shira פורסם מאי 11, 2016 פורסם מאי 11, 2016 [align=center]דיון אקס בוקס וואן/סוני 4? אני אישית יותר מעדיפה סוני 4 כי אני די רגילה לסוני ויותר אוהבת תשלטים שם ואקס בוקס אני פחות אוהבת בלי שום קשר.-. אזז אני אשמח לדעת מה אתם אוהבים:> [/align] ציטוט
Kiwi פורסם מאי 12, 2016 פורסם מאי 12, 2016 סוני , שלט יותר נוח וטוב. הקונסולה נראית מבחינה חיצונית יותר טוב וגם המערכת(לדעתי) יותר נוחה. בנוסף יש לסוני כל מני משחקים בלעדיים. ציטוט http://images-cdn.moviepilot.com/images/c_limit,h_281,w_500/t_mp_quality_gif/fyaidwgfvkkodueavw1e/relive-deadpool-with-the-best-gifs-from-the-film-854447.jpg
PlanetBoy פורסם מאי 30, 2016 פורסם מאי 30, 2016 סוני , שלט יותר נוח וטוב. הקונסולה נראית מבחינה חיצונית יותר טוב וגם המערכת(לדעתי) יותר נוחה. בנוסף יש לסוני כל מני משחקים בלעדיים. מצטרף למה שהוא אמר ... ציטוט
KingsHand פורסם מאי 30, 2016 פורסם מאי 30, 2016 סוני , שלט יותר נוח וטוב. הקונסולה נראית מבחינה חיצונית יותר טוב וגם המערכת(לדעתי) יותר נוחה. בנוסף יש לסוני כל מני משחקים בלעדיים. מצטרף למה שהוא אמר ... ו...? גם לאקסבוקס יש משחקים בלעדיים! ציטוט
ארז בן דוד חוזר בסליחה פורסם ינואר 28, 2017 פורסם ינואר 28, 2017 Peasantttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ציטוט כאן כשארז בן דוד בבאן ארז בן דוד קיבל באן מאליאור ל-3 שבועות וב-28.1.2017 כשהספמתי איתו מעט, לא קיצוני, מישהו בהנהלה כאן התעצבן אחושרמוטה ותקע צמיתות
לאערסנודרר פורסם אפריל 2, 2017 פורסם אפריל 2, 2017 אף אחד pc master race ציטוט [align=center] "אדם רטוב אינו מפחד מהגשם" לא ערס, נודר.[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.