Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי מוכנים? הינה הדירוג שלי לשירים מסינג פסטיגל.

1. מי יגיד לי

למה? שיר נבל טוב, נקודה. סתם אבל ברצינות זה שיר טוב, מראה במילים את הרוע של הדמות ואיך הוא רוצה לשלוט בכולם כי הוא פוחד מהלא נודע ורואים שהוא נפגע בעבר. בקיצור מאסטרפיס

2. עושים מה שבראש שלך

למה? שיר טוב והתחברתי אליו אישית בתור אחת עם מלא קולות בראש (זה ניקרא OCD אם אתם שואלים). חוץ מזה, קליט, מתאים לפסטיגל, והקטע של איף היה מושלם והכי התחברתי אליו

3. היא יודעת

למה? טוב, דבר ראשון רילייטאבל, דבר שני, עלילתי ומתאים לדמות שלה, דבר שלישי, אהבתי את ה-להלהלהלה (כן זה במקום שלישי)

4. שיר הנושא של הפסטיגל

למה? זה שיר טוב, זה למה הוא במקום הרביעי, כי הוא קליט וזה אבל לא משהו שממש אהבתי, זה כן התאים לפסטיגלים כמו מקום ראשון ושני

5. אתם על הרגליים

למה? דווקא אהבתי, זה כזה מתאים לפסטיגל אבל לא מהשירים שאני אזכור בעל פה, יותר מ"היי זה לא היה בפסטיגל? שיר נחמד" וגם הקטע של הריב הצחיק אותי.

6. נגד הרוח

למה? זה שיר טוב, אבל הוא לא מתאים לפסטיגל, הוא כאילו ממש טוב אבל למשהו אחר, נגיד לסדרה, וזה למה לא התחברתי אליו.

7. מחול מטורף

למה? לא יודעת לא התחברתי, וגם מה זה המילים האלה? ואז תלך תלך תלך. זה לא הולך כזה

8. אהובתי

למה? שיר תקוע, סורי אבל כל הקטע שלהם בפסטיגל של הדמויות ומה שהוביל לשיר היה ממש תקוע וסתם פאן סרביס

9. לתת ולקחת

למה? מזרחית. סתם סתם, עוד שיר תקוע שלא הבנתי מה הוא עושה שם

10. לא צלצל לי השעון

למה? 24 שניות קליטות אבל זה לא שיר סורי

מקווה שנהנתם :)

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...