העינוי הכי מפחיד ?
1
14.29%
1
2
0%
0
3
14.29%
1
4
0%
0
5
0%
0
6
14.29%
1
7
14.29%
1
8
14.29%
1
9
14.29%
1
10
14.29%
1
7 הצבעות
* הצבעת בסקר זה.

10 עינויים שיגמרו לכם לחזור בכם

10 תגובות, 290 צפיות

10 שיטות עינויים שיגמרו לכם להודות על כך שנולדתם במאה ה-20/21
אין אחד שלא מתלונן עד כמה הדור שלנו חרא, על זה שנערות בנות 12 מאבדות את הבתולין שלהן ושכל מה שיש בטלוויזיה זה תוכניות חסרות פואנטה שמחנכות את הילדים הקטנים להצטלם סלפי לאינטוש. הרבה תוהים לעצמם שבעבר היה הרבה יותר טוב, אבל האם זה באמת ככה ? אנחנו אומנם חיים בעידן הטכנולוגיה, עידן שדופק לאנשים רבים את המוח, אבל יש לנו ייתרון עצום בהשוואה לדורות הקודמים : זכויות אדם.
בכל מדינה מתוקנת ומערבית חל איסור מוחלט של הממשלה ושל האו"ם על שימוש כל שהוא בעינויים כלפי אנשים, יוצאי הדופן הם חקירות של האוייב במטרה להוציא מידע מסווג חשוב, וגם שם, העינויים לא יהיו חריפים בהשוואה למה שהיה בימי הביניים. אם אתם אוכלים, כדאי שתבלעו הכל.
באשכול הזה אני אתן לכם טעימה מהצד הפחות נחמד מהעבר, מהצד האפל, אם יש לכם לב חלש עדיף שתצאו. בנוסף בחרתי שלא להעלות תמונות מסיבות כאלו ואחרות. תנו לדמיון לתאר לכם את הלא מודע, ואם אתם רוצים לדעת עוד תוכלו לחפש בגוגל.
בנוסף, תוכלו גם לדרג איזה עינוי היה לדעתכם הכי מפחיד ומזעזע.

1. מוחץ הראשים - עינוי נפוץ ואהוב בצפון גרמניה של ימי הביניים. הראש של הקורבן היה מוכנס למכשיר היה מוחץ באיטיות את ראשו עד לשבירת הגולגולת.

2. עריסתו של יהודה (איש הקריות) - אף אחד לא באמת יודע למה זה נקרא ככה וגם עדיף לא לדעת. השיטה הזו הייתה בשימוש במהלך ימי האינקוויזיציה על מנת להוציא התוודות. הקרובן היה מושב עם הידיים קשורות מאחורי הגב, על קצה של פירמידה חדה ממתכת או מעץ, וחבלים היו נקשרים לרגליים שלו. המענה היה מושך אותו למטה כך שהוא היה בעצם משופד לאט לאט. לא מספיק זה, לפעמים היו מנדנדים אותו או מעלים אותו ואז מפילים אותו שוב, דבר זה היה מגביר את הכאב. הקורבן היה מת משופד ואם הוא היה עדיין נשאר בחיים אחרי כל זה, אי הניקיון של המכשיר היו גורמים לו לזיהומים הקשים שהיו גומרים את העבודה.

3. חמור ספרדי - עוד שיטת עינויים מזמני האינקוויזיציה. הקורבן היה מושב רכוב על מנסרה משולשת ממתכת, כאשר הצד החד כלפי מעלה [כמו v הפוך]. המנסרה הייתה מחוברת ל-4 רגליים וזה דימה כמעיין סוס. המענה היה קושר משקולות לכל רגל של הקורבן, לעיתים רק כדי להחזיק אותו במקום כדי שלא יפול, ולעיתים היה מוסיף עוד ועוד משקולות עד שהוא היה נחצה לשתיים. תלוי במצב רוח שלו. בכל מקרה, אם הוא היה יוצא מזה חיי, בטח היה לו כואב לעשות פיפי למשך כמה זמן.

