Yair פורסם מאי 2, 2016 פורסם מאי 2, 2016 [align=center]http://www.tipost.co.il/tvseries/skin/logo.png שלום לכל משתמשי פלאנט אורנוס, וברוכים הבאים אל מרכז המשגיחים הראשון של המשחק. במכרז המשגיחים תצטרכו לענות על מספר שאלות ולמלא את הטופס המצורף באשכול, וזו תהיה ההזדמנות שלכם להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות אחד ממשגיחי פלאנט אורנוס. http://www.clker.com/cliparts/O/Z/l/v/N/a/red-divider-md.png שימו לב - מספר הערות: - מכרז ההשגחה יהיה פעיל לשבוע ימים החל מהרגע פתיחתו בפורומים. - כל משתמש יוכל לנסות להתקבל אל צוות המשגיחים, ע"י מילוי הטופס ומענה על השאלות. - משתמש שיחסר פריט בטופס ההשגחה לא יוכל להצטרף אל צוות המשגיחים, חובה למלא את כל הסעיפים הדרושים. - תוצאות מכרז המשגיחים יגיע עם סגירת ההרשמה בפורום. http://www.specialmoments.info/wp-content/uploads/2013/07/divider.png שאלון הקבלה את שאלון הקבלה יש למלא בכל הסעיפים הדרושים (*), אלא אם כן רשום אחרת שלב א': היכרות אישית שלב א' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות, אלא אם כן צוין אחרת "לא חובה". שלב זה נועד למטרת היכרות המועמד. שם פרטי: שם במשחק: גיל: כמה זמן אני משחק בכוכב: קצת על עצמי: תחביבים (לא חובה): מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): שלב ב': התאמה לתפקיד שלב ב' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות ועל כל הסעיפים, אלא אם כן צוין אחרת. שלב זה נועד לבדיקת ההתאמה שלכם אל תפקיד המשגיח. שלב זה דומה לראיון עבודה. יש לפרט בסעיפים בהם כתוב "פרט". 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: http://www.specialmoments.info/wp-content/uploads/2013/07/divider.png משתמש יקר, קודם כל תודה רבה לך על קריאתך והשתתפותך במכרז המשגיחים של פלאנט אורנוס. לאחר הגשת השאלון בנושא זה, יש לחכות שבוע ימים מרגע פתיחת האשכול לקבלת תשובות על מי התקבל או לא. לאחר שליחת התגובה, אין לשלוח הודעות אל מנהלי המשחק או אל מפקח המשגיחים במטרה לשאול אם התקבלת או לא אל צוות המשגיחים של הכוכב. במידה ויש לך שאלות הקשורות אל מכרז המשגיחים או הערות נוספות על מכרז המשגיחים, אתה רשאי לפנות אל גורמים אלה בהודעה פרטית באתר, או לפתוח על כך נושא בפורום משוב ועזרה. בהצלחה, הנהלת פלאנט אורנוס.[/align] [align=center]בברכה, יאיר מנהל הפורומים לשעבר http://image.prntscr.com/image/4a3d6b5d55b44bf79711eb0ebb699a95.png[/align]
harel פורסם מאי 6, 2016 פורסם מאי 6, 2016 שימו לב - מספר הערות: - מכרז ההשגחה יהיה פעיל לשבוע ימים החל מהרגע פתיחתו בפורומים. - כל משתמש יוכל לנסות להתקבל אל צוות המשגיחים, ע"י מילוי הטופס ומענה על השאלות. - משתמש שיחסר פריט בטופס ההשגחה לא יוכל להצטרף אל צוות המשגיחים, חובה למלא את כל הסעיפים הדרושים. - תוצאות מכרז המשגיחים יגיע עם סגירת ההרשמה בפורום. שאלון הקבלה את שאלון הקבלה יש למלא בכל הסעיפים הדרושים (*), אלא אם כן רשום אחרת שלב א': היכרות אישית שלב א' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות, אלא אם כן צוין אחרת "לא חובה". שלב זה נועד למטרת היכרות המועמד. שם פרטי: הראל שם במשחק: harel גיל: 15.6 כמה זמן אני משחק בכוכב: בעיקרון עם פתיחתו ולפני שהוא היה פלאנט אורנוס. קצת על עצמי: אני הראל, בן 15 מהמרכז גלשתי המון שנים בטיפו, השגחתי שם האמת שגיליתי על עצמי המון דברים כשהגעתי להשגחה, הראתי סובלנות ורצון לשמח אנשים (; תחביבים (לא חובה): אוהב לשחק כדורגל , "מתחבר" מחדש לכדורסל, לבשל , ולרוץ . מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): מרכז שלב ב': התאמה לתפקיד שלב ב' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות ועל כל הסעיפים, אלא אם כן צוין אחרת. שלב זה נועד לבדיקת ההתאמה שלכם אל תפקיד המשגיח. שלב זה דומה לראיון עבודה. יש לפרט בסעיפים בהם כתוב "פרט". 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: כן, אני בעיקרון מכיר טוב מאוד את העבודה של המשגיח כי כבר יש לי ניסיון טוב בהשגחה מטיפו, עבודתו של המשגיח היא לשמור על העיר, שלא יהיה "בלאגן" כמו שנקרא, לשמור שלא יהיו מעברים על החוקים , ולשמח את הגולשים בהפעלות. משגיח צריך להראות "דוגמה" לשאר הגולשים בעיר, לצפות בחדר ולהכנס לפחות מספר פעמים בשבוע. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה:בטיפו, ב7.2.13 עד לסגירת העיר ובאמצע ירדתי על מעבר על שטות , וחזרתי. