איסור כניסה לארה''ב

6 תגובות, 743 צפיות

איסור כניסה לארה''ב?

[Image: 250px-Donald_Trump_official_portrait.jpg]

לפני שלושה ימים, חתם נשיא ארה''ב דונלד טראמפ
על צו שאוסר כניסה של אזרחים מוסלמים לארה''ב באופן זמני (למשך ארבעה חודשים לפחות)
כחלק מהמערכה נגד המהגרים.
האזרחים שחיים במדינות: עיראק, סוריה, איראן, לוב, סומליה, סודן ותימן
(כ-134 מיליון אנשים) לא יוכלו להכנס לארה''ב
מחשש שיעשו טרור.
טראמפ טוען שהצו הוא לשם הגנה על ארה''ב מפני טרוריסטים המבקשים להכנס למדינה,

וכי כניסה של פליטים מסוריה מזיקה לאינטרסים של ארה''ב.
נוסף על כך, הוא הורה לפתח הליך מיון מהגרים חדש ומחמיר
שבו האנשים ישאלו על עמדותיהם כלפי ארה''ב כדי לוודא
שלא מחזיקים בדעות עוינות כלפי המדינה.

מה אתם חושבים על ההחלטה?

~ דיון פתוח ~

אני מסכים איתו שצריך לעשות משהו כדי להוריד את האיום, אבל הוא נקט באופן קיצוני מדי לדעתי.
[Image: 200.webp#22-grid1]
להחלטה הזו אין בסיס והיא נטו ניצול המעמד לאינטרסים אישיים ופוליטיים שלו.
אבל אני לא יכול שלא להגיד שהדבר הזה הוא הכרחי בימים האלה... לא הייתי עושה את זה בעצמי, הייתי מחפש פתרון אחר להוריד את שיעור הטרור במדינה.
הבן אדם גאון, אם כן זה דיי גזעני מה שהוא עושה.אבל יש משהו במה שהוא עושה, רוב הטרוריסטים באים מהמדינות האלו, זה חלק מהחינוך שלהם, אפילו רשום בקוראן צו להרוג כל מי שלא מוסלמי. אם זה מה שצריך לעשות כדי להילחם בטרור המוסלמי, אני בעד.למען הפרוטוקול, יש לי חברה ממש טובה והיא ערבייה מוסלמית דתייה. אז אני לא אומרת את זה מגזענות, אלא מחשיבה על המצב בעולם. וזה המצב, רוב הטרוריסטים הם מהמדינות האלו. חבל מאוד שצריך להגיע למצב הזה שלמנוע מאנשים להיכנס לארה"ב. ממש עצוב לי ...
לא מנסה לומר על רקע גזעני, אך כמו שקרולין רשמה מעליי - " רוב הטרוריסים באים מהמדינות האלו, זה חלק מהחינוך שלהם, אפילו רשום בקוראן צו להרוג כל מי שלא מוסלמי " אז כן, זה נכון גם רוב הארגוני הטרור הרצחניים זה של הדת המוסלמית, וטראמפ כן הבין את זה בדרך שלו שאם הוא יאסור עליהם את הכניסה לארה"ב - כך לא יהיה טרור, וכן.. עצוב להגיע למצב כזה אבל כשאין ברירה זה מה שצריכים לעשות.
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

החלטה חכמה, אחרי 4 החודשים האלה נראה אם יהיה איזהשהו שינוי והאם זה עוזר במשהו. למרות שזה נראה רע מהצד אני מאמין שיש לו סיבה מספיק טובה לעשות את זה.
מוגזם לדעתי, היה אפשר להסתפק בבידוק בטחוני מוגבר כלפיהם או עידוד הגירה שלילית.
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.