אשכול ot רשמי של הפורום

2489 תגובות, 103220 צפיות

חיים הזקן כתב:חחחחחחחחחחחחח.. קיבלתי על זה אזהרה, פרשתי מהפורום הזה...
בי אנשים, תהנו..
אני ועוד כמה פה מפרסמים תוכן איכותי וההנהלה מקשיבה לילדה שמספימה בכל נושא כדי לקבל הודעות, well played.
בהצלחה בפורום.
אבל למה
[Image: relive-deadpool-with-the-best-gifs-from-...854447.jpg]
Shiran כתב:ועכשיו שמת חתימה גסה?
Really?
זה בשביל לעצבן?

ועצם העובדה שאתה קורא לי "ילדה שמספימה" כאילו תתבגר.
"כרגע בחתימה שלך עכשיו היא בסדר גמור" הודעה מהבעלים, זו לא בעיה שלך מה אני שם בחתימה... את עוד לא מנהלת מאמי וגם אני לא אמרתי בפירוש שזו את.. כנראה שאת מודעת לזה שתוכן ההודעות שלך אינן איכותיות. אני ממשיך להגיד לך שלא תצרי אינטרקציות איתי ואת ממשיכה, אשמח אם תפסיקי..
דרך אגב אין שום דבר גס במישהו שמקבל מכה, שזה דרך אגב גם מבוים וזה אבא שלו, זה מסרטון של ערוץ יוטיוב..
Kiwi כתב:אבל למה
כי יש פה אנשים שמציקים לי שוב ושוב בלי שום סיבה מיוחדת, כתבתי למעלה שאני לא פורש בסוף כי המנהל הודה שזו טעות שלו, בקיצור אני מפחית פה פעילות.. אין לי כוח להשקיע בפורום הזה יותר.
סליחה על הדאבל אגב אני מהפלאפון לא יכול לערוך תהודעה הקודמת..
חיים הזקן כתב:כי יש פה אנשים שמציקים לי שוב ושוב בלי שום סיבה מיוחדת, כתבתי למעלה שאני לא פורש בסוף כי המנהל הודה שזו טעות שלו, בקיצור אני מפחית פה פעילות.. אין לי כוח להשקיע בפורום הזה יותר.

אבל דודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד it faqing suck!
חיים הזקן כתב:כי יש פה אנשים שמציקים לי שוב ושוב בלי שום סיבה מיוחדת, כתבתי למעלה שאני לא פורש בסוף כי המנהל הודה שזו טעות שלו, בקיצור אני מפחית פה פעילות.. אין לי כוח להשקיע בפורום הזה יותר.

החתימה שלך. Deji.
Will you marry me?
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
MayPlays כתב:החתימה שלך. Deji.
Will you marry me?
some day...
שבוע טובSmile
BlacKJacK :D כתב:שבוע טובSmile
גם לך Smile
שבוע טוב אנשיםםם
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
חיים הזקן כתב:גם לך Smile