פרק 2 אשם| guilty

2 תגובות, 93 צפיות

אשם| guilty פרק 2:
הקדמה של הסיפור: http://www.tipost.co.il/showthread.php?t=571
פרק 1 : http://www.tipost.co.il/showthread.php?t=577
-אמצע השיעור-
-נקודת מבט של נווה-
נפתחת הדלת, ובאה לכיתה ילדה עם גובה סביר 1.60 בערך , פנים מאוד יפות, עיניים כחולות טיפה מלוכסנות שיער גלי וארוך בצבע חום.
אוי היא העבירה מבט אליי? מעניין מה היא חושבת עליי, רגע אל תהיה בטוח שהיא הסתכלה עלייך היא בטח בחנה את הכיתה סתם..
אני די הייתי באותו הזמן מהופנט, עד שהמורה יעל התחילה לצעוק עליה ולבלבל בשכל שזה היום הראשון של הלימודים ,ושזה לא בסדר לאחר וכל הבולשיט הזה אוי תעזבי אותה כבר מורה הזויה...
היא הסתכלה עליי וחייכה, הרגשתי כמו איזה מטומטם ודי הצחקתי את עצמי, חייכתי אליו חיוך מאוזן לאוזן וחיוך גדול בלב.
שכבר יגמר השיעור הזה ואולי אני אדבר איתה ..
-נקודת מבט של נופר-
שיט שיט!!
השעון המעורר לא צלצל נו באמת.. דווקא ביום הראשון של הלימודים?!?!
טוב שיהיה רציתי היום להתייפיף להתאפר קצת ולעשות מחליק אבל זה לא בזמן שלי ..
התארגנתי תוך רבע שעה, שתיתי כוס קולה בבוקר כשסבתא שלי מנג'סת שזה לא בריא לשתות קולה על הבוקר כשהיא שותה פאנטה על הבוקר.
הלכתי ברגל לבית ספר בהליכה די מהירה, קבלתי הודעה מיותם האקס המיתולוגי שלי בואו נקרא לזה ככה..
אני לא הבן אדם שהכי מאמין באהבה, טוב נספר לכם אני ויותם היינו לפני 3 שנים הידידים הכי טובים, עד שלפני שנתיים נהינו זוג .
ולפני 7 חודשים הוא בגד בי , ונכנסתי לסוג של דיכאון הייתי ממש עצובה ופגועה עד שבניתי לעצמי חומות ומחסומים.
אני לא באה לאנשים באיזה קטע של סנובית אני באמת מפחדת להפגע..
אוקי הגעתי לכיתה איזה פאדיחות עכשיו להכנס ושכל המבטים מופנים אליי הולי שיט למה למה למה.. טוב נופר תרגעי, כן נכנסתי לכיתה וכל המבטים עליי ואני בלב כולי מתחננת שיסתכלו לכיוון אחר.
והמורה מנג'סת לי על האיחור שלי ...
נו באמת איזה מין יום ראשון ללימודים זה צריך להיות?! אני לא ממש התרכזתי.. היה איזה מישהו מהכיתה שהוא ממש מוכר לי רגע,
גאד זה ההוא שהתחילו לדבר עליו שהוא נשאר כיתה ושהוא היה אמור להיות בשכבה של י"א הוא נראה די טוב, טוב לא די טוב הוא פשוט הורס!!
אני רצינית לגמרי מאיפה הגנים האלה?!?! אוקי נופר פוקוס , על מי אני עובדת...
דבר ראשון רואים שהוא מתאמן בחדר כושר, הוא נראה די חזק כזה.
השיער שלו שחור, יש לו עיניים ירוקות לגמרי הטעם שלי.
יש לו צבע עור בהיר נוטה לאדמומיות.
החיוך שלי התרחב קצת, ובלב התרגשתי קצת..
והיה בי חשש כזה ואוו הוא חייך אליי ?!?!
רגע נופר, מה את מתלהבת בכלל הוא עוד סתם בן מטומטם שיפגע בך .
אל תתאהבי בו שלא תעזי!!
וכמובן שלא שלטתי על עצמי ..
וחייכתי אליו בחזרה כדי להיות נחמדה, ובואו נודה בזה לא יכולתי שלא לחייך אליו.
-הפסקה-
את האמת שאני בן אדם של לגמרי ג'אנק פוד, כל הזמן אבל אני מביאה ירקות לבית ספר כי אני לא רוצה לתת לנעמה הרגשה שהיא לא תצליח להרזות למרות שלדעתי היא לא רזה ולא שמנה, יש לה שומנים במקומות מסוימים אבל היא לא כזאת שמנה כמו שהיא מתארת את עצמה.
אני בסך הכל רוצה לתת לה מוטיביציה, אני מרגישה שהיא מקנאת בי.
טוב, היא לא גדלה בבית הכי מחבק בעולם..
אמא שלה קונה מלא שטויות ואחותה שביט רזה, גבוהה , עם חבר כל מה שנעמה הייתה רוצה.
למרות שלדעתי, האופי עושה את הבן אדם יופי בסך הכל חולף..
אבל לדבר אל נעמה זה כמו לדבר לקיר..
אני מאוד אוהבת סלט כרוב אז כמובן שהכנתי סלט כרוב .
אני רוצה לעשות רושם טוב על הילד החדש הזה לא יודעת למה .
הוא קם מהמקום , עם הבגט שהוא הביא חייכתי טיפה כי לא יכולתי שלא לצחוק על הבגט שהוא הביא.
הוא שאל אותי "חחח למה את מחייכת? " צחקתי קצת, והרגשתי מוזר כשצחקתי ועניתי לו "הבגט שלך.."
הוא חייך וצחק קצת , גירד את הראש כמו בסרטים..