4. אגס החרדה - עוד חבר מהאינקוויזיציה, זה כדור מתכת שיכול לגדול בעזרת בורג מיוחד. הוא היה לרוב משמש כדי להעניש הומוסקסואלים, נשים חוטאות מינית ושקרנים. הכדור הזה היה מוכנס לפה וגדל עד שהיה מנפץ את הגולגולת. לעיתים היה גם מלווה בקוצים כדי לגרום לסבל רב יותר.

5. המזלג של החוטא - היה בשימוש כעינוי בזמני הרנסנס. זה היה בעצם מעין מזלג בעל שני חודים, שהיה נקשר סביב הגרון של הקורבן כך שאין לו ברירה אלא להרים את הראש כדי לא להידקר. מטרתו הייתה יחסית פשוטה - למנוע ממנו שינה. בנוסף, הוא היה כבול לקיר בצורה שלא הייתה מאפשרת לו לשכב על האדמה. אם הוא ניסה להירדם, המזלג היה חודר לו באיטיות לבשר.

6. עינוי המים - הקורבן היה מושכב והיה מוכרח לשתות כמות ענקית של מים : 6 ליטר לעינוי קל, 12 ליטר לעינוי קשה. לעיתים הפה שלו היה מוחזק פתוח, לעיתים היה צריך "מרצונו" במקרה זה, אם הוא נאבק וסירב לשתות, המענה היה קורע לו את הפה עם חוד מברזל. היציאות [הבנתם איזה] היו נחסמות. הקורבן היה מת מחנק, הרעלת מים או מתפוצץ. כל מקרה לגופו. לעיתים, אם היה שורד את העינוי, המענה היה משכיב אותו על הרצפה וקופץ לו על הבטן ... אאוץ !

7. מיטת מתיחה - אחד העינויים המוכרים ביותר, וגם הכואבים ביותר. כמעט אין אחד שלא מכיר אותו, העינוי הזה הופיע רבות בכל מיני סרטים וסדרות ואפילו לא פעם בבובספוג. הידיים של הקורבן היו נקשרות למעלה, והרגליים למטה, בשרשראות/חבלים שמחוברים לגלגל. המענה היה מסובב את הגלגל וכך קורע באיטיות את הרגליים והידיים בגופו. לעיתים היה מסתפק ברק להוציא אותם ממקומם, לעיתים היה הולך עם זה עד הסוף. בצרפת שיכללו את המכשיר הזה והוסיפו לו קוצים חדים שחדרו תחת עמוד השדרה של הקורבן וגרמו לנזק הרבה יותר גדול. בקיצור, אף אחד לא יצא חיי מהדבר הזה. אם הקורבן לא היה מת מהעינוי, הוא היה מת מהתקף לב או מדימום קשה [במקרה והיו קוצים למטה].

8. קורע הלשונות - דומה בצורתו למעין מספריים. הפה של הקורבן היה נפתח במכשיר שמטרתו להחזיק את הפה, ואז היו מכניסים את הלשון בין המספריים האלו, בתנוחה לא נוחה. לקורבן לא היו הרבה ברירות, הוא לא היה יכול להישאר בתנוחה הזו עוד הרבה זמן ... כל תזוזה קלה הייתה גורמת ללשון שלו להיחתך. עוד גרסא של העינוי הזה, המספריים היו מוכנסים ללשון והמענה היה נותן מכה אחת חזקה בראש ובמקרה הטוב, הוא היה יוצא מהעניין אילם ...

9. הגלגל - הקורבן היה נקשר לגלגל גדול מעץ, לעיתים מלווה עם קוצים. היו מסובבים אותו ומכים בו בפטיש באגרסיביות על מנת לשבור לו את העצמות. לאחר שכולו היה שבור, היו שמים אותו בחוץ באותו המצב, נתון לחסדי העורבים. העינוי הזה אגב כמעט ולא נעשה על נשים, והיה מופנה לפושעים כבדים ועבריינים.

