yoni פורסם אתמול בשעה 05:16 פורסם אתמול בשעה 05:16 המשחק הקודם היה בנוי בפלאש ומפני שאין תמיכה יותר בדפדפן, רציתי לדעת באיזו שפה אתם בונים את זה עכשיו, האם זה יהיה סוג js כלשהו או שזה יהיה כבר c#/c++ ויהיה קובץ exe ציטוט
מתן פורסם אתמול בשעה 09:59 פורסם אתמול בשעה 09:59 היי, המשחק מתוכנת במלואו ב-ActionScript 3 וירוץ באמצעות Ruffle, הכוכב שלנו יהיה משחק בדפדפן וללא צורך בהורדה למחשב. ציטוט
yoni פורסם אתמול בשעה 10:39 Author פורסם אתמול בשעה 10:39 לפני 39 דקות, מתן אמר: היי, המשחק מתוכנת במלואו ב-ActionScript 3 וירוץ באמצעות Ruffle, הכוכב שלנו יהיה משחק בדפדפן וללא צורך בהורדה למחשב. זה עדיין פלאש אז, נשמע שלא בניתם הכל מחדש אלא רק שידרגתם את הקודם ציטוט
מתן פורסם אתמול בשעה 10:44 פורסם אתמול בשעה 10:44 לפני 5 דקות, yoni אמר: זה עדיין פלאש אז, נשמע שלא בניתם הכל מחדש אלא רק שידרגתם את הקודם המשחק תוכנת מחדש לגמרי, לא שידרגנו שום קוד על בסיס המשחק הישן מאחר והשפה ActionScript 2 שונה כמעט לחלוטין מ-ActionScript 3 וגם הכוכב שלנו שהופעל ב-ActionScript 2 תוכנת על ידינו מ-0 מאחר והיו המון חורים בתכנות ופירצות אבטחה גדולות בקובץ המקורי שלא הותיר לנו ברירות יותר מדי. ציטוט
yoni פורסם אתמול בשעה 11:22 Author פורסם אתמול בשעה 11:22 לפני 37 דקות, מתן אמר: המשחק תוכנת מחדש לגמרי, לא שידרגנו שום קוד על בסיס המשחק הישן מאחר והשפה ActionScript 2 שונה כמעט לחלוטין מ-ActionScript 3 וגם הכוכב שלנו שהופעל ב-ActionScript 2 תוכנת על ידינו מ-0 מאחר והיו המון חורים בתכנות ופירצות אבטחה גדולות בקובץ המקורי שלא הותיר לנו ברירות יותר מדי. הבנתי אם ככה למה המשכתם לתכנת בשפה כמו action script ולא משהו חדשני כמו react או משהו מודרני להיום ציטוט
RanSaymour פורסם אתמול בשעה 21:47 פורסם אתמול בשעה 21:47 לפני 10 hours, yoni אמר: הבנתי אם ככה למה המשכתם לתכנת בשפה כמו action script ולא משהו חדשני כמו react או משהו מודרני להיום לא ביצעתי שינוי לשפה אחרת, משום שהמרת העיצובים הישנים למנוע חדש הייתה דורשת זמן ומשאבים רבים. נגן הפלאש אומנם כבר לא נתמך רשמית, אך עדיין מדובר בפלטפורמה עם פוטנציאל אדיר — ואישית, הרבה יותר נוח לי לפתח ולשחרר משחקים בפלאש. כפי שמתן ציין קודם, המערכת שונה לגמרי ממה ששוחרר בגרסה המקורית של טיפו בין 2007 ל-2010. לצערי, לא נעשו מספיק מאמצים לאבטח את המשחק בזמנו, וחבל, כי היה לו פוטנציאל להמשיך לפעול גם היום — יחד עם אתר טיפו כולו. מה שכן, כיום אני משתמש במנוע Ruffle שמבצע עבודה מדהימה: הוא סופר מהיר, מאובטח מאוד, ותואם כמעט לכל פלטפורמה קיימת. לכן זו הייתה הבחירה שלי להמשיך עם פלאש דרך Ruffle, מבלי לוותר על העיצובים והרעיון הכללי שכבר בנוי כבסיס טוב. ציטוט
yoni פורסם לפני 19 שעות Author פורסם לפני 19 שעות לפני 5 hours, RanSaymour אמר: לא ביצעתי שינוי לשפה אחרת, משום שהמרת העיצובים הישנים למנוע חדש הייתה דורשת זמן ומשאבים רבים. נגן הפלאש אומנם כבר לא נתמך רשמית, אך עדיין מדובר בפלטפורמה עם פוטנציאל אדיר — ואישית, הרבה יותר נוח לי לפתח ולשחרר משחקים בפלאש. כפי שמתן ציין קודם, המערכת שונה לגמרי ממה ששוחרר בגרסה המקורית של טיפו בין 2007 ל-2010. לצערי, לא נעשו מספיק מאמצים לאבטח את המשחק בזמנו, וחבל, כי היה לו פוטנציאל להמשיך לפעול גם היום — יחד עם אתר טיפו כולו. מה שכן, כיום אני משתמש במנוע Ruffle שמבצע עבודה מדהימה: הוא סופר מהיר, מאובטח מאוד, ותואם כמעט לכל פלטפורמה קיימת. לכן זו הייתה הבחירה שלי להמשיך עם פלאש דרך Ruffle, מבלי לוותר על העיצובים והרעיון הכללי שכבר בנוי כבסיס טוב. אז אתם אלו שפיתחו את האי של הוניגמן בזמנו? ציטוט
מתן פורסם לפני 4 שעות פורסם לפני 4 שעות לפני 15 hours, yoni אמר: אז אתם אלו שפיתחו את האי של הוניגמן בזמנו? אנחנו לא היוצרים של העיר של הוניגמן קידס, בעבר אני ורן היינו בתפקיד ניהולי בטיפו (אני באופן אישי הייתי משגיח+מנהל בפורומים) וכאשר טיפו נסגר קיבלנו אישור מקאדן (לימים קובי צוות טיפו) לשחזר את המשחק ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.