סוג של סגנון חדש

18 תגובות, 1151 צפיות

ניסיתי להמציא לי סגנון חדש (לא שאני אשתמש רק בו, אלא לפעמים) והתוצאה היא זאת:
[Image: pMU7UnM.png]
הדמויות מבוססות על אנשים מבאטל בשילוב של דמויות מדורה Big Grin
למטה יש חלק בשחור שזה פשוט הבייס שהכנתי לעצמי שעליו אני מצייר, אין גוף כי אני רק המצאתי את הסגנון הזה בשבילי, ייקח זמן עד שאני אבין איך לעשות לו גוף Big Grin
וזה בצייר :S (הייתי משקיע יותר אם זה היה בסגנון הרגיל שלי)
[Image: 33803846.png]
http://prntscr.com/atg2b6
thats me Big Grin

יצא ממש יפה, אהבתי בעיקר את השיער ואת איך שהכל משתלב עם הכל .
"I will follow you until the end of the world"
"cuase that just who i am
מה בצייר? זה נראה ממש מקצועי!
זה אפשרי לעשות דברים כאלה בצייר בכלל?:-| חשבתי שזה באילוסטרייטור
[Image: tumblr_o8eo5ywO4z1vwzhh6o1_500.gif]
mayplays כתב:מה בצייר? זה נראה ממש מקצועי!
זה אפשרי לעשות דברים כאלה בצייר בכלל?:-| חשבתי שזה באילוסטרייטור

אילוסטרייטור קשה ומסובך מדי ;-; ~לפי דעתי~ צייר היא תכנה פשוטה וזה למה היא טובה וקל לעשות בה דברים :d
ותודה :d
יפה (:
רעיון מקורי.
איך הצלחת לעשות דבר כזה יפה בצייר?
[Image: 9949544.png]
הראל ~ מפקח המשגיחים.

יפה מאוד Smile
לא נראה הכי נקי, מאוד מפוקסל.. אחלה עבודה לצייר אבל אתה לא תתקדם אם תמשיך לעשות בצייר..
אני רואה שאתה אוהב מאוד את התחום הזה אז אני ממליץ לך לנסות להשתמש בכלי הפן טול בפוטושופ, זה יהיה מסובך בהתחלה, אבל אחרי זמן מסוים אתה מאוד תאהב את זה, זה יפתח אותך הרבה ויהיה לך קל..
חיים הזקן כתב:לא נראה הכי נקי, מאוד מפוקסל.. אחלה עבודה לצייר אבל אתה לא תתקדם אם תמשיך לעשות בצייר..
אני רואה שאתה אוהב מאוד את התחום הזה אז אני ממליץ לך לנסות להשתמש בכלי הפן טול בפוטושופ, זה יהיה מסובך בהתחלה, אבל אחרי זמן מסוים אתה מאוד תאהב את זה, זה יפתח אותך הרבה ויהיה לך קל..

זה מפוקסל כי הכלי הזה בצייר עובד על פיקסלים. רב הזמן אני משתמש בסאי, שפוט יש דברים שיותר קל בצייר, כמו זה. (אני עומד לצייר את זה גם בפלאש)
וכלי הפנטול לא נוח והוא די קשה Confused וגם בצייר האפשרויות של הציבעה יותר נוחות מאשר בפוטושופ Confused אבל קנו לי לוח גרפי ואני מחכה שיקנו לי עט חדש (כי העט שלי לא עבד מההתחלה) כדי שאני אוכל לצייר רגיל ולא אצטרך כלים כמו הפנטול.
CharaGenocider כתב:זה מפוקסל כי הכלי הזה בצייר עובד על פיקסלים. רב הזמן אני משתמש בסאי, שפוט יש דברים שיותר קל בצייר, כמו זה. (אני עומד לצייר את זה גם בפלאש)
וכלי הפנטול לא נוח והוא די קשה Confused וגם בצייר האפשרויות של הציבעה יותר נוחות מאשר בפוטושופ Confused אבל קנו לי לוח גרפי ואני מחכה שיקנו לי עט חדש (כי העט שלי לא עבד מההתחלה) כדי שאני אוכל לצייר רגיל ולא אצטרך כלים כמו הפנטול.
https://www.youtube.com/user/YLRock - אחד מהמעצבים הכי חזקים בפורומים בארץ היום וגם אחד מהחברים הטובים שלי, מטורף לגמרי העבודות שלו.. אתה מוזמן לבדוק אם אתה אוהב תסגנון ויש לו שם מדריכים ממש מפורטים על הפן טול..
מבין שהפיקסול הוא בגלל הצייר לא אמרתי שלא, זה פשוט מציק..