harel פורסם מאי 30, 2016 פורסם מאי 30, 2016 חג שבועות מתקרב (מתחיל ממוצאי שבת נשא) עוד שבועיים . מה אתם הולכים לאכול בשבועות? איפה תהיו? :) אנחנו חוגגים שבועות, נאכל בבית מאכלים חלביים פיצות רביולי פשטידות וכ'ו. ואתם? ציטוט [align=center]http://www.interload.co.il/upload/9949544.png הראל ~ מפקח המשגיחים. [/align]
shira פורסם מאי 30, 2016 פורסם מאי 30, 2016 אני אהיה בבית ואנחנו נכין הרבה עוגות פשטידות פיצות בורקסים וכל מיני כאלה.. ציטוט
ranisatlani פורסם מאי 30, 2016 פורסם מאי 30, 2016 זה היום הולדת שלי חח :] מזל טוב :party: :party: :party: :Heart: :dance: :dance: :dance: :cake: בדרך כלל בשבועות יש מזג אוויר פיצוץ אז כל שנה אני נוסע לצפון לאיזה סופש לטייל להגיד שלום לפרחים לטבע למפלים ולחיות :] ציטוט
PlanetBoy פורסם מאי 31, 2016 פורסם מאי 31, 2016 כנראה בבית חח ... ומוצרי חלב כמובן ^^ הרבה הרבה מגוון ושפע של גבינות,בורקסים,פיצות כל הדברים הכי טעימים והכי חשוב עוגת גבינה :] ציטוט
Daniel פורסם יוני 23, 2016 פורסם יוני 23, 2016 אכלתי גם חלבי בשבועות :) אצל המשפחה. ציטוט [align=center] בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.