ReganushA פורסם פברואר 13 פורסם פברואר 13 שבוע שעבר החתול שלי אושפז בגלל החמרה במצב שלו, וביום שישי שעבר הוא שוחרר ומקבל את התרופות ויש לו תיאבון והוא שמח כמה שאפשר וזה מה שחשוב כרגע. אבל בגלל שההחמרה תהיה לו לכל החיים והוא לא יחזור להיות כנראה החתול שהוא היה לפני כן כנראה שזה די משפיע על המצב הנפשי שלי אפילו שהוא בבית ומתפקד טוב. אני ישנה כמו שצריך בלילה אבל כשאני צריכה לקום לעבודה אני קמה כמו זומבית, הולכת לעבודה כמו זומבית ומדברת שם כמו זומבית. אני מחייכת כמה שאפשר אבל העיניים שלי עייפות. זה התחיל להיות מאז ההחמרה של המצב שלו, בימים שהוא היה מאושפז לא הפסקנו לבכות בבית אלה היו הימים הכי קשים שהיו לנו. אני ממש מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב... ציטוט
ReganushA פורסם פברואר 14 Author פורסם פברואר 14 לפני 16 hours, crocodama אמר: גם אני מקווה שיהיה לך שבוע יותר טוב 3> טנקיו 3> זה רק תקופה היא תעבור ציטוט
RanSaymour פורסם פברואר 15 פורסם פברואר 15 אני לגמרי מבין ומזדהה עם הכאב שלך, תהיי בטוחה שוהא יודע שאתן שם ואתם דואגים לו לא משנה מה, ככה זה בחיים אנחנו לא תמיד נישאר בריאים לנצח וגם חיות לא ותצריף לדעת איך להתמודד עם זה ולהמשיך הלאה אני מקווה שיהיה טוב ושיבריא ויהיה חזק לשנים קדימה ❤️ 1 ציטוט
ReganushA פורסם פברואר 15 Author פורסם פברואר 15 לפני 13 hours, RanSaymour אמר: אני לגמרי מבין ומזדהה עם הכאב שלך, תהיי בטוחה שוהא יודע שאתן שם ואתם דואגים לו לא משנה מה, ככה זה בחיים אנחנו לא תמיד נישאר בריאים לנצח וגם חיות לא ותצריף לדעת איך להתמודד עם זה ולהמשיך הלאה אני מקווה שיהיה טוב ושיבריא ויהיה חזק לשנים קדימה ❤️ תודה חח 🙂 וכן צריך להתרכז רק בחיובי ולהעריך כל שנייה שהוא איתנו כי זה לא לנצח בדיוק כמו שכולנו לא לנצח חח ציטוט
Judge פורסם פברואר 16 פורסם פברואר 16 נשמע שאת עוברת תקופה לא פשוטה, וזה לגמרי מובן שהמצב של החתול שלך משפיע עלייך ככה. אהבה כלפיו והדאגה לבריאותו הן חלק בלתי נפרד מהקשר שלכם, וזה טבעי שתרגישי מוצפת רגשית אחרי כל מה שעברתם. חשוב לתת לעצמך זמן לעבד את מה שקורה ולזכור שגם את צריכה לדאוג לעצמך – לנוח, לקחת רגעים קטנים של נשימה ולהיות סבלנית עם עצמך. אני ממש מקווה שהשבוע הבא באמת יהיה קל יותר עבורך, ושיהיו לך רגעים של שקט והקלה. 💙 1 ציטוט
ReganushA פורסם פברואר 20 Author פורסם פברואר 20 On 16/02/2025 at 21:41, Judge אמר: נשמע שאת עוברת תקופה לא פשוטה, וזה לגמרי מובן שהמצב של החתול שלך משפיע עלייך ככה. אהבה כלפיו והדאגה לבריאותו הן חלק בלתי נפרד מהקשר שלכם, וזה טבעי שתרגישי מוצפת רגשית אחרי כל מה שעברתם. חשוב לתת לעצמך זמן לעבד את מה שקורה ולזכור שגם את צריכה לדאוג לעצמך – לנוח, לקחת רגעים קטנים של נשימה ולהיות סבלנית עם עצמך. אני ממש מקווה שהשבוע הבא באמת יהיה קל יותר עבורך, ושיהיו לך רגעים של שקט והקלה. 💙 תודה רבה ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.