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: מתאים מספיק (זה בערך 8-9( 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: אין לי ממש לחץ של מבחנים, אני בטוח שאהיה פעיל מספר שעות ביום. (; 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: האמת שברגע שיש דיבורים שאני לא ממש אוהב כמו אתה שוטר או אני אתלונן עליך למתן או מה קרה הראל, נבחרת להיות מצוות טיפוסט אתה מתנהג יפה?, מתחיל להיות לי "עצבים" אבל כן, אני מתחיל לשלוט עליה 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: כבר אמרתי את זה בשאלות הקודמות, אני חושב שמגיע לי להיות משגיח משום שאני למדתי מהטעויות שלי בעבר, אני יודע את כל הבסיס להשגחה ואת כל הדברים שצריכים להשים עליהם דגש כמה וכמה. אני חושב שכשאהיה משגיח, יהיה לי סבלנות לכל גולש וגולש ואשפיע על הכוכב בפרט. בעברי בטיפו הגעתי לצוות המשגיחים ויישמו כמה הצעות שאני הבאתי לעיר . 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: האמת שבזמן האחרון מתחיל להיות לי קצת יותר כבוד לדעות אחרות משלי, ואני אעשה אותם בכל זאת כי זה גם משהו שאני צריך ללמוד ממנו. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: מה שמרגיז אותי אצל אנשים אלו אנשים שמוציאים שמועות סתם. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: כן וכן, אני כבר השגחתי בעיר הקודמת ואני בטוח שיהיה לי מספיק סבלנות. זה חשוב כי צריך לשמור על הסדר בעיר , על הגלישה הנעימה שיהיו לגולשים החדשים. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: כן, וגם אני הייתי בעברי ממונה על אחרים :) 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אני לא חושב שיהיו קשיים בהשגחה שלי, אני בטוח שאני אגלה את הקשיים בזמן שאני אהיה משגיח. שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: החדרים וכל הסמלים החדשים . 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: שאין את העיתון 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: האמת שיש בפורום פלאנט אורנוס רעיונות , לא עולים לי רעיונות לראש כרגע. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: כן, יש המון שאני מתחבר , ויש 3-4 שאני לא מתחבר, אם אבחר להשגחה אני אשים את כולם בקו אחד ולא אשים את אלה שאני לא מתחבר אליהם בקו אחר. 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: כן, אמרתי את זה גם בשאלה הקודמת, אני לא רוצה לגרום למצב "אפליות" בעיר וזה חשוב שמשגיח צריך לעשות הפרדה כמו שמחנכת בבית הספר עושה הפרדה בין צחוק ללמידה. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: כשיקבלו אותי בטוב כמשגיח, אני רואה את עצמי בתור חודש מהיום בכוכב עדיין משגיח. (-; 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: אני אהיה פעיל ואשעשע אותם בעיר ואגרום להם לא לצאת, אני חושב שכדאי לעשות תחרות שבאמת כדאי לגרום לגולשים לבוא לעיר. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: בהצלחה למתמודדים (-; משתמש יקר, קודם כל תודה רבה לך על קריאתך והשתתפותך במכרז המשגיחים של פלאנט אורנוס. לאחר הגשת השאלון בנושא זה, יש לחכות שבוע ימים מרגע פתיחת האשכול לקבלת תשובות על מי התקבל או לא. לאחר שליחת התגובה, אין לשלוח הודעות אל מנהלי המשחק או אל מפקח המשגיחים במטרה לשאול אם התקבלת או לא אל צוות המשגיחים של הכוכב. במידה ויש לך שאלות הקשורות אל מכרז המשגיחים או הערות נוספות על מכרז המשגיחים, אתה רשאי לפנות אל גורמים אלה בהודעה פרטית באתר, או לפתוח על כך נושא בפורום משוב ועזרה. בהצלחה, הנהלת פלאנט אורנוס. [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
Omer פורסם מאי 6, 2016 פורסם מאי 6, 2016 שם פרטי: עומר שם במשחק: omer גיל: 18 כמה זמן אני משחק בכוכב: מנהל השגחה בטיפו, במשחק הנ"ל מהקמתו. קצת על עצמי: קוראים לי עומר והייתי בעבר מנהל הפורומים של טיפו ומשגיח, מתגייס בנובמבר, מעוניין להצטרף לצוות הניהולי של המשחק. 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: כן, בתור משגיח המטרה לפקח ולהפעיל את הגולשים. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: בטיפו הייתי משגיח המון זמן ולאחר שעליתי למנהל הפורומים חזרתי לפעילות 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: 10, מתאים מאוד למערך בגלל מה שאני יכול לתרום והרצון הרב להיות בתפקיד. 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: כמה שאוכל. 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: יכול להיות שעודף מוטיבציה יכולה להתפרש כשלילית, אך אני יודע למתן כל דבר. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: מגיע לי לקחת חלק בגלל שיש לי ניסיון ואוכל לתרום המון. 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: תלוי בהתאם לסיטואציה, בשורה תחתונה לא אעשה דבר שאני לא תומך בו. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: לא שאלה רלוונטית להשגחה אני מניח, יש לי יחסים בין אישיים טובים עם אנשים ואני יודע להתמודד עם דברים מהסוג הזה. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: חיובי, יש לי המון ניסיון ואיפוק - לא מנצל הרשאות. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: חיובי 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: לא מניח שיהיו קשיים למרות שלכל אחד יש קשיים, מתמודדים עם עבודת צוות ועזרה.
