Ransaymour כתב:שלום, תשלח לי (בפרטי) בבקשה את השם משתמש שאיתו אתה מנסה להירשם לכוכבהסתדרתי כבר.. היום זה כבר נתן לי להירשם.. תודה בכ''מ
אשכול שאלות ותשובות הכוכב שלנו
162 תגובות, 12619 צפיות
למה זה לא נותן להכנס לכוכב? והנה דוגמה .
http://www.siz.co.il/my.php?i=wzugnnojvlig.png ♥
Shiran כתב:למה זה לא נותן להכנס לכוכב? והנה דוגמה .לחצי על "לחץ כאן כדי להפעיל" ואז יופיע לך במסך אחר אם לאפשר לבצע באתר זה פלאש או משהו כזה, ואז תלחצי "אפשר" וזה יעבוד לך. כמובן צריך להתחבר מההרשמה של הכוכב ולא משל טיפוסט אם בכל זאת לא הסתדרת, אז תכתבי פה ואני אפנה אותך לרן הכי מהר שאפשר :] הראל ~ מפקח המשגיחים. למה זה ככה?? maorgaltheking כתב:הבעיה סודרה Ransaymour כתב:הבעיה סודרה זה עדיין מראה לי רק מסך לבן maorgaltheking כתב:זה עדיין מראה לי רק מסך לבןתנסה למחוק קבצים שמורים ואם זה לא עובד תגלוש בגלישה בסתר (זה אמור לסדר את זה) היה את זה גם לי, אבל זה הסתדר לבד. Matan כתב:תנסה למחוק קבצים שמורים ואם זה לא עובד תגלוש בגלישה בסתר (זה אמור לסדר את זה)וואי תודה זה עובדד
שאלה : אני גולש מגוגל [כרום] אני מנסה להתחבר זה טוען מלא זמן לא נותן להיכנס יש מה לעשות? תודה :>
PlanetBoy כתב:שאלה : אני גולש מגוגל [כרום] אני מנסה להתחבר זה טוען מלא זמן לא נותן להיכנס יש מה לעשות? תודה :> גם אני גולש מגוגל כרום וגם לי זה טוען הרבה זמן.. אבל בד"כ זה נותן לי להכנס בסופו של דבר 3: LiorK
תמיד מוזמנים לשלוח לי ה"פ! (: או שלא.. כאילו, מה שבא לכם |