Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

96090781_4086713408013089_2232470300484698112_n.png.f6a4b64e573eab95bfed559b17c5b279.png
האם "הכוכב שלנו" יחזור? בואו ניזכר יחד!

זוכרים את "הכוכב שלנו" מטיפוסט? זה היה אחד המקומות הכי כיפיים ברשת! מקום שבו יכולנו ליצור דמות משלנו, לשנות בגדים וצבע עור, לבחור חדרים, לצ'וטט עם אחרים, לרקוד ולהביע את עצמנו עם אמוג'ים. זה היה יותר ממשחק - זו הייתה קהילה!

מה הכי אהבתם לעשות שם?

• לשנות בגדים וליצור את הסטייל המיוחד שלכם? 👗👕
  • לשוחח עם חברים ולפגוש אנשים חדשים? 💬
  • להיכנס לחדרים שונים ולראות מי נמצא שם? 🚪
  • לרקוד ולעשות שטויות עם האמוג'ים? 🕺😆

אנחנו לא יודעים אם ומתי "הכוכב שלנו" יחזור, אבל תמיד אפשר להיזכר ברגעים הטובים ולדמיין איך זה היה יכול להיראות היום!

שאלות לדיון:

🔹 אם המשחק היה חוזר, איזה פיצ'ר הייתם רוצים להוסיף?
🔹 איזה זיכרון יש לכם מ"הכוכב שלנו" שלא תשכחו?
🔹 איך לדעתכם היה נראה המשחק היום אם הוא היה ממשיך להתעדכן?

שתפו אותנו בתגובות! 😃👇

נערך על ידי Judge
פורסם

האמת שלא שיחקתי בכוכב שלנו, אני פה יותר כי הבנתי שיש קהילה מעניינת, הכוכב שלנו אבל נשמע מאוד מעניין והייתי רוצה לשחק בו!

פורסם (נערך)
לפני 7 hours, crocodama אמר:

האמת שלא שיחקתי בכוכב שלנו, אני פה יותר כי הבנתי שיש קהילה מעניינת, הכוכב שלנו אבל נשמע מאוד מעניין והייתי רוצה לשחק בו!

כן המשחק מעוד מרתק, היה
הקישור עובדדד - https://www.tipost.co.il/play/our-city/

נערך על ידי Judge
פורסם
לפני 35 דקות, crocodama אמר:

מההה, זה אומר לי שאני לא יכולה ליצור דמותתתת

גם לי זה אומר אותו הדבר, אולי באג?

פורסם
לפני 3 hours, HibariKyoya אמר:

כרגע אין אופציה עדיין ליצור דמויות כי המשחק עוד לא נפתח

איך אתה יודע?

פורסם

אמנם אין לי הרבה זכרונות מהעיר/הכוכב שלנו, אבל כן זכור לי שנהנתי מיצירת הדמויות והריקודים ממש הצחיקו אותי.

אני גם זוכרת שפעם אחת בטיפו היה באג שנתן לדמות קרקפת צבעונית או משהו כזה? זה גם די הצחיק אותי חח

וגם ההפעלות היו כיפיות, למרות שפעם לא הייתי מהירה מספיק כדי להצליח בהן.

מכיוון שאני רואה שהמשחק עתיד לחזור כאן, אני אשמח לראות עוד בגדים וסגנונות שיער, ועוד אימוטים יכול להיות מגניב ^^

פיצ'רים שאפשר להוסיף יכולים להיות הודעות פרטיות וחסימת/השתקת שחקנים אחרים, לא זכור לי שהם היו קיימים בעיר שלנו ובדיעבד די היה צריך אותם.

מבחינת איך המשחק יכול להיראות היום אין לי הרבה מה להוסיף משום שאני חושבת שהוא נראה סבבה לגמרי כפי שהיה פעם, אבל מאוד אשמח אם הוא ישאר חינמי ולא יקפוץ על כל הבאטל פאסים למיניהם חחח

🎔 Tumblr_l_670141088680923.gif

פורסם
לפני 2 hours, Penny אמר:

אמנם אין לי הרבה זכרונות מהעיר/הכוכב שלנו, אבל כן זכור לי שנהנתי מיצירת הדמויות והריקודים ממש הצחיקו אותי.

אני גם זוכרת שפעם אחת בטיפו היה באג שנתן לדמות קרקפת צבעונית או משהו כזה? זה גם די הצחיק אותי חח

וגם ההפעלות היו כיפיות, למרות שפעם לא הייתי מהירה מספיק כדי להצליח בהן.

מכיוון שאני רואה שהמשחק עתיד לחזור כאן, אני אשמח לראות עוד בגדים וסגנונות שיער, ועוד אימוטים יכול להיות מגניב ^^

פיצ'רים שאפשר להוסיף יכולים להיות הודעות פרטיות וחסימת/השתקת שחקנים אחרים, לא זכור לי שהם היו קיימים בעיר שלנו ובדיעבד די היה צריך אותם.

מבחינת איך המשחק יכול להיראות היום אין לי הרבה מה להוסיף משום שאני חושבת שהוא נראה סבבה לגמרי כפי שהיה פעם, אבל מאוד אשמח אם הוא ישאר חינמי ולא יקפוץ על כל הבאטל פאסים למיניהם חחח

אנחנו מכינים לגמרי הפתעות ואני מפתח את המשחק מחדש ולאט לאט רוב הדברים שהזכרת יופיעו בצורה כזו או אחרת😍 מבטיח לא לאכזב ולשדרג את המשחק כמה שאפשר 🙏🏽

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם

איזה כיף לראות נושאים מסוג כזה, המשחק עדיין לא יצא לכולם ואנחנו עדיין בפיתוח שלו.
יותר מידי זיכרונות שהיו בתקופה הזאת ועוד בניהול בטיפו 🙂

שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.

פורסם
לפני 6 hours, RanSaymour אמר:

אנחנו מכינים לגמרי הפתעות ואני מפתח את המשחק מחדש ולאט לאט רוב הדברים שהזכרת יופיעו בצורה כזו או אחרת😍 מבטיח לא לאכזב ולשדרג את המשחק כמה שאפשר 🙏🏽

איזה כיףף!! מתה לראות את המשחק חוזר ^^

🎔 Tumblr_l_670141088680923.gif

פורסם

אני הייתי עוד מאז העיר של טיפו שזה היה המקור לפני הכוכב שלנו

תקופה של זכרונות חח

הייתי נכנסת לקיר ומשגעת משגיחים עם חברים שלי שם והיינו בורחים לפני שהם היו חוסמים אותנו

וגם היה את הקטע הזה שהיינו קוראים לעצמנו בשמות של כמעט מלאכים וכל זה וואי נוסטלגיה

פורסם
On 19/02/2025 at 01:46, RanSaymour אמר:

רן אתה מפתח?! וואי איזה מגניב! אפשר לשאול איך אתם מפתחים את המשחק? באיזה פלטפורמה/שפות?

• RanSaymour pinned, featured, unpinned, unfeatured and featured this נושא

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...