יוני פורסם יום שני בשעה 20:59 פורסם יום שני בשעה 20:59 הדעה שלי : 1. התקופה שדיברנו אחרי כל מילה נקודה כבר זהו עם כמה שזה נחמד יהיה לראות את זה 2. כל הקטע הזה של הפדופילים שהיסתובבו במסווה של נוער אבל משהו מטריד ביותר "משרתת" 3. פחות אולי סגירות לסטייל בבגדים וטרנדים בתקופה ההיא כולם היו נעולים על סגנון אחד עם החצאית וכו' 4. פחות קללות וניצול גישות 5. יותר פיקוח ושאני פעם דיברתי עם קובי צוות טיפו [מי יודע יודע ] בעבר היא תמיד אמרה לי שיש לה לוגים אבל נו באמת הבאתי לה תאריך ככה והיא פשוט לא טיפלה בזה שמשגיח מקלל ומנצל גישות בבועה של הגלובלי , לא נעשה כלום ולא נבדק 6. להחזיר פעיליות שאסרו בטיפו כמו הישרדות וכו' מה אתם חושבים שצריך להיות שונה בפתיחה מחדש ? ציטוט
מתן פורסם יום שני בשעה 21:12 פורסם יום שני בשעה 21:12 1. געגועים! 2. אנו רואים בחומרה רבה כל מעשה פדופילי או שידול קטינים, כל נושא הפדופיליה יטופל ביד קשה ולא נהסס לערב את גורמי אכיפת החוק. 3. זה אינדיווידואלי ואנחנו מתכננים להוסיף עוד המון בגדים חדשים שטרם נראו. 4. אנו נעשה מאמצים רבים על מנת למנוע שיח לא נעים ושימוש בשפה פוגענית ולטפל בעוברים על החוקים וכמובן שמשגיח אשר ינצל את גישתו לרעה הרשאותיו ישללו. 5. לצערנו לא נוכל לפרט יותר מדי בנושא אך מה שנוכל לשתף זה שיש באפשרותינו יכולת לעקוב במידת הצורך אחר הלוגים וההודעות שנשלחות. 6. לא זכור לי שהישרדות נאסר, אולי ההפעלה התאפשרה רק על ידי משגיח, בכל אופן אפשר לעשות קאמבק ואפילו נשמח 1 ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.