10. שור הפליז - או השור הסיציליאני, עינוי מיוון העתיקה. זה היה שור גדול ממתכת עם דלת שאליו הוכנס הקורבן. היו מדליקים אש למטה והקורבן היה מתבשל בחיים. בשור היו מותקנים צינורות אקוסטיים שהיו גורמים לצרחות שלו להישמע כמלודיה של שור שואג. אחד העינויים הדיי סדיסטים אם אפשר לומר ...

גם אם רוב העינויים לא היה במטרה להרוג, רוב הקורבנות היו מתים מהזיהומים כתוצאה מחוסר ההיגינייה של המכשירים או מהתקף לב טראומתי.

#דיון
1. מה דעתכם על השיטות האלו ?
2. מכירים חלק ?
3. הייתם רוצים לחיות בעבר ?
4. הערות/הארות ?
1. מה דעתכם על השיטות האלו ? רובן מוכרות וידועות, הייתי רוצה לשמוע על היצירתיות יותר.
2. מכירים חלק ? שור הפליז (איך אפשר שלא), הגלגל, קורע הלשונות, עינוי המים, המזלג של החוטא, חמור ספרדי, עריסתו של יהודה ומוחץ הראשים. (כמעט הכל)
3. הייתם רוצים לחיות בעבר ? הייתי רוצה לחיות בעבר אבל להיות אזרח שומר חוק שממעט לצאת מהבית בכדי לא להתקל באלה שעושים את זה.
4. הערות/הארות ? אשכול מצויין, אין לי מילים, אפשר עוד? (:
[Image: giphy.gif]
בברכה,דניאל - מנהל תחום מוזיקה, כתב בעיתון ומשגיח בכוכב שלנו.
חח תודה. אם עוד יאהבו אפרסם על היצירתיות יותר והפחות מוכרות (:
#דיון
1. מה דעתכם על השיטות האלו ? ברבריות ומלחיצות
2. מכירים חלק ? רק את כי הוא היה בבובספוג חח
3. הייתם רוצים לחיות בעבר ? ממש לא כי ככל הנראה כבר הייתי על אחד מהעינויים האלה xd
4. הערות/הארות ?אשכול מעניין כל הכבוד על האשכול !
מי שמעוניין לדעת עוד על הדברים האלה הנה סרטון שכולל תמונות והכל:
[video=youtube;00IYQY-4mK8]https://www.youtube.com/watch?v=00IYQY-4mK8[/video]
לגבי האשכול, כל הכבוד על ההשקעה! אחלה של אשכול. ולא, לא הייתי רוצה לחיות בעבר חחח
[Image: 200.webp#22-grid1]
1. מה דעתכם על השיטות האלו ? מלחיץ.
2. מכירים חלק ? את הרוב לא הכרתי, חוץ מאולי שתיים
3. הייתם רוצים לחיות בעבר ? לא, זה נשמע מפחיד מדיי Smile
4. הערות/הארות ? אשכול מעניין!
פאקקקק
אבל הכי נוראי אלה האנשים שעשו את העינויים, איך אפשר לראות או לעשות את זה למישהו לעזאזל
עדיף להתאבד
1. מה דעתכם על השיטות האלו ? מפחידות
2. מכירים חלק ? לא הכרתי כלום
3. הייתם רוצים לחיות בעבר ? לא הייתי רוצה לחיות בעבר
4. הערות/הארות ? אשכול מעניין מאוד Smile
תודה לכולם (:
נו מה עושים?
[Image: 350px-Rosa_Red_Chateau01.jpg]

"קוראים לי בשכונה מלכת השושנים כל מה שבא ליד אני הופכת לקוצים"
עדן בן זקן הזמרת טובה בישראל