לגליזציה - בעד או נגד

8 תגובות, 477 צפיות

שמעתם על החוק שאושר אתמול לפיו לא תהיה הפללה של אנשים המשתמשים בסמים קלים?
מה אתם חושבים על החוק הזה ועל הלגליזציה? האם אתם בעד או נגד?
אני אישית בעד החוק כיוון שמעל ל1,000,000 אנשים ברחבי המדינה המשתמשים בסמים (נתון אמיתי, לצערי) לא יחשבו פושעים. למרות שאני לא בעד לקיחת סמים, בחיים לא ניסיתי ובחיים לא אנסה (חברים קרובים שלי ניסו). מה אתם חושבים? דיון מהנה ופורה Smile
בעיקרון המון חברים שלי מעשנים מהסיבה שזה עושה להם טוב,
אני לא רואה בחוק הזה כדבר טוב אולי כ "צעד אחד קדימה" לאלה שמעשנים (כי אם לקנות מהעבריינים נקרא אי הפללה אז...)
חוץ מזה שגם הקנסות האלה ממש בהגזמה, הקטע שלא לעשן בציבור אם זה אני די-מסכים .

אני חושב שקודם צריכים לטפל בסמים הקשים (להעיף אותם מהארץ לגמרי ולתת כלא למי שמספק אותם)
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

מסכימה עם הראל מילה במילה,
אין בזה שום דבר טוב אלא להפך.
להקל על אנשים לצרוך סמים "קלים" זה דבר איום, זה כמו לתת להם לעשן סמים קשים, כי אם מישהו פה מכיר/שמע על ההצעת חוק שעברה בנוגע לסיגריות "לייט", שקרא לאסור בשימוש בשם לייט על סיגריות בגלל שאנשים שחשבו שאם זה לייט זה הסיגריות יש בהם פחות חומרים ממה שיש בסיגריה רגילה.
אז הם עישנו בכמויות זה עשה להם נזק יותר גרוע מסיגריות רגילות.

ועכשיו יש אנשים שמנסים להקל על הדבר הנורא הזה,לעשן צמח שגורם כלכך הרבה נזק לבריאות,
ויש אנשים שמשקרים ואומרים שזה טוב לאנשים עם מחלות כאלה ואחרות רק בשביל שהם יעשנו סמים..
ויש כלכך הרבה בעיות במדינה הזאת, ובהתנהלות שלה והחברי כנסת חושבים להעביר הצעות חוק כאלה זה פשוט בושה.
[Image: FuUFDCe51pDKo.webp]
נודר באמא שלי שאתה סטלן
מד באנים: 1
שחררו את הצמח זה רק צמח מה יש מה כואב לכם איזה ממשלה ח (מילה לא ראויה ) אני בעד לצרוך אותו הוא טוב :dance::yes::yes::yes::yes: דיון נעים
אני הכי בעד לגליזציה שבעולם.
אני בגיל 14 תפסו אותי מעשן חשיש, וכולה הייתי ילד מתבגר כזה שלא אכפת לו ורוצה טיפה ליהנות ולהשתחרר ומה שעשו לי הציג לי את המציאות המכוערת של ימינו. מדכאים את הייבוא והגידול והסחר של סמים קלים ולא מזיקים כמו מריחואנה ומביאים במה לסמי פיצוציות ששורפים לך את כל התאים במוח.
אני כאחד אומנם שבא מבית טוב והורים טובים והכל עדיין נחשפתי הרבה לזה וזה תמיד היה בסביבה שלי, ואני רוצה להציג לכם כמה עובדות שאולי יגרמו לכם להבין את נקודת המבט שלי:

