Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי הנה שאלה לעניין. למה לעזאזל חייל נמצא בעיר וירטואלית? אין לו חיים?

לא הייתי מתאר את זה כשאלה לעניין.

הוא גולש (מהכוונה של נכנס לעיר כדמות. לא כאדם שהוא סה"כ גולש רגיל בעיר) בעיר, כמוך + משגיח. מקווה שעניתי על השאלה :>

מה עושים בעיר בכלל????

היי! אני מבין שאת גולשת חדשה.

בעיר כרגע סגורה ל"שיפוצים", מה שנקרא.

כשהיא תפתח, את מוזמנת לעצב דמות ב'צור דמות', להסתובב בקטגוריות והחדרים השונים ולדבר עם גולשים אחרים.

מדי פעם יהיו הפעלות שיארגנו משגיחים - אנשים בעלי סימן של כתר על החולצה, שתפקידם לראות שאנשים שומרים על חוקי העיר ולנתק\לחסום אותם מהעיר אם צריך + להפעיל את העיר בהפעלות של משחקים. מקווה שעניתי על שאלתך :)

http://33.media.tumblr.com/868e87c3b08142e4dfac7ff97f292bf1/tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif http://38.media.tumblr.com/d1a494e8d86f7de0a849bb8fa15f5637/tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif

תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט

• תשובות 162
  • נוצר
  • הודעה אחרונה

המשתמשים הפעילים ביותר בנושא זה

המשתמשים הפעילים ביותר בנושא זה

פורסם
אוקיי הנה שאלה לעניין. למה לעזאזל חייל נמצא בעיר וירטואלית? אין לו חיים?

אני חושב שאת צריכה טיפה להרגיע בדיבור כי החייל הזה חלק מהצוות של האתר והוא לא רק גולש בכוכב.

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם
לא הייתי מתאר את זה כשאלה לעניין.

הוא גולש בעיר, כמוך + משגיח. מקווה שעניתי על השאלה :>

היי! אני מבין שאת גולשת חדשה.

בעיר כרגע סגורה ל"שיפוצים", מה שנקרא.

כשהיא תפתח, את מוזמנת לעצב דמות ב'צור דמות', להסתובב בקטגוריות והחדרים השונים ולדבר עם גולשים אחרים.

מדי פעם יהיו הפעלות שיארגנו משגיחים - אנשים בעלי סימן של כתר על החולצה, שתפקידם לראות שאנשים שומרים על חוקי העיר ולנתק\לחסום אותם מהעיר אם צריך + להפעיל את העיר בהפעלות של משחקים. מקווה שעניתי על שאלתך :)

היה מובן תודה חתיכיי

[align=center]giphy.gif

http://i738.photobucket.com/albums/xx27/sudhirshakya/1star4a.gif[/align]

פורסם

יש לי מספר שאלות:

1. האם יהיה בקרוב מכרז השגחה? אם כן, מתי?

2. האם יהיו שינויים נוספים בעיר בזמן הקרוב? כמו הוספת חדרים, בגדים, שיערות וכדומה.

3. יש תאריך ידוע או משוער לגבי החזרה של העיר?

פורסם
יש לי מספר שאלות:

2. האם יהיו שינויים נוספים בעיר בזמן הקרוב? כמו הוספת חדרים, בגדים, שיערות וכדומה.

1.מרכז השגחה כנראה יהיה כמה שבועות אחרי הפתיחה של העיר מכיוון שירדה משגיחה.

2.כן בקרוב יהיו עוד דברים חדשים לדמות,וכמובן שאנחנו נוסיף חדרים חדשים כשיגיע הזמן.

3.כרגע אין צפי מדויק אבל זה אמור להיות בקרוב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות וכמובן לשאר הגולשים אני פה.

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם
יש לי מספר שאלות:

Btw: אחלה סימית עיצבת

[sIGPIC][/sIGPIC]

Keep Calm And Be Proud ✌

פורסם
1.מרכז השגחה כנראה יהיה כמה שבועות אחרי הפתיחה של העיר מכיוון שירדה משגיחה.

2.כן בקרוב יהיו עוד דברים חדשים לדמות,וכמובן שאנחנו נוסיף חדרים חדשים כשיגיע הזמן.

3.כרגע אין צפי מדויק אבל זה אמור להיות בקרוב מאוד.

אם יש לך עוד שאלות וכמובן לשאר הגולשים אני פה.

