Judge פורסם פברואר 16 פורסם פברואר 16 כאשר עובר זמן מסוים מפתיחת נושא חדש אז אי אפשר לערוך את תוכן ההודעה...
Yohad פורסם פברואר 17 פורסם פברואר 17 בוקר טוב, על איזה נושא מדובר שאתה מעוניין להחליף בו תוכן. שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
Judge פורסם פברואר 17 Author פורסם פברואר 17 רציתי להחליף תוכן באחד מן הנושאים שפתחתי באתר ואחרי זמן מסוים עובר הנושא נחסם לעריכה
פתרון Yohad פורסם פברואר 19 פתרון פורסם פברואר 19 On 17/02/2025 at 20:35, Judge אמר: רציתי להחליף תוכן באחד מן הנושאים שפתחתי באתר ואחרי זמן מסוים עובר הנושא נחסם לעריכה אתה מוזמן לרשום לי בפרטי מהו התוכן שאתה מעוניין להחליף ואני אחליף לך אותו במידה ואתה מעוניין. 1 שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
Judge פורסם פברואר 19 Author פורסם פברואר 19 לפני 8 hours, Yohad אמר: אתה מוזמן לרשום לי בפרטי מהו התוכן שאתה מעוניין להחליף ואני אחליף לך אותו במידה ואתה מעוניין. תודה רבה, אבל כבר לא רלוונטי התוכן שרציתי לשנות..
Yohad פורסם פברואר 19 פורסם פברואר 19 אין שום בעיה, שיהיה המשך שבוע נפלא. ננעל. שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
פוסטים מומלצים