- למריחואנה, בניגוד לסיגריות ונייס גאי אין התמכרות פיזית. מה זה אומר? שאנשים אחראיים יכולים להשתמש בסם הזה ולחיות את החיים שלהם בשגרה בלי כל מיני נזקים. למה אני מתכוון? עכשיו קחו בן אדם שיתחיל לעשן סיגריות והוא אומר לעצמו: "אה טוב, אני בן אדם עם ראש על הכתפיים. אני אעשן סיגריות אבל לא אתמכר לזה", אבל בעצם, תוך שבוע שהוא מעשן באופן יום יומי ההורומונים במוח שלו מתרגלים להנאה שמתקבלת מהניקוטין וככה הוא מתמכר בלי שהוא שם לב בכלל. וזה מיותר בכלל לדבר על נייס גאי, מספיק לסיים שקית של 5 גרם וכבר אתם תהיו מוכנים להקריב הכל בשביל להיות בסוטול של נייס. אבל בניגוד לזה, מריחואנה, זה סם שמאפשר לאדם עם ראש על הכתפיים להגיד את זה ובאמת לקיים את זה ואני מדגיש גם את הראש על הכתפיים, כי אם תעשנו פייסל של ירוק תתמסטלו ואז תגידו "וואי איזה כיף זה בשביל מה עכשיו ללכת לבית ספר או לעבודה כשאפשר להתמסטל" אז זה לא טוב בכלל וזה נקרא התמכרות נפשית, ובניגוד להתמכרות פיזית, שאין מה לעשות לגביה חוץ מלהפסיק לגמרי את השימוש - אפשר לא להיות תלוי בזה במידה והסיכון הוא התמכרות נפשית. האמת מריחואנה מזכירה יותר הימורים ושופינג, אם לבן אדם אין פרופורציות והוא לא יכול לעצור את עצמו אז הוא יכול ליפול לזה עד למצב שהוא יגיע לחובות גדולים ויצטרך להתחיל ללכת לקבוצות תמיכה, למה? האם כשאתה מהמר נכנסים לך חומרים לגוף שגורמים לך להתמכר? לא, אבל באופן נפשי אתה עלול להתמכר לחוויה ולאקט עצמו, ולמרות זאת, הרבה אנשים אוהבים להמר ואוהבים את הריגוש אבל עושים את זה ככה שזה לא יפגע בהם, וזה מה שמבדיל התמכרות פיזית והתמכרות נפשית וזה גם מה שמבדיל את מריחואנה מנייס גאי וסיגריות. ואם לא הייתי ברור מספיק, אפילו שאתה מעשן את המריחואנה בדיוק כמו שאתה מעשן נייס גאי וסיגריות, זה לא אומר שיש בזה חומרים ממכרים, כי אין, זה בדיוק כמו שתעשן תה או גת ובאמת שההבדל היחיד זה שלמריחואנה יש סטלה שאם לא תזהר היא עלולה לגרום להתמכרות נפשית.

- אם תעשן יותר מדי סיגריות תקבל הרעלת ניקוטין, אם תשתה יותר מדי אלכוהול אתה תקבל קלקול קיבה תתייבש ותקיא אפילו אם תשתה יותר מדי מים אתה תקבל הרעלת מים. במריחואנה אין את הסיכונים האלה, אמנם אם מעשנים יתר על המידה אז יש תופעות שיכולות להיות מציקות כמו תאבון מוגבר והזיות קטנות במידה ואתה לחוץ אבל בסופו של דבר אם תעשן ממש הרבה, אתה תרדם ל10 שעות בערך ותקום כמו חדש, בלי שום האנגובר או הרגשה כללית רעה. זה גורם לשימוש בראש שקט ואין את הדאגה של מנת יתר. גם בניגוד לאלכוהול שגורם לך להיות יותר אגרסיבי ועצבני, מריחואנה רק מרגיע אותך וגורמת לך לראות את העולם באור חיובי וחם יותר. קחו את הבן אדם הכי אלים ואגרסיבי שאתם מכירים, תנו לו קצת ירוק ותראו מה זה קסם, הוא יהפוך מהר לבן אדם חייכן ושמח.

- מצב המריחואנה יכול היה להיות הרבה יותר טוב אם הייתה לגליזציה. נתחיל מזה שלא משנה כמה זמן לא תהיה לגליזציה, הצמח עדיין יהיה שופע ברחוב באופן מחתרתי אבל כמו שאמרתי, חוסר הלגליזציה רק גורמת למצב להתדרדר. עכשיו כשמגדלים את כל החומר באופן לא חוקי וכל מי שבעסק לוקח על עצמו סיכון של לשבת כמה שנים טובות בכלא אז החומר עצמו עולה הרבה מאוד כסף, הרבה יותר ממה שהוא אמור לעלות. זה מגיע למצב שב100 שקל קונים כולה גרם אחד בזמן שאנשים עם רישיון שרוכשים באופן חוקי קונים באותו מחיר איזה 5-10 גרם נראה לי. וזה באופן כללי, מה שהולך עם חשיש זה בכלל. ירוק זה עלים, קשה לרמות אבל חשיש, בשביל להאריך את הכמות ולקבל יותר כסף אתם יודעים מה לפעמים עושים? על כל החשיש שמים צמיג שרוף (!) חול מהרחוב שיש בו אפילו נמלים (!) ואפילו בשביל סטלה מוגברת מוסיפים כימיקלים (!!!!) ואז מערבבים הכל עם החשיש, שזה יוצר מצב שמישהו חושב שהוא מעשן חשיש וזה לא מזיק כי זה חלק מהצמח התמים שלא פוגם בגוף שלך, ובדיעבד בלי שהוא יודע הוא מעשן כימיקלים וצמיגים וחול, בקצב הזה יצטרכו להגדיר את החשיש כסם פיצוציות. במידה ותהיה לגליזציה ויגדלו את הצמח באופן מפוקח ומבוקר, המצב יהיה הרבה יותר טוב ובטוח מהמצב כיום.