דני שובבני פורסם מאי 6, 2016 פורסם מאי 6, 2016 שם פרטי:(אני לא משתמש בשם האמיתי שלי, אבל אפשר לקרוא לי בכינוי שובבני או בנלולו) שם במשחק: דני שובבני גיל:16 כמה זמן אני משחק בכוכב:יום, אבל בכללי, אני משחק מאז הוניגמן חחח זכרונות קצת על עצמי: אממ, אני אוהב לשחק בטיפו. מעביר לי את הזמן, לעשות פעילויות אם אבחר וכאלה.. תחביבים (לא חובה): מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: אני די חדש בלהיות משגיח, אבל אני בטוח שזה קל. גם אם זה לא קל, אני אלמד. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: לא. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: אני לא יכול לדרג את עצמי, אבל מה שאני יודע זה שאם אני יהיה משגיח, אני אשקיע הרבה (: 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה:5-7 שעות ביום 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה:לא. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה:כי אני חושב שאני יכול לעשות פעילות טובה, להשקיע בפלאנט, פשוט... להיות חלק מהאנשים 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: פשוט הייתי מקבל את זה, יש הבדל בין משגיח למנהל ראשי פה. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: רק כשמקללים, ת'שמע, אני גם לא אוהב לתת חסימות אבל כשצריך אז צריך. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: כן. אי אפשר לתת ככה סתם לבן אדם חסימה, למשל, אם אתה נותן חסימה שהוא רק מתגרה, זו עדיין לא סיבה. וגם אי אפשר לתת לבן אדם חסימה שרק דיווחו בלי הוכחות לזה שהוא קילל. זה חשוב בגלל שצריך לדעת מתי להביא חסימה ומתי לא להביא. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: כן. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אין 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: לדבר עם אנשים, לצחוק ולהעביר את הזמן. 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: אין 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: את הקטע הזה של הקללות ושמתחילים לפרסם פרטים אישיים על בן אדם, זה באמת דבר מעצבן. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: יש כאלה שלא מתחברים אליי, אני אגיד את זה: הם פשוט מפרסמים פרטיים אישיים על ילדים, אחרכך חושבים שאם הם מפרסמים אף אחד לא יתקרב אליהם. וואלה, אני מתקרב רק לאנשים נחמדים. 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: כן. בגלל שיווצר פה מצב של 'פרוטקציות' למשל, אם תראה בן אדם שת'לא מכיר בפלאנט, אתה תתן לו באן כי הוא קילל. ואם למשל זה בן אדם שאתה מכיר ממש טוב? אין הבדל. אם צריך צריך. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: בין אם אני אתקבל ובין אם אני לא אתקבל אני יהיה בכוכב. הציפיות שלי שזה שלא יפרסמו פרטיים אישיים על אנשים. 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: אני אוכל לעשות פעילויות, להביא אנשים אם צריך ולהעביר ת'זמן עם מי שנמצא בפלאנט. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: שמחה חח 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: אין. 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: לא.
Shalev פורסם מאי 6, 2016 פורסם מאי 6, 2016 שם פרטי: שליו שם במשחק:שליו גיל:15 כמה זמן אני משחק בכוכב: שבוע וחצי בערך קצת על עצמי: יש ידע בפיקוחים\השגחות , נסיון רב. + רצון ;-) תחביבים (לא חובה): תיכנות שרתי משחק מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): שלב ב': התאמה לתפקיד 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: מטרת המשגיח היא לפקח ולשמור על חוקי האתר ולדווח לבעלים\הצוות הגבוהה מעליו אם קרה משו חשוב. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: לא יצא לי להיות משגיח אבל יש לי מספיק ידע והיגיון \ נסיונות בשרתי משחק אחרים בתור (מנהל משחק). 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: 8 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: האמת שיש לי מספיק זמן , אני מסיים ללמוד בבית ספר בשעה 12:30 ולפעמים גם ב 11 . ומישם עד הערב... 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: התכונה השלילית שלי היא "קשב וריכוז" לא תמיד אשים לב למה שקורה בעיר. אבל אשתדל להתמודד . 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: ישלי מספיק זמן , ידע בהשגחה , יתרון הבנה. 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: הייתי מקבל אתזה וממשיך .. תלוי בנוגע למה 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: קללות , העלבות משפחה , מתמודד בעזרת אי יחס בכללי , ובתור משגיח אזהרה ראשונה , בין אם והוא ממשיך ניתוק אם הוא חוזר וממשיך לקלל חסימה. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: אשתמש בסבלנות , אזהיר קודם כל לפני הכל , לא אחסום לפני שאנתק. ארגיע אותו למקרה שימשיך יחסם. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: בוודאי , נסיונות היו בעבר בנוגע לעבודת צוות. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אני צופה לקשיים עם הפרעות הקשב שלי. אבל אני מניח שאוכל להתגבר עליהם לאט לאט. שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה:הקהילה והמפות המועצבות 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: מריבות ( בעיקר ביום השואה ) 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: האמת שלא הייתי משנה כלום , הכל נראה בסדר גמור חוץ מדבר אחד קטן באתר , בהרשמה שלפעמים נרשמים זה לא פותח את המשתמש וכשעושים צור דמות ומנסים להמשיך אנשים רואים שהאתר לא עובד. כי זה שולח אותם לדף "ריק" וחושבים שהאתר סגור בזמן שהם ממשיכים בצור דמות "לחץ כאן להמשך" 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: אני מתחבר לאנשים בכוכב , יש כאלה שכן , ויש כאלה שלא . 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: אם אאלץ לחסום מישהו , שקשור אליי טוב (חבר) אעשה אתזה . אצלי אין פרוטקציות עם אף אחד. ואם זה מריבה ללא קללות ארגיע אותם ואזהיר. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: X 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: להשגיח , לפרסם חזק בכל מקום אפשרי אתרים , סקייפ , פייסבוק וכו'. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: סבלנות 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: עצבים 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: X פרט קטן : בהצלחה לכולם !!!!!!