נהייתה מבוכה כזאת אז שאלתי משהו ממש לא קשור .. "אפשר ביס?" שאלתי.
הוא צחק וממש אהבתי את החיוך שלו לקחתי ביס וצחקתי , הוא שאל אותי "אז מה גן עדן כמוך עושה בפרח כמוך?" צחקתי כי זה באמת הצחיק אותי לא בקטע של להתחנף, אני לגמרי מהאנשים שצוחקים על המשפטים הטפשיים האלה.
אז עניתי לו בתחכום " מה שפרח כמוך עושה בגבעול כזה".
הוא צחק והרגשתי מהר את החיבור שלנו, נעמה באה אליי ורציתי כל כך להגיד לה שתלך כי היא מפריעה לי.
אבל מצד שני שהוא יראה שאני לא לבד כל הזמן אז אמרתי לה "נעמוש שלי! בואי לפה!" היא חייכה ובאה.
ראיתי שלא נעים לו לעמוד ביני לבינה.
אז הוא בא להכניס את הבגט שלו, ושאלתי אותו "רגע אתה תאכל את זה?" וצחקתי והוא גם צחק איזה צחוק חמוד כזה והביא לי ויצא מהכיתה.
אני ונעמה דברנו ופטפטנו קצת בקיצור, חפרנו.
-נקודת מבט של נווה-
ואו היא באמת כל כך חמודה!!
רואים שהיא ילדה טובה מבית טוב, לגמרי הטעם שלי!!
באמת שבחיים לא צחקתי ככה כמו שצחקתי איתה, הלכתי למקום שלי להיות בטלפון כנראה עד סוף ההפסקה הלל ניגש אליי ושאל אותי אם אני רוצה לצאת, עניתי לו שבטח יצאנו ושאלתי אותו "תגיד אחי אתה רוצה להכיר את החברים שלי מהשכבה הקודמת? אני אומר לך.. הם אחלה גברים!"
הלל היה נראה חושש קצת ,אבל הוא חייך חיוך קטן ואמר "בכיף".
-מעבר מקום המחששה-
הגענו, והחברים שלי היו שם וקבלו אותנו בחיבוק של בואו נקרא לזה "חיבוק של גברים".
העברנו סיגריה מאחד השני, עד שהסיגריה הגיעה אל הלל והוא לא רצה.
וואלה לא יודע כשהוא לא רצה אני גם לא רציתי אותה , כיביתי תסיגריה ומעכתי אותה עם הרגל.
צור החבר הכי טוב שלי שאל אותי "אחי מה הקטע? למה ככה אתה..?"
עניתי לו שסתם לא מתחשק לי, והוא אמר פנה אל הלל ואמר לו "אז מה אתה שותק ככה ספר קצת על עצמך". הלל התחיל לספר קצת על עצמו עד שצור אמר לו " וואלה אתה נשמע סבבה ".
הלל חייך קצת, תמיר שאל אותו "רגע רגע מה העדה שלך?"
הלל החוויר לגמרי וענה בצרידות, "אני ערבי מוסלמי.."
תמיר נהיה אדום והתחיל לצעוק עליי " מה אתה מטומטם ? מה אתה מביא לפה ערבי?!? ואי ואי בטח יש לו סכינים ורימונים בכיס, מה אתה מסתובב איתו חתיכת כופר מסריח, וואלה שלא תתאסלם לנו!!" הרגשתי כאילו שאני כן מהשכבה השישיסטית שהגדרתי אותה כשכבה של מסכנים.
ואמרתי "אז מה אם הוא ערבי? הוא לא בן אדם? כל הערבים אותו הדבר? מה זאת הסטיגמה המטומטמת הזאת? לפני חצי שניה אמרת שהוא סבבה אז מה הקטע שלך לצאת עליו כי הוא ערבי?"
צור נהיה אדום וצרח עליי " חתיכת בוגד אתה כמוהם בדיוק .. אה ושתדע כולם אותו הדבר!!"
הלל היה נראה באותו הזמן חסר אונים, והוא התחיל להתנצל ושהוא לא קשור לשום דבר ועצרתי אותו,
ואמרתי לו " היי אחי , אתה לא צריך להצטער אתה בסדר גמור .. זה הם שתקועים בסטיגמה דפוקה משלהם."
את האמת, שהתכוונתי לכל מילה גם כשהערתי לצור, וגם כשהרגעתי את הלל, כי הוא באמת אחלה גבר לא מבין מה הבעיות איתו.
-נקודת מבט של הלל-
ואו איך שנווה הגן עליי,
לגמרי ראוי להערכה שלי כלפיו!!
באמת העלה לי את הביטחון העצמי, ונתן לי הרגשה כאילו שהוא באמת חבר לחיים כזה..
איך שתמיר צרח עליי ואו זה באמת פגע בי, למרות שהתרגלתי להערות האלה וזה עוד נחשב אצלי "עדין" .
חשבתי שיהיו לי עוד חברים, אבל זה רק צור והחבורת שפוטים שלו שכל דבר שהוא אומר,
הם יגידו "כן תמיר" "אמן תמיר" .
אליהם לא שמתי לב אבל תמיר באמת הגזים!!
היה נחמד שככה נווה הגן עליי, והיה ממש נחמד אליי.
זה משהו שאני בחיים לא אשכח זה נתן לי ביטחון קצת, שאם אני ערבי זה בסדר גמור ושאני בדיוק כמו כולם כאילו ברצינות איך אני בדיוק שונה מכם?.. וואלה לא יודע..
המשך?
המשך!!:yes::yes:
[Image: tumblr_o2lzrpdcdU1thxvb0o1_500.gif]
ITS OK. DON'T BE SCARED
המשך.