יאאאאאא יהיו שערות חדשים ובגדים נוספים??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Keep Calm And Be Proud ✌

פורסם

העיר נםתחה אבל אנחנו עדיין עובדים על דברים מסויימים כנראה והיא תסגר עוד כמה פעמים עד לחיבור של העיר לפורומים

FuUFDCe51pDKo.webp

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
תגיד רן , או כל אחר שמבין , כשאני מסיים להחליף לבוש לשחקן, הוא תמיד עושה "בעיה בקישור לשרת" זה צריך להיות ככה תמיד אחרי החלפת לבוש ? או לפעמים שאני יוצא מהכוכב ורוצה להיכנס שוב זה אותה בעיה יש רק פתרון אחד לסגור את חלון האינטרנט ולהיכנס שוב אבל זה מעצבן כל שניה חח... יש מה לעשות? תודה...
פורסם

[align=center]זה כנראה קורה או כי בגלל שאולי המהירות של האינטרנט שלך היא נמוכה אז הפקודה שמוציאה את הדמות מהחדר לא נשלחה לשרת והיא נתקעת בכוכב עד שאו סוגרים את כל הדפדפן או שהשרת מנתק אחרי כמה דקות של חוסר פעילות את הדמות .. אני ככל הנראה אעשה משהו בנוגע לזה ..

המשך ערב נפלא :)[/align]

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם
למה זה נדפק כל הזמן , עכשיו עשיתי רענן ואז איזה חצי שעה לא הצלחתי להכנס
:cool:
פורסם
רן , למה כשיש הרבה גולשים בזמן האחרון בשעות הצהריים \ ערב ורובם מקללים \ מציפים אין השגחה? תודה.
פורסם

אנחנו כבר דואגים לשיפור זמני כניסה של המשגיחים ותזכור שגם להם יש עיסוקים בחיים הפרטיים פרט לכוכב

FuUFDCe51pDKo.webp

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שנרשמתי לכוכב עצמו נכנסתי לצור דמות ועיצבתי אותה.

אחרי שיצרתי את הדמות ניסיתי להיכנס לכוכב, הגעתי למסך של התקנון ואישרתי. אחרי כמה רגעים הופיעה לי הודעה שאני צריך ליצור את הדמות שלי שוב. אז ניסיתי שוב, ושוב ושוב ליצור את אותה הדמות ללא כל הצלחה.

מן הסתם שנראה לי שזה לא אמור לקרות, אבל זה קורה ואין לי מושג למה.

אתם מודעים למשהו שקשור לנושא הזה?

[align=center]tumblr_o2lzrpdcdU1thxvb0o1_500.gif

ITS OK. DON'T BE SCARED[/align]

פורסם
אחרי שנרשמתי לכוכב עצמו נכנסתי לצור דמות ועיצבתי אותה.

אחרי שיצרתי את הדמות ניסיתי להיכנס לכוכב, הגעתי למסך של התקנון ואישרתי. אחרי כמה רגעים הופיעה לי הודעה שאני צריך ליצור את הדמות שלי שוב. אז ניסיתי שוב, ושוב ושוב ליצור את אותה הדמות ללא כל הצלחה.

מן הסתם שנראה לי שזה לא אמור לקרות, אבל זה קורה ואין לי מושג למה.

אתם מודעים למשהו שקשור לנושא הזה?

אני אבדוק את הנושא

===עדכון ===

בדקתי ואכן יש בעיה אני כבר עובד עליה תודה רבה :)

הבעיה תוקנה גלישה מהנה :)

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם
מתי יתחילו הפעלות? ;)

[align=center]

בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.[/align]

פורסם
מתי יתחילו הפעלות? ;)

הפעלות יתחילו שיש מעל 10 גולשים בחדר

בנוגע להפעלות מתוכננות עם פרסים כרגע זה לא בתכנון בגלל מצב הגולשים בכוכב

FuUFDCe51pDKo.webp

פורסם

תקשיבו יש איזה בעיה , מקודם תובל ניתק אותי ואז כשחזרתי זה כתב לי למעלה באדום שאסור לבוא בשני משתמשים וחסם אותי אוטומטית , וזה היה אותו משתמש שהוא ניתק לא באתי בעוד אחד וזה היה רק ניתוק ס.ס

:Angry:

:cool:
פורסם
תקשיבו יש איזה בעיה , מקודם תובל ניתק אותי ואז כשחזרתי זה כתב לי למעלה באדום שאסור לבוא בשני משתמשים וחסם אותי אוטומטית , וזה היה אותו משתמש שהוא ניתק לא באתי בעוד אחד וזה היה רק ניתוק ס.ס

:Angry:

קבלת על זה תשובה בסקייפ

FuUFDCe51pDKo.webp

Guest
נושא זה סגור כעת לתגובות נוספות.

• Create New...