DU4hvIN.png

עולם שבע עשרה- בריכות קריסטל

רמה 20- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 104-105

רמה 21- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 109-110

WFAB3nc.png

עולם שמונה עשרה- קן הארפי

רמה 22- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 114-115

zwIS8Wm.png

עולם תשע עשרה- הריסות אור הרוחות

רמה 23- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 119-120

dndPbO9.png

עולם עשרים ואחת- מיתות האצות

רמה 24- כל הנקודות הולכות לSTR ככה שיהיה 124-125

עכשיו רמה 25 היא שונה, כי זה תלוי מה אתם רוצים מהדרקון.

אם אתם רוצים כמו במדריך הזה אחד חזק לגריינדינג ולהשגת חפצים בקלות אז תעשו עמו בתמונה בתחילת המדריך.

אם אתם רוצים אחד שיוכל לאמן דרקונים צעירים לרמה 5 כדי לשלוח אותם למלחמה אז זה התמונה שאתם צריכים:

SvmCVMv.pngJJupiqe.png

האבנים שנוספו הן Rally, Sap, Haste. כדי לאפס את הסטטים השתמשו בשיקוי איפוס שהזכרתי.

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...