ranisatlani פורסם מאי 6, 2016 פורסם מאי 6, 2016 שאלון הקבלה את שאלון הקבלה יש למלא בכל הסעיפים הדרושים (*), אלא אם כן רשום אחרת שלב א': היכרות אישית שלב א' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות, אלא אם כן צוין אחרת "לא חובה". שלב זה נועד למטרת היכרות המועמד. שם פרטי: רן שם במשחק: ראני סטלני גיל: בסוף מאי אני אהיה 21 :party: כמה זמן אני משחק בכוכב: מאז שפתחו אותו (לפני זה בעיר הגיבורים, ובטיפו משנת 2008) קצת על עצמי: קוראים אותי רן אני לא הכי אוהב לכתוב על עצמי כי זה קצת מביך אותי אבל בשיחה יותר קל לי :yes: תחביבים (לא חובה): להכין דברים טעימים בשעות הקטנות של הלילה :angel: מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): דרום שלב ב': התאמה לתפקיד שלב ב' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות ועל כל הסעיפים, אלא אם כן צוין אחרת. שלב זה נועד לבדיקת ההתאמה שלכם אל תפקיד המשגיח. שלב זה דומה לראיון עבודה. יש לפרט בסעיפים בהם כתוב "פרט". 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: עבודה מצוינת של משגיח לפי דעתי היא לוודא שתמיד מעניין ומתחדש לגולשים ולבדוק שהם מרוצים, לתת להם להרגיש שיש שם מישהו בשבילם וכמובן במקרים שהם מרגישים לא בטוחים לדעת לטפל בזה 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: עוד לא יצא לי להיות משגיח 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: הייתי נותן לעצמי 10+ כי אני אדם אחראי חברותי מתחבר לכולם ולכולם קל להתחבר אלי, רוצה מאוד לתרום מעצמי לגולשים ולכוכב 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: ביום יום אני יכול להיות פעיל אחר הצהריים עד הערב, בסופש יש לי יותר זמן 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: לדעתי אין לי תכונה שלילית אבל אם מסיבה כלשהי תהיה אז אני אתמודד איתה :) 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: אני חושב שמגיע לי להתקבל אל צוות המשגיחים כי אני יודע את העבודה ויכול לעשות אותה בצורה הטובה ביותר 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: אם זה דבר שאני יודע מראש שהוא שגוי/טעות אז באותו הרגע הייתי מבקש לדבר איתך ולסגור את העניין, אם זה דבר שצריך לעשות באופן מיידי אז הייתי עושה את מה שאתה אומר ואחרי זה מדבר איתך על העניין ונדע להבא איך להתמודד עם זה בצורה הנכונה 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: בדרך כלל אין ממש דברים שמרגיזים אותי אצל אנשים, אני מכבד את כולם לפי הדרך שהם בחרו בה. אם זה מגיע לזה שמישהו עושה משהו שמפריע לי אז אני מדבר איתו על זה, ואין סיבה שהוא לא יבין כל עוד אני מסביר בצורה הנכונה :yes: 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: כן אני מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח, בתור אדם מאוד רגוע וסבלני אני בטוח שאני אדע להשתמש בשיטות העבודה והענישה האלה בתבונה. זה חשוב כדי שהגולשים יראו שהמשגיח יודע מה הוא עושה והוא פועל על פי החוקים ולא עושה מה שבא לו 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: כן אני יודע לעבוד בעבודת צוות מצוין, יכול להסתדר עם הממונים עלי 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: כרגע אני לא צופה קשיים, להפך... אני חושב שזה רק יכול להועיל. אם יהיו קשיים אז אתגבר עליהם, כל מקרה לגופו :) שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: הגולשים, אני ממש אוהב את האנשים 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: המעטים שמנסים להרוס את הכוכב 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: אני לא הייתי משנה אבל בהחלט הייתי מוסיף. למרות שזה כבר לא העבודה שלי :D 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: מתחבר לכולם אוהב את כולם מכבד את כולם שימשיכו להיות כאלה מדהימים :Heart: 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: האמת שחוץ מלדעת את תפקיד המשגיח בכל רגע נתון ולדבוק בזה, אני לא חושב שצריך להיות יותר מידי הפרדה... אני מכיר הרבה מאוד מהגולשים עוד מטיפו ואני לא רואה סיבה שפתאום הכל צריך להשתנות, אבל כן צריך לדעת את האיזון בין השניים. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: אני מקווה שבזכות ההשגחה הגולשים ימצאו יותר עניין בכוכב, ובעוד חודש מהיום בכל החדרים יתמלאו המון גולשים חדשים שיודעים איך לכבד כל גולש וגולש 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: קשה לענות על השאלה הזאת כי זה בעיקר דברים שמגיעים עם הזמן, אבל אני אשמח לתת רעיונות חדשים וליצור עניין לגולשים. בזכות זה הם ירצו שגם חברים שלהם יכנסו, וגם אני אדאג להביא את מי שאני יכול :] 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: יש הרבה תכונות חיוביות זה יותר קל להבין כשמכירים אותי 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: לא ידוע לי על כאלה :angel: 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: נייט
