Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

spacer.png

THE SIMS 4

לאחר 11 שנים מאז יציאת סימס 4, סוף-סוף יצא עדכון שהחזיר את אחד הדברים המלחיצים בסדרה - הגנבים!
משחק הבסיס של הסימס 4 זמין כעת בחינם למחשב בסטים, אפיק גיימס, ופלטפורמת EA, ובקונסולות פלייסטיישן ואקס-בוקס!

טריילר לעדכון

במשך הזמן שהגנבים הוסרו ממשחק הבסיס (בשונה מהמשחקים הקודמים בסדרה), שחקנים רבים התגעגעו אליהם במשחק ולאתגר הריאליסטי שהם הוסיפו.
מצד שני, שחקנים אחרים טענו שהמשחק יותר מרגיע כשאין צורך לחשוש מהמנגינה המלחיצה ומהאפשרות שפריטים יעלמו מהבית וישפיעו על הסימים שלהם.
העדכון יצא כעדכון חינמי למשחק לצד ההרחבה החדשה, עסקים & תחביבים, שעתידה לצאת ב6.3.2025.  ניתן גם לכבות את הגנבים בהגדרות לאלו שלא מעוניינים בעדכון דרך Settings>Gameplay>Allow Burglar  .Visits

עוד לא יצא לי לשחק משום שאני בתקופת מבחנים🥲 אבל אני מחכה בקוצר רוח לחוות את העדכון!
שמחה לראות שEA הקשיבו לקהילה (לאחר תקופת זמן אבסורדית מבחינתי) תוך כדי התחשבות בשחקנים שלא היו מעוניינים באופציה, והחזירו פיצ'ר ששחקנים רבים השתוקקו לראות גם בסימס 4!
נראה שסימס 4 כאן כדי להישאר, לכן אני מקווה שהעדכון הזה מסמל שינוי לטובה מבחינת EA והפידבק מהקהילה.

מה דעתכם על הגנבים בסימס 4 ובסדרת הסימס בכללי? האם כבר יצא לכם לשחק בעדכון החדש? מה עוד תרצו לראות מתווסף לסימס 4 מהמשחקים הקודמים או אילו פיצ'רים חדשים תרצו לראות?
שתפו כאן בתגובות❣

נערך על ידי Penny

🎔 Tumblr_l_670141088680923.gif

פורסם
לפני 28 דקות, RanSaymour אמר:

שמעתי שהקהילה של סימס מתחרפנת  (בקטע טוב)

מעריצי סימס (כולל אותי) אוהבים כשסוף-סוף מספקים להם את הbare minimum 🥲

פורסם

לקח להם יותר מדי זמן להוסיף למשחק משהו שכבר היה בשאר המשחקים הקודמים...

זה כמו שהם עשו עם הבריכות והפעוטות

פורסם
לפני 8 דקות, ReganushA אמר:

לקח להם יותר מדי זמן להוסיף למשחק משהו שכבר היה בשאר המשחקים הקודמים...

זה כמו שהם עשו עם הבריכות והפעוטות

ורוחות רפאים 🫠
מוזר שהם לוקחים מלא זמן להוסיף פיצ'רים ממשחקים קודמים שאנשים כבר אוהבים, אבל לפחות לא הפכו את זה להרחבה בנפרד (סוסים ואוגרים >:().
באמת מקווה שהשנה הם ישנו כיוון ויקשיבו לקהילה במקום להוציא הרחבות ללא ביקוש.

פורסם
לפני 23 hours, Penny אמר:

ורוחות רפאים 🫠
מוזר שהם לוקחים מלא זמן להוסיף פיצ'רים ממשחקים קודמים שאנשים כבר אוהבים, אבל לפחות לא הפכו את זה להרחבה בנפרד (סוסים ואוגרים >:().
באמת מקווה שהשנה הם ישנו כיוון ויקשיבו לקהילה במקום להוציא הרחבות ללא ביקוש.

לגמרי חח

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...