-תומר- פורסם אפריל 24, 2016 פורסם אפריל 24, 2016 [align=center]שלמה ארצי הוא אחד הזמרים הכי מוכרים בתרבות הישראלית. אני מניח שכולכם מכירים אותו, וגם אם לא לפרטי פרטים - אני חושב שלפחות שמעתם עליו ועל שיריו פעם או פעמיים. את הקריירה הוא למעשה החל בשנת 1970, ובמשך 43 שנים ממשיך להופיע. 43 שנים שבהן שלמה ארצי ממלא עוד ועוד אולמות ואצטדיונים. איך זה אפשרי שהכרטיסים להופעה הקרובה, להופעה שלאחריה ולהופעה שלאחר מכן כבר נגמרו? איך העובדה שבמשך 43 שנים הוא מוכר את כל הכרטיסים לכל ההופעות אפשרית? קודם כל, מיותר לציין שאחת מהסיבות היא שהוא פשוט זמר ענק. אבל, עם זאת, חייבים לעמוד דברים נוספים מאחורי זה. המשיכו לקרוא את הסיקור הבא כדי לשמוע את דעתי בנושא! - - - - - * יש לציין כי הסיקור הנ"ל הוא סיקור שנכתב כדעה אישית מטעם יוצר הסיקור ואין בסיקור עובדות מוחלטות. - - - - - נתחיל מהגישה - החלק החשוב ביותר. קודם כל, בכל הופעה שלו הוא דואג להוציא את המיטב - לעשות גרסאות שונות לשירים המוכרים ביותר, ובכך לתת איזה משהו מעצמו ולא בכל הופעה לחזור על אותם השירים באותה מתכונת שוב ושוב. שנית, הוא תמיד מבצע את הביצוע הטוב ביותר שלו. גם אם הוא מופיע כעת בהרצליה, והוא יודע שיומיים לאחר מכן הוא צריך להופיע בקיסריה, אתם לא תראו אותו אפילו לרגע מתעצל במופע הראשוני שלו, אלא נותן את הטוב ביותר. אין אצלו שירים מוקלטים, הכול לייב והכול בזמן אמת. בנוסף, ולדעתי החלק החשוב ביותר - הקשר עם הקהל. שלמה ארצי דואג לשתף את הקהל בשיריו, בכל הופעה והופעה, על-מנת לגרום לקהל להרגיש שהם ממש חלק בלתי נפרד מההופעה. לאור כל הסיבות הללו, מה הפלא שהוא כל-כך מצליח? נותן את הכל בכל הופעה אז מן הסתם, אני מניח שכבר הבנתם שהייתי במספר הופעות שלו, ואף אחת מהן לא אכזבה אותי. עם כל מה שהצגתי עכשיו, הכול טוב ויפה, ואני מניח שזה לא כל-כך מרשים. ובכן, יש דבר אחד נוסף שלא ציינתי - בכל הופעה, כל הקהל על הרגליים למשך כמעט כל ההופעה. עם כל הכבוד, נדיר לראות זמרים שמצליחים להרים קהל שלם (של אלפים) על הרגליים ושיעמדו במשך הופעה שלמה. הקהל הופך כבר ליותר מצופה - לשותף מלא בהופעה. בארץ, עדיין לא ראיתי זמרים שמרימים את כל הקהל על הרגליים למשך כל ההופעה. דבר נוסף שמאוד יפה לראות אצלו בהופעות זה הפרש הגילאים - יש מכל הסוגים. ילדים, נערים, מבוגרים, זקנים - כולם שותפים לתופעה הנהדרת שנקראת שלמה ארצי. מיותר לציין שגם האנשים שקנו את הכרטיסים היקרים בשורות הראשונות - גם הם כלל לא יושבים. הקהל כולו על הרגליים למשך כל ההופעה שלמה ארצי, האיש והאגדה, ממשיך להרים חיים בכל האצטדיונים והבמות. ההצעה שלי היא שתפנו לכם ערב אחד, תקנו כרטיס להופעה של שלמה ארצי, ופשוט תהנו. אני חושב שבמקרה הזה זה ממש לא משנה אם אתם כן אוהבים את סוג המוזיקה שלו או לא - כל המופע עצמו הוא חוויה עצומה. מה אתם חושבים על ההופעות של שלמה ארצי? מה אתם חושבים על שלמה ארצי עצמו? מוזמנים להגיב ולהביע את דעתכם.[video=youtube;VuDVB40YPEI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VuDVB40YPEI שלמה ארצי בראיון לערוץ 2 - - - - - מקווה שאהבתם את הסיקור, -תומר- :)[/align] ציטוט [align=center]http://www.gym-talk.com/wp-content/uploads/oie_hEGHgDVzhFpN.gif Eat - Lift - Sleep - Repeat[/align]
Daniel פורסם פברואר 27, 2017 פורסם פברואר 27, 2017 אשכול מדהים, תודה! ציטוט [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
דניאלוש פורסם מאי 10, 2017 פורסם מאי 10, 2017 אשכול מושקע מאוד כל הכבוד :) ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.