lilach פורסם מאי 7, 2016 פורסם מאי 7, 2016 [align=center]שם פרטי: לילך שם במשחק:lilach גיל:17.5 כמה זמן אני משחק בכוכב: מאז שהכוכב הוקם קצת על עצמי: בעבר השגחתי כחלק מצוות טיפו בעיר שלנו, לקחתי חלק בעיצוב העיתון ובתוכן שלו תחביבים (לא חובה): עיצוב גרפי, אומנות פלסטית וכתיבה. מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): מרכז שלב ב': התאמה לתפקיד שלב ב' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות ועל כל הסעיפים, אלא אם כן צוין אחרת. שלב זה נועד לבדיקת ההתאמה שלכם אל תפקיד המשגיח. שלב זה דומה לראיון עבודה. יש לפרט בסעיפים בהם כתוב "פרט". 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: עבודת המשגיח היא לשמור על העיר נקייה מספאמרים ומתכנים שאינם רצויים בעיר, התפקיד כולל בתוכו דוגמא אישית, בגרות ורצינות, לדעתי זה תפקיד חשוב שמראה על יכולות של ניהול, מחשבה יצירתית ויוכלת להעביר נושאים לשאר קהילת הגולשים. מעבר לכך לדעתי כל משגיח צריך ליישם את החשיבות של התפקיד שלו, את העוצמה, את הנחישות לעזור לכל גולש בנושאים שונים ולהסביר ולדעת להדריך אותו לגלישה בטוחה ונעימה וכמו כן גם במקרים שהוא צריך עזרה נפשית, אני חושבת שזו קהילה מדהימה שיש לי ולכל מי שמנסה להתקבל פה אפשרות לשנות ולתרום למען כולם. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: כשנה וחצי עד שהעיר נסגרה. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: אני חושבת ש7, אני מאוד מוכנה ורוצה לתרום לעיר, העיר שלנו הייתה מאוד חשובה לי וכששמעתי שנפתח הכוכב מאוד שמחתי וחשוב לי גם פה לעזור ולתרום, אני חושבת שאני התבגרתי ואני מסוגלת לקחת חלק פעיל בעיר, מאוד נהנתי להפעיל הפעלות ולראות שהגולשים נהנים ומרוצים, זה חשוב לי וזה גרם לי להרגיש חשיבות מסויימת. 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: בין 2- 3 ומעלה, אשתדל מאוד בעיקר בגלל שאני לומדת שעות נוספות ועושה בגרויות. 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: התכונה השלילית היא שאפתנות, אני מאוד אוהבת לחשוב רחוק ולהשיג דברים ולהגיע למטרות האלו וזה הרבה פעמים פוגע בי ומכניס אותי לדיכאון אני מנסה להתמודד בכך שאני משתדלת לא לייחס הרבה חשיבות שאני נכשלת כדי שאדע לעצור את עצמי ולא לקוות לחינם. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: אני חושבת שיש לי הרבה לתרום לכוכב, אני חושבת שאני יכולה לעזור גם בתחום הגרפי יש הרבה מקום לשיפור ולהרים את האתר כך שגולשים רבים חדשים יצטרפו, אני חושבת שיש לי את היכולת להציע רעיונות ולדעת גם ליישם אותם, אני מאוד אוהבת את התחום הניהולי ולדעת לכוון גולשים למקום טוב ובטוח בעיר, אני חושבת שבעבר שניהלתי קיבלתי הרבה ידע להמשך, גם כאשר המשכתי ניהלתי באתרים דומים שבזכות הידע שקיבלתי בהתחלה ידעתי איך להתמודד עם התפקיד. 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: קודם כל הייתי מכבדת את הדעה שלך כי זה חשוב לשמור על דיון נכון שלא יתפרץ למריבות שטותיות שקשה לצאת מהן, הייתי מסבירה את העמדה שלי כמו שאני חושבת שצריך להסביר אותה ומנמקת למה. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: קנאות, בגלל שאני חושבת שכל אדם צריך לא לשפוט אחרים ולרצות מה שהם השיגו אלא לנסות להשיג את הדברים בעצמם במקום להתעסק באחר, לדעתי זה משהו שחשוב לדעת לחיים שיכול לקדם כל אחד לדרך חיוביות יותר מאשר לקנא באחר, לצערי אי אפשר לעצור ולנסות לתקן כל אחד אבל אני מנסה שלא לייחס לכך חשיבות כאשר אני רואה אדם קנאי אני מנסה לפעמים להסביר לו שזה לא טוב בשבילו ואם אני רואה שהוא לא מוכן להקשיב לי אני אעזוב את הנושא ואתן לו להתמודד לבדו. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: כן, אני מכירה את השיטות עבודה, אני הכרתי המון סוגים של גולשים שניסו להפוך את העיר למקום רע יותר, להספים ולהציק לאחרים, אני חושבת שזה לא המקום לעשות את הדברים הללו, בסך הכל הכוכב הוא שלנו והתפקיד של המשגיחים בעיקר הוא לשמור עליו ולעצב אותו נכון ובמסגרת זו לשמור על הסברים ונימוקים לחסימות, לאזהרות וכו' כך שכל גולש שעובר על החוקים יקבל מענה נכון ומוצדק. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: כן, בסך הכל יש לי את הרצון ואני מאוד אוהבת לשאוף להנהגה ולכוון מספר אנשים למקום חיובי, כמובן שבכל חברה יהיה אדם שיתקשה עם אדם אחר אך צריך לשים לב לא לייחס לכך יותר מדי תשומת לב ולדעת מתי לעצור ולהסביר בזמן המתאים. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אני צופה הרבה שפיטה, אני חושבת שכמו שבעבר תמיד יהיו אנשים שירצו לפרסם ולפגוע באנשים בכל דרך שהיא, גם אני נתקלתי בשנאה בעבר, ואני חושבת שזה חשוב ליישם את הקושי הזה שיכול ויקרה בעתיד ולדעת בזמן אמת איך לייחס לכך חשיבות. שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: העיצוב של הכוכב הוא הכי מרכזי בעיני, זה מה שהגולשים רואים בזמן שהם שוהים בעיר ולדעתי הפשטות והעבודה שנעשתה שם היא חשובה ולדעתי גם יפה ומוצלחת. 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: הדבר הפחות אהוב עליי הוא הגופן של האותיות, שוב אני מאוד מסתכלת על תחום העיצוב של הכוכב וזה משהו שמאוד משך לי את העיין 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: הייתי קודם כל מנסה לגייס הרבה אנשים שיצטרפו לכוכב, בדרכים מגוונות, הייתי מציעה להוסיף בגדים חדשים כמובן שבשלב הזה אני לא ממש יכולה לשפוט את האתר כי הוא בתחילת דרכו. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: כמו בכל חברה תמיד יהיו אנשים שאני פחות אתחבר אלייהם אבל תמיד לכל אדם יהיו כאלה שלא יתחברו אליו ואין עם זה כלכך מה לעשות אלא להמשיך ולהתקדם בחיים. 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: אדע, זה חשוב לדעת מתי לשים גבול למשל אני לא אתן פרוטקציות לאנשים שהם מכירים אותי וחברים שלי, מכיוון שתפקיד זה משהו שכל אדם רוכש בעצמו, לדעתי כל העניין של פרוטקציות זה דבר שגוי ומאוד לא טוב 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: אני רואה את עצמי מציעה רעיונות, מנסה לחדש, לעזור לגולשים, לעשות הרבה הפעלות ולעזור איפה שצריך. 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: קודם כל, להביא גולשים זה הכי חשוב, לדעת לפרסם נכון, להציע רעיונות בתחומים שונים כמו עיצוב וכו', להקים יותר וועדות ומקומות שהגולשים יכולים להביע את עצמם כמו עיתון וכו'. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: התמדה 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: אימפולסיביות, אני הרבה פעמים רוצה להשיג דברים מהר ולהתחיל דברים שאני מציעה מהר וזה תכונה שאני מנסה להפחית. 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: אין לי ממש אבל אני מאחלת לכולם בהצלחה, לכל מי שניסה פה להתקבל, למשגיחים עצמם, אני רואה את הכוכב משגשג ומביא הרבה אנשים ואני חושבת שיש הרבה מה לשנות ולהוסיף, אני בהחלט רואה את הכוכב מגיע לרמות גבוהות בכל התחומים[/align] צריכים עזרה בעיצוב?, בציור?, אני פה בשבילכם http://i.imgur.com/3vthhGG.png
