מה אכפת לכם כתב:אמאלה למה העיר ריקה מהבוקר?התשובה בגוף השם שלך.
אשכול ot רשמי של הפורום
2489 תגובות, 100421 צפיות
חיים הזקן כתב:התשובה בגוף השם שלך. שלום רב לך אדוני,ברצוני לציין לשבח את בחירת הכינוי המקורית שלך. הכינוי מתאר לפרטי פרטים את האופי שלך: זקן,ממורמר,חסר חיים. כ"ה על המקוריות ועל הבחירה המיוחדת והמדהימה הזאת,המשך כך!! מה אכפת לכם כתב:שלום רב לך אדוני,ברצוני לציין לשבח את בחירת הכינוי המקורית שלך.שלום לך גבירתי, ברצוני לשבח את כינוייך המטורף, הכינוי מצליח לתאר את הכמות אכפתיות שלי לגבי התגובות שלך: לא אכפת לי. ח"ח על המקוריות והחשיבה הגאונית שלך, את חוסכת לי כל כך הרבה זמן בלענות לך. חיים הזקן כתב:שלום לך גבירתי, ברצוני לשבח את כינוייך המטורף, הכינוי מצליח לתאר את הכמות אכפתיות שלי לגבי התגובות שלך: לא אכפת לי. חיים הזקן כתב:שלום לך גבירתי, ברצוני לשבח את כינוייך המטורף, הכינוי מצליח לתאר את הכמות אכפתיות שלי לגבי התגובות שלך: לא אכפת לי. שלום לך חיים הזקן,אני מאוד מודאגת ורוצה לשתף אותך ברגשותיי הסוערים. אני מרגישה שאני מדבר עם בן אדם מבוגר,שלא אמור להיות בפורומים כאלה ולדבר עם ילדים(אם אתה מבין למה אני מתכוונת..) חוששתני שאתה ממורמר מובטל וחסר זוגיות פורה. ע"פ דעתי זוגיות תעשה רק טוב למירמור לבדידות שלך. אני ממליצה בחום על האתר הבא,שיוכל לסייע לך ולהוציא אותך מהבור השחור אליו נפלת! http://www.loveme.co.il/he/?affid=23&aff...oCv8vw_wcB מה אכפת לכם כתב:שלום לך חיים הזקן,אני מאוד מודאגת ורוצה לשתף אותך ברגשותיי הסוערים.קשה למצוא עבודה כשאני בגיל 16, מה אני אעשה? וואלק חיי הזוגיות שלי כנראה היו ויהיו יותר טובים משלך נשמה, אבל שוב התשובה שלי בגוף השם שלך.. דרך אגב, אם לא הבנת השם זו בדיחה ביני לבין Mr.Haim הבעלים, אבל אלך למצוא עבודה בשבילך חיימשלי.. harel כתב:מבטיח לך אחד הדברים הוא צודק שזה שילוב די נפוץ \:
מה קורה
Eat - Lift - Sleep - Repeat -תומר- כתב:מה קורה בסדר מה איתך ?
היי אני חדש נעים להכיר :
|