Penny פורסם פברואר 18 פורסם פברואר 18 ►MINDWAVE◄ ➳🎔➳ היי! פוסט ראשון שלי בטיפוסט החדש ^^ אשמח להמליץ על הדמו למשחק שיצא ב14 לינואר 2025 (לפני כחודש מפרסום הפוסט). מה במשחק? הוסף לציטוט Make your way to the top of Mindscape Tower and delve into the minds of your opponents in a cerebral microgame frenzy! הסיפור של המשחק עוקב אחרי הדמות הראשית פנדורה והשתתפותה במשחק ה"מיינדוויב", שם המוני משתתפים מתחרים במגדל המיינדסקייפ במשחקונים מהתודעה של המתחרים שלהם. פנדורה נפגשת עם חברה הטוב, סמולס, ולפני תחילת המשחק שניהם יכולים להכיר חלק מהמתחרים כדי לנחש עם מה הם עתידים להתמודד במשחק. ➳🎔➳ הדמו מכיל מדריך למשחק בתודעה של פנדורה ואת השלב הראשון של המשחק בתודעה של אבּי עם משחקונים בסגנון WarioWare מבית נינטנדו - משחקים פשוטים ומהירים מלאים בגרפיקות מצחיקות וחמודות. כרגע זמן המשחק עומד על כ-25 דקות עם מוד ENDLESS שנוסף לאחר הבסת הדמו, ועוד כשעה של דיאלוג עם הדמויות (ניתן לדילוג כמובן). טריילר למשחק למה אני ממליצה עליו? למרות שמדובר במשחק קצרצר, נשאבתי אל הקונספט המעניין בליווי הגרפיקות והמוזיקה, ונסחפתי מתחושת הנוסטלגיה שבאה איתו. מאוד נהנתי ממה שהדמו הציע, ואני מחכה בקוצר רוח לגרסה המלאה!♥ המשחק כרגע זמין להורדה בחינם בSteam ודרישות המערכת שלו נמוכות מאוד, כך שאני מאמינה שרוב המחשבים יכולים להריץ אותו בלי בעיה ^^ המשחק זכה לביקורת חיובית רבה מהשחקנים ואף גייס מעל ל1100% מהמטרה הראשונית שלו בקמפיין Kickstarter! הרבה אנשים תומכים במשחק ומצפים לעדכונים שעתידים לצאת!♥ אני אישית מאוד אהבתי את הדמות של אבּי ואת האישיות המתוקה והחיובית שלה למרות הקשיים שבאים בחיים, ואת המוזיקה הממכרת שמתנגנת בשלב שלה! ➳🎔➳ האם שמעתם או ניסיתם כבר את MINDWAVE? מה דעתכם על המשחק? מה החלק האהוב עליכם ומה אתם חושבים על הדמויות שנחשפנו אליהן עד כה? שתפו כאן בתגובות ❣ 1 ציטוט 🎔 ❥
crocodama פורסם פברואר 20 פורסם פברואר 20 אהבתי ממש את הוויב! אבל לצערי זה ניראה אימה פסיכולוגית ולכן לא אשחק בזה (כי אני פחדנית), אבל לגמרי אראה סירטונים! 1 ציטוט
Roy פורסם פברואר 22 פורסם פברואר 22 לא הטעם שלי אבל בכל מקרה תודה על השיתוף 1 ציטוט [align=center]http://img1.rnkr-static.com/list_img_v2/12862/1872862/C480/how-to-join-the-illuminati-u1.jpg נא לא לשתף פרטים אישיים לאף גולש או מנהל בפורום או בכוכב! :yes::D[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.