Orianlol פורסם מאי 7, 2016 פורסם מאי 7, 2016 סעיף 1: שם פרטי:אוריאן שם במשחק: אוריאן גיל:עוד מעט 19 כמה זמן אני משחק בכוכב: 9 שנים עוד מעט. קצת על עצמי:אני עוד מעט בכוכב 9 שנים וצברתי ניסיון מלא בעיקבות שהות עם משגיחי העבר,אני מאמינה בשלום ואני פציפיסטית כך שאני יעשה הכל כדי למצוע מצבי אי נוחות,אני עובדת בתור בת שירות כאחות פצעים מוסמכת בכללית,אני יודעת לכבד ולדבר בשפה גבוהה ולהבין ולייעץ למי שצריך. אני תמיד פה כדי לעזור :> תחביבים (לא חובה):שירה,ריקוד,לעזור לאחרים,העבודה שלי,נגינה מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה):מרכז-לוד. סעיף 1.א. 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה:מטרתו העיקרית של משגיח הינו להשגיח על ההתנהגות בעיר ולשמור על התנהגות תקינה ועל יחס הולם ביין גולשי העיר,במידה והגולש אינו מתנהג כראוי המשגיח פועל בהתאם למצב. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה:לא יצא לי להיות משגיחה,אך נרשמתי למכרז קודם וכמעט עברתי. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה:אני חושבת שהייתי מדרגת 10,כי כעיקרון אני מכירה את העיר מאוד ואני מאוד מעריכה את הצוות של פלנט ומאוד הערכתי את הצוות של טיפו ותמיד אשמח להיות חלק מצוות כ"כ אדיר. 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה:רוב השעות שאיני בעבודה אני פעילה כל היום כמעט. 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה:אני סובלת מבעיות עצבים קטנה,אני לרוב נושמת ומנסה להתעלם מזה ולאט לאט זה נעלם.. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה:מגיע לי להתקבל מכיוון שיש לי כבר ניסון מערים קודמות ואני אוכל לתרום את מירב המעמצים כדי לתרום לשגשוג העיר . 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה:הייתי מנסה להבין מה עומד מאחורי הבקשה,ואם אין ברירה הייתי מבצעת את זה. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה:כעיקרון מרגיז אותי רק הומופובייה מכיוון שאני ביסקסואלית אבל זה עובר בסופו של דבר כי למדתי להתעלם :) 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה:כן, לרוב זה כולל: אזהרה,ניתוק,חסימה. האם אדע להשתמש בהם בתבונה:אין סיבה שלא,אני לא אחסום סתם כי אני רוצה לחסום... חשוב שזה יהיה ככה כי אם זה לא היה העיר היתה כאוס אחד גדול. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה:אני מאמינה שאצליח. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: לחסום,יהיה לי קשה לחסום אנשים שאני מכירה אבל במידה והם עבורו על חוק אצתרך לחסום,גם אם כמות האהבה והאדה כלפם. סעיף 2: 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה:האנשים,האנשים פה תומכים לגמרי,והם בני אדם. 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה:קללות,באגים,הומופובייה,יחס לא הולם. 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה:אי אפשר לשנות התנהגות של אדם,בכללי טוב פה. לא הייתי משנה דבר. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה:ברור שאני מתחברת! אני אדם אמפתי ואוהב אנשים! יש כאלה שפחות אתחבר ברור.. 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה:אדע לעשות הפרדה,כי גם אם אני מכירה ואוהבת את האדם,במידה ועבר על חוק אצתרך להעיר על כך כי אם לא העיר על כך יהיה פה בלאגן לא נורמלי ._. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה:כמשגיחה בפלנט אורנוס אני לא מצפה יותר מידי,אני רואה את עצמי כפי שאני גם כמשגיחה. 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: אני יעשה ככול שיכולתי לגרום לכוכב להתפתח,להביא אנשים,לפרסם,הכול. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה:אני נחמדה,אנושית,תומכת,יכולה לעזור כמעט בכל דבר,אדיבה. 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה:אני אדם שלילי לפעמים, ציני מאוד ואירוני,עצבני,חולני לאיתים,בעל הומור סקרזיסטי. למשל:"כל הכבוד! נקודה שחורה אחת! עוד מעט תהיה לך חבילה של קלפים שחורים !" ועוד אמירות"ו...?" 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה:אני אוהבת את כולם ומקווה שיבחרו בי :> משגיחים נהדרים וצוות עוטף ומדהים. אנשי הכוכב מדהימים ואהובים אוהבת כל אחד ואחד מפה:* [align=center]בברכה,אורי 💦">we miss you,kurt cobain💦"> http://www.interload.co.il/upload/8601439.GIF 🎐">מנהלת עיתון טיפוסט,מלכת היופי של הכוכב שלנו 2017🎐"> [/align]
Mr.Haim פורסם מאי 7, 2016 פורסם מאי 7, 2016 בהצלחה לכולם. [align=center]http://24.media.tumblr.com/1cf95a656ac000e3402225cb488cfafa/tumblr_mik6k4ve7H1s6r3pso1_500.gif [/align]
