Jump to content

פוסטים מומלצים

פורסם

[align=center]היי, אז ככה. אני חקרתי קצת באינטרנט את הקטע הזה שרוב הבחורות לא מתחילות עם גברים, לפחות בישראל. המחשבה העיקרית של רוב הגברים פה בארץ היא - זה טבע העולם. זה נהוג ככה משחר ההיסטוריה. הבחורה רוצה רק שיתחילו איתה ולא רוצה להתחיל עם אף גבר.

הדעות הקדומות של הנשים הן שהגבר צריך להתחיל איתן ולא הן איתו. ככה כולם חושבים. שזאת הסיבה היחיד שהבחורה לא מתחילה עם הגבר. לא בגלל שאין לה ביטחון עצמי כדי לעשות זאת, יש לה לכאורה המון ביטחון עצמי, אלא בגלל שהיא פשוט חושבת שזה פתטי שהיא תתחיל עם גבר ושהגבר צריך להתחיל איתה ולא ההפך.

אבל אני דווקא הגעתי למסקנה אחרת, והיא שונה מהמסקנה הזאת. אין ספק שהקטע הזה שהגבר צריך להתחיל עם הבחורה ולא ההפך זה משהו שתופס משקל, והרבה בחורות חושבות כך. לא אמרתי אחרת. אבל זאת לא הסיבה היחידה למה בחורה לא מתחילה עם גבר. דווקא זאת לא הסיבה העיקרית אלא סיבה משנית לתופעה.

קראתי באינטרנט לפחות איזה עשר ביקורות של נשים שמגדירות את עצמן כבחורות יפות בהרבה מעל הממוצע (נשים בישראל) הן חושבות שגברים לא מתחילים איתן בגלל שהן יותר מדי יפות והגברים מפחדים להתחיל איתן בגלל זה. אז היו שם כמה תגובות שאמרו להן: "למה אז אתן לא מתחילות עם הגבר"? ו-90% מהביקורות שקראתי (אני לא טוען ש-90% מהנשים מרגישות ככה) מביאות סיבה אחת - "אין לי אומץ להתחיל עם גבר", "פחד פנימי שהוא ידחה אותי." נראה שהקטע הזה של הפחד מדחייה לא קיים רק אצל גברים, אלא קיים גם אצל נשים יפות אפילו.

אז נראה שגם לנשים וגם לנשים יפות יש בעיה עם הביטחון העצמי שלהן, לא ככה? ועם הקטע של להתחיל עם גבר - זה לא רק הקטע של המחשבה שהגבר צריך לחזר אחריהן ולא הן אחריו, זה גם הקטע שהן פשוט פוחדות שהגבר ידחה אותן ושאין להן מספיק אומץ לעשות את זה. אז אולי גם לנשים עצמן יש בעיה עם הביטחון העצמי שלהן ולא רק לנו?אז אולי זה לא רק קיים אצל הרבה גברים, גם אצל הרבה נשים.

המחשבה שלי פה השתנתה מקצה לקצה. אני גם חשבתי שבחורות לא מתחילות עם גברים בגלל הסיבה העיקרית שהן חושבות רק שהגבר צריך להתחיל איתן, אבל הגעתי למסקנה שזה לא נכון. שבחורות פוחדות מדחייה בדיוק כמונו ואולי אפילו יותר מאיתנו. בגלל זה נוח להן שהגבר יתחיל איתן ולא הן איתו, ככה הן לא צריכות להתמודד עם הפחד הזה.

[/align]

[align=center]בברכה, יאיר

מנהל הפורומים לשעבר

http://image.prntscr.com/image/4a3d6b5d55b44bf79711eb0ebb699a95.png[/align]

הצטרף לשיחה

אתה יכול לפרסם עכשיו ולהירשם מאוחר יותר. אם יש לך חשבון, היכנס באמצעות חשבונך כעת כדי לפרסם פוסטים.

Guest
השב לנושא זה...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   נקה עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...