taltal19 פורסם מאי 25, 2016 פורסם מאי 25, 2016 [align=center]יש לי כמה 2 הצעות (כן השעמום ניצח חח) שנראה לי שהרבה ירצו לדוגמא אם יעשו כמו בפורום fxp, צאט למטה שזה מידי ולא כמו בהודעות פרטיות שצריך לחכות בין הודעה להודעה. אני יודע שיש את הכוכב שכביכול שם מדברים והכל אבל הרבה פעמיים שני אנשים רוצים רק לדבר בלי אחרים, וזה יכול מאוד לעזור :) עוד הצעה זה, שהמוזיקה שיש בחדרים בכוכב תוכל להתחלף ע"י המשתמשים (פעם היתי באיזה האתר שהיה ניתן להחליף שירים דרך יוטיוב -אם אני לא טועה) נראה לי מאוד נחמד :) :-X:-X:-X:-X:-X:-X[/align] ציטוט
shira פורסם מאי 25, 2016 פורסם מאי 25, 2016 בקשר להצעה של הלהחליף מוזיקה לדעתי זה יגרום מריבות על שירים ולא כדאי את זה.. וההצעה הראשונה נשמעת ממש טוב! ציטוט
taltal19 פורסם מאי 25, 2016 Author פורסם מאי 25, 2016 בקשר להצעה של הלהחליף מוזיקה לדעתי זה יגרום מריבות על שירים ולא כדאי את זה.. וההצעה הראשונה נשמעת ממש טוב! יש בזה משו... אבל אפשר לבנות מערכת שרק השיר שנבחר מוחלט אי אפשר להחליף -רק שהוא מסתיים אפשר ואז לכל אחד יש אופציה לנסות וגם קחי בחשבון שיש מלא חדרים אז לא יודע כמה מריבות זה יעשה ציטוט
RanSaymour פורסם מאי 25, 2016 פורסם מאי 25, 2016 בעולמות וירטואלית אחרות יש את הפונקציה הזאת רק לבעלי גישות מסוימות ולא לשאר הגולשים שנמצאים כי ברגע שיעשו את זה אז העיר הווירטואלית תהיה בכאוס של ילדים שמחליפים כל רגע שיר אז כדאי שבשלב הזה לא נעשה שום דבר שכזה ציטוט
taltal19 פורסם מאי 25, 2016 Author פורסם מאי 25, 2016 בעולמות וירטואלית אחרות יש את הפונקציה הזאת רק לבעלי גישות מסוימות ולא לשאר הגולשים שנמצאים כי ברגע שיעשו את זה אז העיר הווירטואלית תהיה בכאוס של ילדים שמחליפים כל רגע שיר אז כדאי שבשלב הזה לא נעשה שום דבר שכזה סבבה חח רק הצעה:yes: ציטוט
eden200253 פורסם מאי 26, 2016 פורסם מאי 26, 2016 אם עושים את המוזיקה כפרטית הכוונה היא שכל אחד יבחר לעצמו ושרק הוא ישמע אותה,זה לא נראה לי משהו שיכול ליצור בעיות או כאוס ציטוט http://i.imgur.com/WZFNWLL.png
RanSaymour פורסם מאי 27, 2016 פורסם מאי 27, 2016 הכוונה שלו שהשיר יהיה לא פרטי אלא לכולם בחדר דבר שני צריך הרחבות של השרת בשביל וזה משהו שלא לומדים ברגע ואני צריך לשבת שעוד לדבר כזה .. אבל הצעה נחמדה ואולי בעתיד אני אוסיף לכם :) ציטוט
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.