PlanetBoy פורסם יולי 5, 2016 פורסם יולי 5, 2016 שלום :) אני משחק לרוב קשר התקפי\חלוץ ולפעמים כנף שמאלי התפקידים האלה אני אישית מתפקד בהם מעולה ויותר קל לי בהם :-) בקבוצה שאני משחק בה (הפועל אילת,) אני משחק קשר התקפי ועונה שעברה הבקעתי 8 שערים , ו-12 בישולים . כנראה ששנה הבאה אני עולה לנוער :) דיון: 1.איזה תפקיד אתם משחקים בכדורגל? 2.למה דווקא את התפקיד הזה? 3.אתם מרוצים מהתפקיד ? דיון פורה :) ציטוט
Yohad פורסם יולי 5, 2016 פורסם יולי 5, 2016 1.איזה תפקיד אתם משחקים בכדורגל? שוער 2.למה דווקא את התפקיד הזה? תמיד התחברתי לזה 3.אתם מרוצים מהתפקיד ? מאוד ציטוט שאלות בנוגע לבאנים / אזהרות יש לפנות במשוב ותמיכה בלבד.
Yair פורסם יולי 5, 2016 פורסם יולי 5, 2016 אחלה של דיון, אני אענה עליו מהתקופה שהייתי שחקן פעיל בקבוצה מקצועית. 1. איזה תפקיד אתם משחקים בכדורגל? שיחקתי כחלוץ מרכזי 2. למה דווקא את התפקיד הזה? אני מתחבר לתפקיד הזה, אני אוהב לספק שערים ולהיות ה"כוכב" של הקבוצה. 3. אתם מרוצים מהתפקיד? הייתי מאוד מרוצה, כי עשיתי אותו בצורה טובה. ציטוט [align=center]בברכה, יאיר מנהל הפורומים לשעבר http://image.prntscr.com/image/4a3d6b5d55b44bf79711eb0ebb699a95.png[/align]
פוסטים מומלצים
הצטרף לשיחה
אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.