ליאן12 פורסם יוני 29, 2016 פורסם יוני 29, 2016 פרק 1 : אני והמשפחה שלי עברנו לעיר חדשה , זה היה היום הראשון שלי בבית ספר חדש לא הכרתי אף אחד . התארגנתי לבית הספר לקחתי את הילקוט ויצאתי. שהגעתי ראיתי שהמורה והתלמידים בכיתה . המורה הציגה את עצמה בפני: " שלום אניי המורה שלך , קוראים לי מעיין . כל דבר שתצטרכי אני כאן לעזור ולטפל ... אני מקווה שתהיה לנו שנה מוצלחת ביחד . זאת הכיתה שלך את מוזמנת לשבת ליד מאיה " . - התישבתי ליד מאיה - " היי מאיה נעים מאוד , קוראים לי אלה ואני התלמידה החדשה כאן " מאיה : "קודם כל לא נעים לי בכלל . ודבר שני המורה כרגע הציגה אותך אז תחסכי נאומים . אם את מתכוונת לדבר איתי שוב אעבור מקום ". אלה : " אבל לא עשיתי לך כלום . למה את מדברת ככה אלי ?? " - נקודת מבט של אלה - אני לא מבינה מה יש לה .. טוב בטח זו רק תלמידה אחת אניי מקווה שהשאר בסדר כאן .. - נקודת מבט של מאיה - איזה ילדה מוזרה איך שהיא מתלבשת .. ונראת כל כך מכוערת ... - כעבור שעתיים מגיעה ההפסקה - אלה נכנסת לכיתה ושולחת הודעה לחברה שלה " שילתוש את לא מבינה איך אני מתגעגעת אליך ! את כל כך חסרה לי כאן ... ניסיתי להתחבר לאיזה משהי אבל היא מוזרה . טוב אני אדבר איתך כבר ... ביוש :) " - יצאתי להפסקה ופתאום - להמשיך ?? ציטוט
IVIatan פורסם יוני 29, 2016 פורסם יוני 29, 2016 תמשיכי!! ציטוט [align=center] ITS OK. DON'T BE SCARED[/align]
דניאלוש פורסם אפריל 18, 2017 פורסם אפריל 18, 2017 תמשיכי ממש יפה ציטוט http://up416.siz.co.il/up3/nndqjzmnmljz.png
LiorK פורסם מאי 2, 2017 פורסם מאי 2, 2017 אהבתי מאוד, אבל כדאי לך לדבוק בנק' מבט אחת לאורך זמן, אחרת זה יהיה טיפה מבלבל.. בהצלחה! (: ציטוט [align=center]LiorK תמיד מוזמנים לשלוח לי ה"פ! (: או שלא.. כאילו, מה שבא לכם [/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.