פרק 1 אשם| guilty

5 תגובות, 115 צפיות

אשם| guilty פרק 1:
הקדמה: http://www.tipost.co.il/showthread.php?t=571
שנת הלימודים התחילה בבית ספר קדימה , כמעט הכל חדש ..
מנהל חדש, מורות חדשות תלמידים חדשים..
-מעבר מקום במחששה-
-נקודת מבט של נווה-
שנת הלימודים התחילה ואני כבר לא בשכבה עם השכבה האהובה עליי.. ואני ממש לחוץ מהילדים שאני הולך להכיר כי באמת היה לי מעמד טוב בשכבה ובשנייה הוא נהרס!! והנה צור החבר הכי טוב שלי , אני באמת אוהב אותו ומרגיש איתו די בנוח, ונראה לי שזה די הדדי .
הוא מתחיל להתיישב לידי, בכוונה שהוא רוצה להגיד לי משהו (אני מכיר אותו יותר מדי טוב) "אחי דבר" אני אומר לצור צור מחזיר לי "אחי אני באמת מרחם עלייך , שנתקעת עם שישיסטים מסכנים.. תזהר לשכוח אותנו" ככה צור חושב שאני אשכח את השכבה שהייתה לי? וואו, הוא לא מכיר אותי בקטעים האלה אני מחזיר לו " אחי תגיד אנחנו מכירים מאתמול? בתכלס אתם השכבה האמיתית שלי!! מי צריך את השישיסטים המתנשאים האלה!!" צור צוחק ואומר לי "בדיוק אחי חחח ידעתי שלא תאכזב" והנה הצלצול קוטע את השיחה ונכנסים לכיתה..
כולם מסתכלים באיזה כיתה הם ואני ממש בבאסה, רואה חברים שלי מהשכבה הקודמת שלי מתחבקים שהם באותה כיתה.
טוב טוב בלי רגשי נווה, אוקי באיזה כיתה אני בדיוק(?) י'6 כיתה ל3 יחידות.. טוב נו שיהיה מעניין אם יצא ממני משהו בסופו של דבר..
אני נכנס לכיתה וכל המבטים מופנים אליי , אני רואה אותם מתלחששים מה הם רוצים בדיוק?!?! קרו מקרים אוקי , אני בטוח שאני לא היחיד שזה קרה לו..
אוי נו באמת המעמד שלי בשכבה המסכנה הזאת הולך להיות כל כך גרוע, טוב איפה אני אשב אממממממ יש איזה ילד שנראה גם חדש לא ראיתי אותו בבית ספר אף פעם ..
והוא לא צוחק עליי לפחות הוא נראה אחלה גבר תאמת, טוב אני אשב לידו..
-מעבר מקום כיתה י'6
-נקודת מבט של הלל-
אה הנה הילד הזה שכולם מדברים עליו..
נו נו זה שנשאר כיתה וכל זה ועבר לשכבה שלנו, את האמת הוא נראה ממש בסדר אולי נהיה חברים.
אני מקווה שהוא לא ממש סנוב כי אני די בקטע של להכיר אנשים חדשים, אחרי מה שעברתי בבית ספר הקודם מקווה שיהיו לי חברים ואפילו עם מי לצאת בשישי (טוב הלל לא לפתח ציפיות הכל ילך לך לאט לאט , טוב אני מקווה...)
אוקי אני אגיד לו שלום, אני לא רוצה לצאת סנוב לידו ..
אז אני מציג את עצמי " היי אני הלל, איך קוראים לך?" הוא עונה לי "אני נווה , את האמת אני די רוצה כרגע לדבר בפתיחות אני בטוח שהמקום שלי בכיתה יהיה זמני לגמרי ואז אני אעבור מהשכבה המעפנה הזאת."
ואו למה הוא כזה שלילי ?!?! טוב אפשר להבין אותו זה קשה להתרגל לילדים חדשים, ולהסתכל על השכבה שלך מרחוק ..