Nizan פורסם מאי 8, 2016 פורסם מאי 8, 2016 שלב א: שם פרטי: ניצן שם במשחק: AOO גיל: 18 כמה זמן אני משחק בכוכב: מאז שהוא נפתח קצת על עצמי: קוראים לי ניצן ואני בן 18, אני כבר הרבה שנים בתחום הניהול אתרים, וכרגע מנהל במספר אתרים ופורומים. תחביבים (לא חובה): מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): צפון חלק ב: 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: עבודתו של המשגיח היא לשמור על הסדר בכוכב ולדאוג שמשתמשים לא יעברו על החוקים ובנוסף המשגיח גם עושה לפעמים פעילויות בכוכב. 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: לצערי, לא יצא לי. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: 7. פירוט: אני פעיל ברוב שעות היום ולא יכול לראות שמשתמש עובר על החוקים בלי שאני יטפל בהתאם. יש לי מוטיבציה גבוה לתפקיד ורצון לשנות ולתרום. 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: 8-9 שעות ביום 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: אצל כול אדם יש תכונות שליליות וחיוביות אך אצלי אני לא רואה תכונה שלילית שיכולה להשפיע על התפקוד שלי כמשגיח בכוכב. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: אני אדם מאוד בוגר,יש לי מוטיבציה לשנות ולשפר, אני מאוד יצרתי ובנוסף יש לי ניסיון רב בניהול אתרים אני מקפיד על החוקים ושומר עליהם וכמובן מי שעובר על החוקים אני מעניש בהתאם. 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: ההיתי מקשיב ומנסה להשתכנע, במידה ולא מדובר בעניין עקרוני ההיתי עושה. אך במידה והיה מדובר בעניין שעקרוני לי ההיתי חושב פעמים אם לעשות. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: מה שמרגיז אותי אצל אנשים אחרים זה שהם לא עומדים בחוקים של המקום בו הם נמצאים (לדוגמא:אתר) אני מתמודד אם זה בכך שבמידה ואני רואה שמשתמש עובר על החוקים באתר מסוים אני מדווח למנהלים. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: אני מכיר את שיטות הענישה והעבודה של המשגיח ואני ידע לעבוד עם השיטות הללו בסבלנות, זה חשוב משום שלפני שמענישים משתמש צריך לחשוב פעמים ולא לתת ישר את העונש. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: העבודת צוות שלי טובה מאוד, אין לי בעיה להסתדר עם אנשים מעליי. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אני צופה אולי קצת וויכוחים עם משתמשים על כך שאני מקפיד יותר מידי על החוקים אך אני יתגבר על כך בכך שאני יתגמש קצת. חלק ג: ) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: הדבר האהוב עלי בכוכב הוא היכולת להכיר אנשים אחר מי מקומות שונים בארץ ולפתח אתים שיחה 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: ישנם הרבה משתמשים שמקללים ועוברים על חוקי הכוכב 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: ההיתי מוסיף אפליקציה לאנדרואיד ו לios משום שכיום לרוב האנשים יש סמארטפונים ולא ניתן לגלוש לכוכב דרכם. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: אני מתחבר לכול האנשים בכוכב . 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: כמובן שאדע לעשות הפרדה בין חברות לבין מקצוענות, הפרדה זו חשובה משום שעל המשגיח לדעת גם להיות מקצועי בתפקידו כמשגיח ובנוסף להיות חבר של האנשים בכוכב ולדבר איתם בגובה העיניים. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: הציפיות שלי מההשגחה הם שאני יצליח לעשות סדר בכוכב ולעשות פעילויות ולהביא אנשים חדשים לכוכב, ובנוסף לגרום לאנשים בכוכב להנות מי כול רגע שהם בכוכב. 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: אפרסם את הכוכב באתרים שונים. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה:
BlacKJacK D פורסם מאי 8, 2016 פורסם מאי 8, 2016 שם פרטי: ליאל שם במשחק: Barzol גיל:16 כמה זמן אני משחק בכוכב: שבוע אחרי הקמתו. קצת על עצמי: אני אחראי, מצטיין בלימודים, אוהב לעזור לאנשים ויודע להקשיב. תחביבים (לא חובה):כדורגל, מחשב וכו' מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה):דרום. שלב ב': התאמה לתפקיד שלב ב' הינו שלב חובה (*), כל המשתמשים מחוייבים לענות על כל השאלות ועל כל הסעיפים, אלא אם כן צוין אחרת. שלב זה נועד לבדיקת ההתאמה שלכם אל תפקיד המשגיח. שלב זה דומה לראיון עבודה. יש לפרט בסעיפים בהם כתוב "פרט". 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: הייתי משגיח לשבוע בעיר שלנו, ולדעתי מטרתו העיקרית של המשגיח זה: להפעיל ולשמח אנשים שלא יהיה משעמם, וכמובן למצוא בעיות בעיר (קללות, הצפות, חיקוי שם). 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: משגיח לשבוע. 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: 8 כי אני קצת עסוק, אבל בכללי אני מכיר את העיר ומכיר את התפקיד. 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: רוב השעות שאני בבית. 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: אוהב להתווכח עם אנשים על כל מיני דברים ומנסה להבין למה הם חושבים הפוך ממני. 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: אני יכול לתרום בהפעלות ובטיפול בילדים חריגים. 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: אני הייתי מנסה להבין אותך ואז יעשה את זה. 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: מרגיז אותי שיש גברים שמנשקים גברים זה מגעיל אותי :0 אבל אני מתעלם מזה בכללי. 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: אני מכיר בתור היותי משגיח לשבוע, ואני ישתמש בסבלנות ובתבונה בגלל שאם לא העיר תצא משליטה. 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: עבדתי בצוות בעיתון טיפו ובפורום של טיפו ואני יודע להסתדר עם מי שממונה עליי. 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: תופעת הקללות, ואני ינסה לדבר קודם עם הבן אדם שמקלל ואם זה לא עוזר, אז התחיל לנתק ולחסום וכו'. שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: האנשים, הם נורא נחמדים :) 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: הקללות שמקללים אחד את השני. 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: הצפות וקללות, כדי שיהיה יותר סדר בעיר. 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: כן, לרובם אני מתחבר ויש כמה שפחות. 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: אני אדע לעשות את ההפרדה כי עם חבר יקלל או יציף אני לא יכול לעשות לו "הנחות" כי הוא חבר. כי כולם שווים אחד לשני. 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: שלא יהיה בלגן בפלאנט אורנוס, אני מקווה משגיח. 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: אני ינסה לתת רעיונות לשיפור האתר, ואעזור באווירה בעיר. 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: אני נחמד מאוד. 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: עקשנות. 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: למשגיחים: להיכנס יותר לפלאנט אורנוס לבדוק אם יש בעיות. ובהצלחה לכולם :-)
