Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה. אני רוצה בחופש להשיג עבודה,וחברה שלי נתנה לי 2 פעוטונים שאני יכולה לנסות להתקשר ולשאול אם הם צריכים עובדים. היא כבר התקשרה לאיזה גן אחד והלכה להראות לגננות שם איך היא עם ילדים וקיבלו אותה. אבל הבעיה שאין לי ביטחון להתקשר לשאול אם צריכים עובדים. ואם זה היה נגיד איזה נער שאחראי על זה לא הייתה לי בעיה להתקשר,אבל בגלל שזה אנשים מבוגרים יש לי בעיה ולאדעת למה... ככה זה גם היה עם המחוייבות שלי שלקח לי שנתיים להתקשר וגם שהתקשרתי נלחצתי רצח. איך לפתור את זה? TÉ_t
פורסם

קצת בדיליי, אולי אפילו כבר התקשרת אבל אענה בכל מקרה Blush

אני מבינה את הלחץ אבל בסך הכל לא יכול לצאת מיזה שום דבר רע אלא להפך.

את רק צריכה להפסיק לחשוב על הלחץ ופשוט להתקשר ואני מאמינה שאחרי כמה פעמים זה כבר יהיה לך הרבה יותר פשוט.

פורסם

במשפט אחד מאוד קצר - את לא תוכלי לפתור את זה עד שלא תעשי את זה.

בסופו של דבר את תעשי את זה, השאלה היא מתי. בגלל זה את צריכה להקדים תרופה למכה ולעשות את זה כמה שיותר מהר.

[align=center]בברכה, יאיר

מנהל הפורומים לשעבר

http://image.prntscr.com/image/4a3d6b5d55b44bf79711eb0ebb699a95.png[/align]

פורסם
אם הבעיה היא להתקשר ולדבר , את יכולה לבקש מחברה שלך שתדבר במקומך ואת פשוט תלכי לשם , הם לא יזכרו הריי את הקול שלך או משהו כזה
:cool:
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה הבעיה. את פשוט מרימה את הטלפון ואומרת, אם כמה שאת רועדת, אני עושה את זה. את מתקשרת מיד וכשעונים את אומרת : "אני מעוניינת לדעת אם יש עובדים" אחר כך זה כבר נעשה הרבה פחות גרוע

*בטח באיחור חח*

[align=center]http://up416.siz.co.il/up1/zimmwwwmkozz.gif

[/align]

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת של בטחון עצמי אבל כשאין ברירה פשוט מתקשרים והלחץ והפחד נרגעים בזמן השיחה

אין לך מה להפסיד רק להרוויח

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...