אני עונה לו " אני מבין אותך אחי לגמרי אני בטוח שיהיה לך יותר קל להסתדר איתם בניגוד אליי חחח"
הוא מסתכל עלי במבט מוזר, ומרים את הגבה ועונה לי " מה זאת אומרת בניגוד אלייך? מה לא בסדר בך בדיוק? אני נושם עמוק ולוחש לו "אני ערבי מוסלמי.."
הוא מחייך אליי ואת האמת המבט שלי היה מוטרד כי זאת לא תגובה שאני רגיל לקבל, הוא עונה לי "זה בסדר לגמרי אני כבר התבגרתי, לא מבין למה שונאים אתכם כל כך מחבלים ,זה מחבלים מה אתם קשורים בדיוק ?.. רק שאלה אחת בעתיד היית רוצה להתגייר?"
כמובן שכן! הייתי רוצה להתגייר וכך עניתי לו .
התחלתי לספר לו "אתה יודע אם כבר מדברים על הנושא הזה, אני בתהליכים כי כיום זה לא קל צריך ללמוד תורה וכל הדברים האלה אבל אני כן רוצה להיות יהודי ולזכות במתנה הזאת!"
המורה יעל שלנו קוטעת את השיחה שלנו בך שהיא אומרת " אני שמחה שתלמידים חדשים מתחברים זה לזה אבל תעשו את זה בהפסקה" טוב שיהיה היא די צודקת, אני מסתכל על נווה והוא מחייך אליי אז גם אני מחייך אליו..
אני חושב שהשנה תהיה שנה טובה, מקווה לפחות אבל עדיין הלל אל תפתח ציפיות.
המשך?
ה-מ-ש-ך:yes::yes::yes:
[Image: tumblr_o2lzrpdcdU1thxvb0o1_500.gif]
ITS OK. DON'T BE SCARED
המשך המשך המשך
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.
אם היה לי כח לקרוא אני בטוח שזה טוב , תודה על הפרסום:yes:
סה"כ אהבתי את הרעיון של לכל דמות יש התחלה חדשה ורקע מאוד מגוון.
אבל.. מבחינה טכנית, הפרק ממש טעון שיפור.
המחשבות של הדמויות כתובות מאוד בסלנג, שפה גבוהה (יחסית, לא צריך להגזים) בדר"כ מאוד עוזרת.
פסיקים!! איפה הפסיקים??
וכל "הערות הכותבת" ו"פה נגמר הפרק" קצת מיותרות. קצת הורס את האשליה של הסיפור ברגע שאת כותבת כעצמך בתוך הסיפור וגם הקוראים יכולים להבין לבד מתי ואיפה נגמר הפרק.
[Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho4_250.gif] [Image: tumblr_nigufyWq5u1tcbchho3_250.gif]
תובל | 17 | משגיח | פאנדומיסט | סנילי | מוזר | שביעיסט
The Hulk כתב:סה"כ אהבתי את הרעיון של לכל דמות יש התחלה חדשה ורקע מאוד מגוון.
אבל.. מבחינה טכנית, הפרק ממש טעון שיפור.
המחשבות של הדמויות כתובות מאוד בסלנג, שפה גבוהה (יחסית, לא צריך להגזים) בדר"כ מאוד עוזרת.
פסיקים!! איפה הפסיקים??
וכל "הערות הכותבת" ו"פה נגמר הפרק" קצת מיותרות. קצת הורס את האשליה של הסיפור ברגע שאת כותבת כעצמך בתוך הסיפור וגם הקוראים יכולים להבין לבד מתי ואיפה נגמר הפרק.

וואו תודה על הביקורת הבונה Smile כן יש לי בעיה עם פסיקים חחח זה כתוב בסלנג כי זה באמת מחשבות של בני נוער אני מתייחסת יותר להגיון ולמשהו מציאותי כן צודק זה די מיותר תודה על הביקורתSmile