אשכול ot רשמי של הפורום

2489 תגובות, 102578 צפיות

Shiran כתב:אין שום דבר רע בזה שאני בחורה, להפך, אני גאה בזה.
שוב אתה מגיב בצורה מזלזלת? "יבחורה"? ממתי בחורה זה קללה?
את לא מבינה איך את סותרת את עצמך?
מה דבר רע בזה שאני אנורקס? מה דבר רע בזה שאני שמן? מה דבר רע בזה שאני בחורה? את לא רואה פאטרן שחוזר פה, את סותרת את עצמך ואת אפילו לא מבינה את זה... את מחפשת אותי על קטנות ואין לי מושג מה עשיתי לך שאתה כל כך עצבנית עליי...
אם את אפילו לא רואה כיצד את סותרת את עצמך אני מוותר.
אנורקס, שמן, הומו, כל אלו מצבים ותיאורים שיש לנו בחיים, לא קללות בדיוק כמו ש"יבחורה" זה לא קללה.

סליחה חיים אם פגעתי בך, בבקשה אל תקפוץ מהחלון כי קראתי לך "שמן", בתודה, דוד.
העיקר שאני מקללת או מדברת בצורה לא יפה, ישר חוסמים אותי. אבל יש כאן ילדים שנותנים להם הנחות.
מחזקת את שירן, כשאני אמרתי שיש כאן ילדים שמדברים בשפה גבוהה וזה מצחיק אותי, חצי מהילדים כאן יצאו עלי
וכשהוא רשם את מה שרשם, כלום
חיים הזקן כתב:את לא מבינה איך את סותרת את עצמך?
מה דבר רע בזה שאני אנורקס? מה דבר רע בזה שאני שמן? מה דבר רע בזה שאני בחורה? את לא רואה פאטרן שחוזר פה, את סותרת את עצמך ואת אפילו לא מבינה את זה... את מחפשת אותי על קטנות ואין לי מושג מה עשיתי לך שאתה כל כך עצבנית עליי...
אם את אפילו לא רואה כיצד את סותרת את עצמך אני מוותר.
אנורקס, שמן, הומו, כל אלו מצבים ותיאורים שיש לנו בחיים, לא קללות בדיוק כמו ש"יבחורה" זה לא קללה.

סליחה חיים אם פגעתי בך, בבקשה אל תקפוץ מהחלון כי קראתי לך "שמן", בתודה, דוד.

אתה הרגע קראת לי "יבחורה" , ולפני רגע, קראת למר חיים "ישמן". אתה לא שם לב שאתה מקלל ומדבר בצורה פוגענית?
liyamiii כתב:מחזקת את שירן, כשאני אמרתי שיש כאן ילדים שמדברים בשפה גבוהה וזה מצחיק אותי, חצי מהילדים כאן יצאו עלי
וכשהוא רשם את מה שרשם, כלום

כלכךך
Shiran כתב:אתה הרגע קראת לי "יבחורה" , ולפני רגע, קראת למר חיים "ישמן". אתה לא שם לב שאתה מקלל ומדבר בצורה פוגענית?

אתה הרגע קראת לי "יבחורה"
אתה לא שם לב שאתה מקלל ומדבר בצורה פוגענית?

צודקת, בחורה זו קללה נוראית, פעם הבאה שאני אראה בחורה ואקרא לה בחורה אני ארגיש מבויש, סליחה.
שירן התגובות שלך מצחיקות אותי.
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
הוא כולה הוסיף אות אחת למילה זה לא הופך אותה לקללה, דוד יבחור, בבקשה אל תתאבד עכשיו (wtf).
נחמד שיוצאים עליי, כאילו יש כאן לילדים מסויימים משהו נגדי. אבל אתם חושבים שזה מעניין אותי שאתם ככה מתנפלים עליי?
Shiran כתב:נחמד שיוצאים עליי, כאילו יש כאן לילדים מסויימים משהו נגדי. אבל אתם חושבים שזה מעניין אותי שאתם ככה מתנפלים עליי?

לא ראיתי פה אחד שיצא עלייך..
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]