דעה | הומואים

23 תגובות, 993 צפיות

אתה רק ממשיך להוכיח כמה שאתה גזען, תמשיך אחי תמשיך..
[Image: 919f0ec467518be13935b8a1a2fc505e.png]
"אדם רטוב אינו מפחד מהגשם"
לא ערס, נודר.
Gal כתב:
אני לא מסכימה עם דעתך (וכמובן זכותך לחשוב ככה) ואני אסביר.
אני אשתמש במצעד הגאווה כי נתת את זה כדוגמא- אמנם אני לא אוהבת את כל הפרובוקטיביות הזו
והצורה שבה זה מתנהל, אבל המצעד הוא דרך הביטוי שלהם וזה לא ניסיון להוכיח משהו אלא ניסיון לגרום לשינוי
כדי שיוכלו לממש את הזכויות שלהם.
אז ''
לשבת בשקט בבית עם בני הזוג שלכם ולהיות בשקט ולעשות את מה שאתם עושים
בלי שכל העולם ואשתו ידעו על זה''?

זה ממש לא הפתרון.

את צודקת בזה שזה צורת הביטוי שלהם, אולי הייתי יותר מדי ישר כי לא התכוונתי לזה שישבו תכלס בשקט בבית פשוט שלא יעשו את מצעדי הגאווה שלהם, זה הכל.
[Image: 2885455.gif]
שיעשו מה שבא להם ...... אל תעצבן אותי
לא ערס, נודר.
לאערסנודרר כתב:שיעשו מה שבא להם י............ אל תעצבן אותי
אתה כבר מתחיל לעצבן אותי האמת.
תמשיך.. תמשיך להראות עד כמה שאתה בן אדם מחונך ומכבד, כן תמשיך~
Alois כתב:אתה כבר מתחיל לעצבן אותי האמת.
תמשיך.. תמשיך להראות עד כמה שאתה בן אדם מחונך ומכבד, כן תמשיך~

בקיצור, רק אתה הראת כמה אתה מחונך ומכבד
לא ערס, נודר.
נא לדבר יפה אחד לשני.
לנושא: זה מחולק ל-2 קבוצות: גאים שמכבדים סטרייטים, וגאים שלא מכבדים סטרייטים, יש לי מכרים ואפילו חברים שהם כאלה, וגם ידידות, אני לא רוצה בזה שום שינוי בכל דרך שהיא, עוזרים, תומכים ולפעמים גם מוכנים לעשות למענך הכל, תלוי מי אותו גאה.
ולעומת זאת, יש גאים מהסוג הזה של "אל תסתכל עליי" ומתחילים לריב איתך בכוח ואיכשהו מגיעים לסיטואציה של "אתה רב איתי בגלל שאני גאה", כאלה אני לא אוהב ואפילו אם יורשה לי לומר משתדל גם לא להסתכל עליהם.
אני לא תומך במצעדי גאווה וכל הדברים האלה, אבל מכבד כל מי שמכבד אותי למרות שאני ככה והוא ככה.
[Image: tumblr_mik6k4ve7H1s6r3pso1_500.gif]
Mr.Haim כתב:נא לדבר יפה אחד לשני.
ולנושא: זה מחולק ל-2 קבוצות: גאים שמכבדים סטרייטים, וגאים שלא מכבדים סטרייטים, יש לי מכרים ואפילו חברים שהם כאלה, וגם ידידות, אני לא רוצה בזה שום שינוי בכל דרך שהיא, עוזרים, תומכים ולפעמים גם מוכנים לעשות למענך הכל, תלוי מי אותו גאה.
ולעומת זאת, יש גאים מהסוג הזה של "אל תסתכל עליי" ומתחילים לריב איתך בכוח ואיכשהו מגיעים לסיטואציה של "אתה רב איתי בגלל שאני גאה", כאלה אני לא אוהב ואפילו אם יורשה לי לומר משתדל גם לא להסתכל עליהם.
אני לא תומך במצעדי גאווה וכל הדברים האלה, אבל מכבד כל מי שמכבד אותי למרות שאני ככה והוא ככה.

זה בדיוק מה שאני ניסיתי להעביר ובדיוק אותה דעה כמו שלי.
אני יודע שאני לא הכי טוב בניסוחים ותודה רבה על הסבר טוב שכזהSmile
Alois כתב:את צודקת בזה שזה צורת הביטוי שלהם, אולי הייתי יותר מדי ישר כי לא התכוונתי לזה שישבו תכלס בשקט בבית פשוט שלא יעשו את מצעדי הגאווה שלהם, זה הכל.

לגבי מצעד הגאווה, אם נסתכל על מה שקורה בתל אביב- אני די בטוחה שנחשוב אותו הדבר -
שזה מפספס את המטרה (ואני מאמינה גם שזו הסיבה שאתה נגד מצעד הגאווה)
כי מה ההיגיון בללכת ערומים ברחוב? אין בזה שום מחאה, שום ניסיון להשיג את המטרה.
אבל בערים אחרות ואני אתן את ירושלים כדוגמא כי שם זה נראה אחרת (וכן, ככה זה בעוד כמה ערים)
המטרה היא כן למחות וכן לנסות לקבל את הזכויות שמגיעות להם, ואני לגמרי בעד זה.
המטרות של המצעד הם ראויות והדרך לא כי לא צריך קרנבלים מיניים כאלה
[Image: tumblr_static_tumblr_static_59f45xorr7wo...cg_640.gif]
מה זה מפריע לך שהם עושים מצעד?
זה משפיע עליך בדרך כלשהי?
עוצר לך את החיים?
נו באמת.
~Oxygen~
[Image: tenor.gif]