Oc ישן יחסית

14 תגובות, 1010 צפיות

ישן זה אומר שעברו מאז הציור 16 ימים
[Image: 903b9b8dd8ca97f06ad008bc1fc578d1def324ac.jpg]
אם זה הפוך אז תהפכו את זה בצייר, כי צלמתי מהטלפון :S
וזה עםצבעי עפרון ואני מלא זמן לא השתמשתי בהם והחלטתי לנסות שוב :S
[Image: 33803846.png]
אתה ציירת את זה?
תמות
לובאק סאמההה למה מתת???? :BrokenHeart:

[Image: xytzmmynjwne.png]

אנימות | רוי מפול מטאל :Heart: | סמיילי אהוב - ^^| מתי יוצא עונה חדשה לשינקגי ולDXD????|
lobukc-sama כתב:אתה ציירת את זה?
תמות

אל תדאג, ניבור כבר ירצח אותי :d
וואווו :oo מושלם
אין לי כח לערוך אבל שכחתי להגיד ששמתי לב שהיד הפוכה ושזה בטעות Confused אז אם רוצים לרשום בונה לא צריך להעיר על זה כי כבר שמתי לב Confused
מדהים..
הכתפיים נראות מרובעות וזה טיפה מציק.. פחות אהבתי תכחול על היד, מבין תרעיון של זה אבל פחות אהבתי תביצוע, יכולת לנסות לעשות צורת כדור אומשהו וכו.. לא אהבתי תירוק על השיער, היה עדיף לך להשתמש בלבן במקום הירוק וזה היה נראה אדיר...
הצביעה שלך פשוט מדהימה אחי...
חיים הזקן כתב:מדהים..
הכתפיים נראות מרובעות וזה טיפה מציק.. פחות אהבתי תכחול על היד, מבין תרעיון של זה אבל פחות אהבתי תביצוע, יכולת לנסות לעשות צורת כדור אומשהו וכו.. לא אהבתי תירוק על השיער, היה עדיף לך להשתמש בלבן במקום הירוק וזה היה נראה אדיר...
הצביעה שלך פשוט מדהימה אחי...

תודה :d
הכתפיים מרובעות כי זה היה לפני שהבנתי לגמרי את צורת הכתפיים Confused אני אעשה כדור בפעם הבאה Confused אם כשאתה אומר כחול על היד אתה מתכוון לזה שיש קצת כחול בכל מני מקומות שונים זה בגלל האור שמגיע משם Confused והירוק אמור להיות צהוב בהיר שקצת נהרס בצילום שלא ממש נראה, פשוט בצבע עפרון לא טוב בשביל לעשות הבהרות ואור ואין לי טיפקס\עט לבן כזה Confused
CharaGenocider כתב:תודה :d
הכתפיים מרובעות כי זה היה לפני שהבנתי לגמרי את צורת הכתפיים Confused אני אעשה כדור בפעם הבאה Confused אם כשאתה אומר כחול על היד אתה מתכוון לזה שיש קצת כחול בכל מני מקומות שונים זה בגלל האור שמגיע משם Confused והירוק אמור להיות צהוב בהיר שקצת נהרס בצילום שלא ממש נראה, פשוט בצבע עפרון לא טוב בשביל לעשות הבהרות ואור ואין לי טיפקס\עט לבן כזה Confused
התכוונתי לכדור הלא פרופורציונלי ביד שלו, לא לחלקים הכחולים על היד שלו שנובעים מהאור..
תגובה בונה -
השיער שלו לא משהו, יש בשיער קו צהוב (?).
יד שמאל שלו, לא נראית כמו יד ,הפרופורציה של האצבעות לא טובה, והדבר הכחול מסביב - נראה כאילו מרחת צבע כחול שם..
יד ימין הפוכה, וגם הפרופורציה שלה בכלל לא דומה ליד שמאל
הזרועות לא דומות אחד לשני.
TheKiller כתב:תגובה בונה -
השיער שלו לא משהו, יש בשיער קו צהוב (?).
יד שמאל שלו, לא נראית כמו יד ,הפרופורציה של האצבעות לא טובה, והדבר הכחול מסביב - נראה כאילו מרחת צבע כחול שם..
יד ימין הפוכה, וגם הפרופורציה שלה בכלל לא דומה ליד שמאל
הזרועות לא דומות אחד לשני.

שיער- כי זה הכי קרוב להבהרות שאני יכול לעשות שם.
יד שמאל- תסתכל על עצמך עושה את התנוחה הזאת, אם לא יוצא כמו זה, כנראה שיש לך פגם ביד, או שלי יש, בקשר לכחול שם, זה בגלל שהרבה זמן לא השתמשתי בצבעי עפרון, אז שכחתי כמה דברים
יד ימין- אמרתי כבר שהיא הפוכה וזה בטעות, אז אמרתי שלא צריך להגיד את זה, וגוף לא חייב להיות סימטרי
ושוב, גוף לא חייב להיות סימטרי