almogde12 פורסם מאי 9, 2016 פורסם מאי 9, 2016 שם פרטי: אלמוג שם במשחק: almogde12 גיל: 14 וחצי כמה זמן אני משחק בכוכב: חודשיים. קצת על עצמי: אני פעיל , אחראי , בוגר . יודע לתת יד שצריך . בעל ידע רב ויש לי קשר עין רחב . תחביבים (לא חובה): אוהב לראות אנימה , לשחק כדורסל ולשחק במחשב . מקום מגורים (צפון,דרום,מרכז) (לא חובה): צפון 1) האם אני מכיר את עבודת המשגיח? במידה וכן, פרט מהי עבודתו ומהי מטרתו העיקרית של המשגיח. תשובה: עבודת המשגיח זה לעזור לאנשים , לשמור על המשחק במקרה של קללות , העלבות וכל משו שנוגד את החוקים . מטרתו העיקרית של המשגיח זה לשמור על המשחק . 2) האם בעבר יצא לי להיות משגיח? במידה וכן, לכמה זמן? תשובה: לא יצא לי להיות משגיח , אבל יצא לי להעיר לאנשים שצריך עם אין משגיחים במשחק באותו זמן . ולשמור על הסדר בלי שבכלל הייתי משגיח , כי הרצון שלי להיות משגיח תמיד היה עצום . 3) אילו הייתי יכול לדרג עד כמה אני מתאים לתפקיד המשגיח, כמה הייתי נותן לעצמי מ1-10? (1 - לא מתאים בכלל, 10 - מאוד מתאים), פרט. תשובה: אני יכול לדרג את עצמי כ 10 , כי אני אחד שמאמין בעצמו . ויודע למה שהוא מסוגל . ואני בהחלט יכול לעשות את זה על הצד הטוב ביותר (: 4) כמה שעות אוכל להיות פעיל ביום, במידה ואתקבל? תשובה: 24/7 , כמובן שאני יוכל להיות פעיל כל הזמן . אבל עם אקבל שעות . אז בהחלט זה מה שאני יעשה . 5) יש לך תכונה שאתה רואה כשלילית?, אם כן מהי התכונה ואיך אתם מתמודדים איתה? תשובה: התכונה שאני רואה כשלילית , שיש לי אפס סובלנות לשטויות והצקות . אני מתמודד איתה מצויין , כי יש לי גם צד מלא בהומור (: 6) למה מגיע לך להתקבל אל צוות המשגיחים ולהיות משגיח בכוכב? פרט. תשובה: לדעתי מגיע לי להתקבל לצוות המשגיחים בכוכב . כי לדעתי אני מוכן לזה מבחינה ניסיונית אף על פי שלא הייתי משגיח בעבר . ואני יודע שאני יוכל להיות משגיח בצורה טובה מאוד . ואשגיח על הכוכב יום יום . 7) אם הייתי מבקש ממך לעשות משהו שאתה חולק עליו, איך היית מגיב? תשובה: הייתי מגיב בצורה רגילה ומקבלת , כי מי אני שעם אני אתקבל עוד התלוננן על זה (: 8) מה מרגיז אותך אצל אנשים אחרים ואיך אתה מתמודד עם זה? תשובה: מה שמרגיז אותי אצל אנשים אחרים , זה שיש כאלה שפשוט עוברים על הגבולות וזה לא נעים לראות את זה , כי אני יודע שכולנו בני אדם וצריכים לקבל ולכבד אחד את השני בין לזה שכל אחד גר במקום שונה ואולי אתה לא מכיר אותו אישית אבל עדיין צריכים לכבד . 9) האם אתה מכיר את שיטות העבודה והענישה של המשגיח? האם תדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות? אם כן, למה זה חשוב? תשובה: כן , אני מכיר את שיטות העבודה של הענישה ושל המשגיח , יצא לי לראות איך משגיחים משתמשים בהם , ואני יודע שאני מוכן לזה . אני אדע להשתמש בהם בתבונה ובסבלנות . זה חשוב כי צריך לדעת להקשיב לשני הצדדים , ולא ישר לתת את גזר העונש . 10) אתה יודע לעבוד בעבודת צוות? האם תוכל להסתדר עם הממונים עלייך? תשובה: אני מאוד חברותי ,ואני טוב בשיתוף פעולה וכמובן בעבודת צוות . אני יוכל להסתדר עם הממונים עליי בכך שאני לעולם לא יעשה משהו שאסור לי לעשות . זה כמו עבודה לחיים . 11) אילו קשיים אתה צופה בעבודה בתור משגיח (אם בכלל)? איך תתגבר עליהם? תשובה: אני צופה קשיים בכך שלפעמים אולי אנשים לא יאהבו את שיטות הניהול שלי . אבל אני אנסה גם להקשיב להם , ואולי בסוף כולם נחיה בהרמוניה בלי ריבים ובלי קללות. שלב ג': אחר שלב ג' אינו שלב חובה, מה שאומר שאתם לא חייבים לענות עליו. הוא לא הכי קשור אל מכרז המשגיחים אך יכול להוות סוג של בונוס בטופס שלכם. 1) מה הדבר האהוב עלייך בכוכב? תשובה: לדבר עם חברים . ולהשתתף בפעילויות . 2) מה הדבר הכי פחות אהוב עלייך בכוכב? תשובה: לראות אנשים רבים . 3) אילו היית יכול לשנות משהו בכוכב, מה היית משנה ולמה? תשובה: לדעתי צריך לשנות את ההתנהגות של התושבים כלפי אחד אל השני . 4) האם אתה מתחבר אל האנשים בכוכב? האם יש כאלה שאתה פחות מתחבר אליהם? תשובה: יש כאלה שכן ויש כאלה שלא , אבל אני מנסה להיות חביב על כולם 5) במידה ותתקבל אל תפקיד המשגיח, תדע לעשות הפרדה בין מקצוענות לבין חברות? למה זה חשוב? תשובה: כמובן , גם עם אחד החברים שלי יעשה משו לא בסדר . אני לא יעשה לו הנחות . זה חשוב , כי כולם שווים בכוכב ושלא יצא מצב שמשהו יחשוב שהוא שווה פחות ממשהו אחר . 6) מהן הציפיות שלך מן ההשגחה בכוכב? היכן אתה רואה את עצמך עוד חודש מהיום בכוכב? תשובה: הציפיות שלי מהכוכב , שכולם יאהבו אחד את השני והיה כיף . אני רואה את עצמי בעוד חודש משגיח שהצליח לעשות מה שרצה (: 7) איך תוכל לעזור לכוכב לגדול ולהתפתח, אם בכלל? תשובה: לפייס בין אנשים , לשמור על המשחק . ולהביא חברים (: 8) מה התכונה הכי חיובית אצלך? תשובה: אני חברותי 9) מהי התכונה הכי שלילית אצלך? תשובה: להיות רציני מידי . 10) האם יש לך שאלות או הערות כלשהם אל צוות ההנהלה, המשגיחים, ושאר אנשי הכוכב? תשובה: שהיה בהצלחה לכולם ! http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/uFvPs3h.png http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/5AdZrbW.png
פוסטים מומלצים