דעה | הומואים

23 תגובות, 978 צפיות

כפי שגל פרסמה בנושא הזה
http://www.tipost.co.il/showthread.php?t...#post20503
(תע"ה אגב Smile)

רציתי בגלל האשכול הזה לפתוח פה בדעה האישית שלי על כל ה"קהילה הגאה" הזאת של הומואים ואולי לסביות שאני פחות יודע עליהם, זה יותר הומואים.
אז ככה, את כל המסלולים האלה צריך לדעתי להפסיק, אני מבין שיש דברים שלא מסכימים לעשות כשרואים הומואים כמו לא לתת להם להתחתן וכו'.
כן, את זה אני מבין שכולם חופשיים בבחירה שלהם ואני מכבד את כולם כפי שהם אבל לדעתי הם חייבים להפסיק לצעוד ב"מצעד הגאווה" שלהם או איך שלא קוראים לזה.
מה, הם/ אתם לא רואים מה הולך ואיך מקבלים אתכם?
רוצחים אתכם ואתם ממשיכים לצעוד בתחתונים ולבקש משהו?
אולי יום אחד באמת כולם יקבלו את זה, כולל האנשים הרציניים במדינות, שיתנו לכם/ להם להתחתן וכו' אבל כרגע אתם יכולים לשבת בשקט בבית עם בני הזוג שלכם ולהיות בשקט ולעשות את מה שאתם עושים בלי שכל העולם ואשתו ידעו על זה כי להם זה לא מעניין. חד משמעית.
כאילו מה הקטע להראות משהו ואת עצמכם?
כבר הבנו שיש דבילים שלא יקבלו הומואים/ לסביות וזה כבר בעיה שלהם, זה חינוך כזה וכל אחד בוחר אם לקבל אתכם/ אותם או שלא.
חלאס להוכיח לכולם משהו, זה לא ישנה את החינוך של אף אחד אלא ההפך ייצור ויכוחים וריבים.
וכמובן שהדור של עכשיו יחנך כמו שחינכו אותו, לא לקבל את מי ש"שונה" מהם ואפשר להבין גם אותם אבל כפי שאמרתי, כל אחד עם הבחירה שלו, באמת.
אני רק נגד המצעד הגאווה הזה, כל השאר, מצידי, תעשו.. כל מה שתרצו תעשו, באמת..
זה כבר החיים שלכם, בחירה שלכם.

זהו, אולי יתפתח פה דיון ביני לכאלה שלא מסכימים איתי.
אשמח לשמוע את הדעות של כולם Smile
[Image: 2885455.gif]
סתום תפה שלך גזען מטומטם. שאני לא אזיין את אמך
[Image: 919f0ec467518be13935b8a1a2fc505e.png]
"אדם רטוב אינו מפחד מהגשם"
לא ערס, נודר.
בקיצור מחקו לי תתגובה האחרונה, .......... (ולמי שמוחק לי תהודעה מותר לי להגיד את דעתי)
לא ערס, נודר.
לאערסנודרר כתב:בקיצור מחקו לי תתגובה האחרונה........ (ולמי שמוחק לי תהודעה מותר לי להגיד את דעתי)
מותר לך להגיד את דעתך אבל לא בצורה כזו גסה.
בפעם הבאה זו תהיה אזהרה.
לאערסנודרר כתב:בקיצור מחקו לי תתגובה האחרונה ........... (ולמי שמוחק לי תהודעה מותר לי להגיד את דעתי)

מה קשור גזען?
בטוח שקראת את כל מה שכתבתי?
אמרתי רק על מצעד הגאווה, למה עכשיו אתה עף עלי שאני גזען?
אתה סותר את עצמך שמת לב? אתה אומר שאין לך בעיה עם כל מה שהם עושים שהם יכולים לעשות מה בראש שלהם אבל מצד שני יש לך תלונות על מנהגים שהם עושים.
לא ערס, נודר.
לאערסנודרר כתב:אתה סותר את עצמך שמת לב? ...... אתה אומר שאין לך בעיה עם כל מה שהם עושים שהם יכולים לעשות מה בראש שלהם אבל מצד שני יש לך תלונות על מנהגים שהם עושים.

למה אתה מקלל אותי? תגיד
כתבתי שהם יכולים לעשות את מה שבראש שלהם אבל בשקט בבית ולעשות כל מה שבא להם אבל לא לעשות מצעד גאווה.
חבל שלא הבנת נכון.
אז יש לך בעיה שהם גאים במה שהם? רק תבין כמה אתה גזען. הם עושים דברים כאלה כדי להראות שהם לא שמים על כל הגזענים, אתה למשל.
לא ערס, נודר.
אני לא מסכימה עם דעתך (וכמובן זכותך לחשוב ככה) ואני אסביר.
אני אשתמש במצעד הגאווה כי נתת את זה כדוגמא- אמנם אני לא אוהבת את כל הפרובוקטיביות הזו
והצורה שבה זה מתנהל, אבל המצעד הוא דרך הביטוי שלהם וזה לא ניסיון להוכיח משהו אלא ניסיון לגרום לשינוי
כדי שיוכלו לממש את הזכויות שלהם.
אז ''
לשבת בשקט בבית עם בני הזוג שלכם ולהיות בשקט ולעשות את מה שאתם עושים
בלי שכל העולם ואשתו ידעו על זה''?

זה ממש לא הפתרון.
לאערסנודרר כתב:אז יש לך בעיה שהם גאים במה שהם? רק תבין כמה אתה גזען. הם עושים דברים כאלה כדי להראות שהם לא שמים על כל הגזענים, אתה למשל.
אני לא מבין, כאילו מה הקטע שאתה עף עלי כל פעם?!
אין לי בעיה בזה שהם גאים אבל לא לעשות שטויות כמו מצעד הגאווה וללכת בתחתונים מול כולם ולהוכיח משהו ל"גזענים".
ושוב, אני לא גזען, אני מכבד את כולם.
הם יכולים לא לשים "עלי" ועל "כל הגזענים כמוני", אני רק הבאתי את הדעה שלי על מצעדי הגאווה שלדעתי לא צריכים להיות.
אני הרי לא יוצא לרחובות עם תחתונים ואומר שאני בי, נכון?
כאילו מה הקטע?