- לא רק שחוסר הלגליזציה פגע במריחואנה עצמה, החוסר לגליזציה הביאה את הכאפה הכי מצלצלת שמדינת ישראל הכירה: הנייס גאי. אתם מבינים, בשביל להתחיל לתפקד ולהכין מריחואנה צריך קודם כל לקנות מארז גידול באלפי שקלים, לחכות חודשים עד שהצמח יגדל כמו שצריך ורק אז אפשר למכור אותו. נייס גאי זה לא ככה, כי מה הבעיה? למה כל הטרחה הזו כשאפשר פשוט לקחת עלים יבשים מהרצפה, לשים k300 אקונומיקה אצטון רעל עכברים ועוד הרבה כימיקלים עד שיוצאת תערובת שמביאה לך סטלה של חצי שעה שאתה תתפלל לאלוהים שהיא תעבור כבר הסטלה המגעילה הזו, ואז כשהיא תגמר אתה תפתח חשק לעוד חומר ותעשן עוד וככה זה מוביל אותך לכביש חד סטרי שבסופו של דבר אתה נהפך לזומבי, בן אדם שמשוטט ברחוב בלי שום מטרה ורק מחפש מה לעשן. אה כמובן, ומבזבז את כל הכסף שלך על הנייס הזה וככה הסוחרים רק מרוויחים על זה יותר ממה שהם היו מרוויחים במכירת מריחואנה, מזל שבסוף החמירו את הענישה על הנייס כי לולא זה, הרחובות היו מוצפים בנייס. ולפני שאתם אומרים לי מה הקשר בין נייס ללגליזציה, יש קשר. קחו את אמסטרדם, האם נראה לכם שבעיר הזו שבכל פינה יש קופי שופ שמגיש לכם פאקינג ג'וינט ירק וקפה, יהיה נייס גאי? אין שם בעיה כזו בכלל וגם לא תהיה, למה לך לקנות רעל שמביא לך חצי שעה סטלה חזקה מדי שקורעת לך את כל הגוף ושורפת לך את כל התאים במוח כשבאותו מחיר אפשר לקנות צמח שכשאתה מעשן אותו אתה חווה עולם אופורי וההרגשה של הסטלה יכולה להימשך עד ל12 שעות בערך. כל כך הרבה אנשים, מנערים עד מבוגרים איבדו את כל החיים שלהם בגלל הנייס גאי וזה היה יכול להיות שונה אם הם באותו הכסף היו יכולים לקנות מריחואנה, וזה מה שהיה קורה אם היה לגליזציה. ויש אנשים שמה לעשות צריכים את הסטלה שלהם ולא יוותרו עליה, אז במקום שילכו אחרי הנייס גאי, עדיף שילכו אחרי מריחואנה.
ולקינוח, בואו תראו את הפרצוף האמיתי של הנייס גאי - http://www.mako.co.il/weekend-articles/A...641006.htm

בקיצור, תנו לצמח הזה את החופש שמגיע לו. תכירו את העובדות, תחשבו מחוץ לקופסה, זה שזה נחשב כסם בעיני משטרת ישראל לא אומר שזה משהו שצריך להירתע ממנו, אל תתנו לאף אחד לקחת את הזכויות שאמורות להיות לך. ואם אתם עדיין חושבים שזה סם מסוכן, אז אתם צריכים גם לחשוב שגם קפאין זה סם מסוכן שצריך להוציא אותו מחוץ לחוק.

מקווה שהשכלתם, לילה טוב Wink
[Image: 200.webp#22-grid1]
תכלס אביאל צודק....ראיתי שהוא הביא הוכחות מדעיות למה זה טוב וקשה להתווכח עם עובדות מדעיות. וחוץ מזה רן טועה זה לא גורם אלימות ההפך גראס לא גורם אלימות הוא נותן תחושה רגועה במוח והוא גם עוזר למחלות נפשיות לעומת מה שרן אמר זה לא "תירוץ" כדי שאחרים יעשנו זה עוזר למחלות נפשיות ואני מתכוון לבקש לקבל גראס רפואי כדי להרגיע את הדיכאונות.
לסיום הנה שיר שמדבר על למה צריך לאשר גראס בארץ שיר של הדג נחש ואינפקטד מאשרום - ליגל אייז
https://www.youtube.com/watch?v=z7KYd0FIsE0
שישחררו את הצמח ישקשוקות BlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushמה אתם נפלתם על הראש יעני